Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale one identyczne przecież:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Dziś zrobiłam zwierzynie kampanię na Katowice,bo coś za cicho w adopcjach,a Milo się wybiera w tamte rejony,to może się uzbiera większy składzik:pDo tej pory je trzymałam na obrzeżach Śląska (Zawiercie).Dziwi mnie,że Julka jeszcze nie znalazła domu...:roll:Taki mikro pies i dodatku bardzo ładny...:roll:A może ona zostaje na DT na stałe?:evil_lol:

Posted

Wstępnie dom Milo jest w Chorzowie ale czas pokaże jak to wyjdzie. Pani ze Sławkowa nie chce Gieni bo ma duże uszy,cholera chyba jej przytnę trochę:evil_lol: Był telefon o Lolę ale z bardzo daleka niestety. EEE nie Julka dalej szuka domu:)
Larsowi stanęły uszy zrobie mu nowe fotki. Jutro obfocę Pati i Sofi,wcale nie sa takie same bo jedna ma biał:cool3:e skarpetki :)

Posted

Aga,a ta pani ze Sławkowa nie chce Julki?

Bo jak chce wyłącznie podobnego psa do tej małej rudej to może rzucę fotkę na wątak Dymin i Buska-może jest tam jakieś podobne stworzenie i kobieta się zdecyduje (?).Dom fajnie się zapowiada-szkoda,żeby przepadł.

Posted

Miałam zrobić zdjęcia Pati i Sofi ale muszę im dac trochę czasu. Jak na adopcjię są zbyt wycofane,chyba nic dobrego od człowieka ich nie spotkało:( Ciągle sie chowają,choć dziś był mały postęp,ogonki radośnie merdały na widok Tajsona,jednak człowiek jest jeszcze niezbyt miłym widokiem dla nich

Posted

aga38 napisał(a):
Miałam zrobić zdjęcia Pati i Sofi ale muszę im dac trochę czasu. Jak na adopcjię są zbyt wycofane,chyba nic dobrego od człowieka ich nie spotkało:( Ciągle sie chowają,choć dziś był mały postęp,ogonki radośnie merdały na widok Tajsona,jednak człowiek jest jeszcze niezbyt miłym widokiem dla nich

Miejmy nadzieję,że suczynki się odblokują:-)
Aga,a ile one mają m-cy?

A tak poza tym to kibicuję Larze-chciałabym,żeby jej się trafił super dom:-)

Posted

Nie wiem Zuzka,odpchliłam ,odrobaczyłam i dopiero pojadą do weta,ale pewno coś między 2 a 3 miesiące,są bardzo pogryzione,mają rany,teraz im lepiej bo chociaż pcheł i robali się pozbyły. Bawią się fajnie jak myślą że na nie nie patrzymy,bierzemy ciągle na ręce na łóżko i głaszczemy żeby pokazać że nie taki człowiek straszny. Pozatykałam wszystkie zakamarki w domu żeby nie miały się gdzie schować więc sa zmuszone do obcowania z nami.Dostały mała piłkę,nawet fajnie się nią bawią.

Ja też trzymam kciuki za Larę bo to cudo nie pies!:loveu::loveu::loveu:

Posted

aga38 napisał(a):
Miałam zrobić zdjęcia Pati i Sofi ale muszę im dac trochę czasu. Jak na adopcjię są zbyt wycofane,chyba nic dobrego od człowieka ich nie spotkało:-( Ciągle sie chowają,choć dziś był mały postęp,ogonki radośnie merdały na widok Tajsona,jednak człowiek jest jeszcze niezbyt miłym widokiem dla nich

Biedactwa...a ile one maja mniej więcej? Aga co z domkiem Lary, bo się pogubiłam? jest czy nadal poszukuje?

Posted

Jutro będę wiedziała ile maja maluchy i co z Larą i Milo.
Lara jest cudowna,gdybym miała warunki to nigdy bym jej nie oddała. A w piłke to pewno naszą reprezentację by ograła:evil_lol:

Posted

Lars ma bardzo dużą oglądalność na Śląsku,a na Krakowie bardzo małą...Były o niego Aga jakieś telefony?Bo ja codziennie dorabiam zwierzynie świeże ogłoszenia,a stare odnawiam.

Aga,gdybyś miała chętną osobę na psa do budy-do pilnowania,to pliss pamiętaj o tej znajdzie:
http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-DORIS-CZUJNA-STRo-UJ-CA-NIEDU-A-SUCZKA-do-budy-W0QQAdIdZ332677884
Nie jest zbyt urodna:roll:Pewnie dlatego nikt o nią nie pyta.Ale czujna nieprzeciętnie-z daleka wyczuwa obcych dużo wcześniej niż przeciętny psiak.Hałasuje do skutku-aż się intruz ulotni z jej terenu;)W sumie dużo szczeka i dlatego nie polecałabym jej do domu,a zwłaszcza do bloku,choć super funkcjonuje w mieszkaniu (zachowuje czystość,a na smyczy chodzi wzorowo:lol:).Nie ma opcji,żeby wpuściła obcego na posesję:evil_lol:Sama się o tym przekonałam:evil_lol:Próby negocjacji czy przekupstwa powodują odwrotny skutek:diabloti:Suczka nie jest duża-ma cienkie,krótkie łapki,ale za to masywny tułów-specyficzna uroda:evil_lol:

Posted

Z Larsem na razie cisza,jak zrobię mu nowe foty ze stojącymi uszami to może będzie lepiej. Pewno Zuzka że jakby co będę pamietać:)
Pati i Sofi to raczej miniaturki nie będą,gówniary maja dopiero 8 tygodni

Posted (edited)

Pati i Sofi to tak bliżej ONka docelowo chyba (?).Dla nich to lepiej,bo dużo ludzi szuka szczeniąt docelowo dużych-średnich o wiele mniej;)

A czy wiadomo już co z Larą i Milo?:lol:

Edit:
Lola,Gema i Lars mają od dziś przez 2tygodnie wyróżnionego moruska.
Na psim koncie zostało 14zł.Jeśli trzeba jeszcze któregoś psa wyróżnić-to wystarczy:-)

Edited by Zuzka2
Posted

No to już wróciłyśmy:) Lara już w swoim domku,Milo również,powodzenia psiaki:) Lara zamieszkała w domu z ogrodem ,do tego 2 yorki do towarzystwa i aż 3 dziewczyny no i oczywiście pan i pańcia,bardzo fajny domek,Lara pożegnała się ze mną buziakami i została ze swoją nowa rodzinką. Oby była szczęśliwa ta cudna dama,ech żal się było z nią rozstawać. Cudny z niej psiak jest:)
Idę na wątek Milo pocieszyć dziewczyny :)
Acha ,Lara zamieszkała na obrzeżach Krakowa:)

Posted

O jak milutko,że nasze piękne suczydło tak szybko trafiło do super domu!:multi:
Z Milo też się cieszę,ale Lara to Lara-ideał pod każdym względem:-)

Posted

aga38 napisał(a):
Nadja dzis miałam bardzo sensowny telefon o Ciebie czy Ty z tych zdjęć z Milo tez do adopcji?:evil_lol::eviltong:

Nadji nie wydamy,bo kto bedzie psy wozil?:evil_lol:

Posted

Nadja89 napisał(a):
Tina jedzie ze mną na Kraków w środe!!! Dziś był konkretny telefon o nią i rodzina ją na 100 % chce.

No wreszcie ktoś ją zechciał!:multi:Klepię codziennie te ogłoszenia-myślałam,że Tina i Julka pojadą pierwsze,a te się zasiedziały;ogłoszenia już idą na 6miast...:razz:A ta się szykuje tam gdzie niemal 90% naszego zwierzyńca:evil_lol:Kraków jest zapsiony przez nasz region:evil_lol:
Najważniejsze,że jest dom!:lol:Czyli wyróżniamy Julkę tylko:lol: