Ania102 Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 Lars ma całkiem duże uszy, prawie równe Gieni:) Quote
Zuzka2 Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 [quote name='aga38']Zuzka ,Ty mnie chyba zabijesz:evil_lol: Klementyna już u nowej rodziny,adopcja dzięki naszemu doktorowi,ludzie znają naszego weta od lat i szukali dla siebie jakiejś biedy. Pani przyjechała z transporterkiem i cała wyprawką,bardzo fajna i rozsądna kobieta i Klementyna pojechał. Powodzenia mała:)[/QUOTE] To lepszego domu byśmy jej pewnie nie znaleźli przez portale:loveu:Super!:-)Wrzucę na moruska Gienię-będzie miała wyróżnionego na 2regiony:lol: Jakby Aga w międzyczasie ktoś o nią zadzwonił,to pliss,podaj im nr p.Ani 698 681 714-bo mamy fajną burasię i burasa:lol:Z dzieciolubnych oczywiście moja połamana Gerda-już pozrastana:evil_lol: Quote
aga38 Posted May 15, 2012 Author Posted May 15, 2012 Zawsze cos ludziom proponuję jak u nas nie ma nic czego dla siebie szukają,będę pamiętać Zuzka:) Dzięki za Gienię,może i jej sie w końcu poszczęści Quote
Ania102 Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 Aga wstawię tu zdjęcia suczki- Zuzka jeśli możesz ogłoś ją. Może założę jej wątek. Sunia siedzi na łańcuchu, jest po sterylce, ma około 7 miesięcy i jest wspaniała, łasząca się, delikatna, kontaktowa. Jest zabiedzona, marnie je. Aga jakby ktoś dzwonił do Ciebie o suczkę to możesz ją polecić.Fajny, młody pies do ułożenia, zmarnuje się na łańcuchu. Quote
Zuzka2 Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 Aniu,ogłoszę suczkę.Zdjęcia łańcuchowe nie są zachęcające do adopcji,ale lepsze takie niż żadne-cuda się zdarzają;-) To ja wklejam kolejne do kolekcji:razz:- nieduża suczka mama+ biszkoptowa córka 4miesięczna-docelowo średnia spod Kielc: http://www.youtube.com/watch?v=6EE24BbcJ8Y&feature=youtu.be http://tablica.pl/oferta/porzucona-w-przydroznym-rowie-psia-rodzinka-daj-im-dom-film-ID15Wmh.html Aga,jakbyś miała chętnych jeszcze na docelowo średnie szczeniaki,poleciłabyś?...:roll: Ta mamuśka bardzo ładna:loveu: Quote
Ania102 Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 Zuzka gdyby dziś była w miarę pogoda to zrobiłabym suni inne zdjęcia, nie ogłaszaj jej na razie, jutro postaram się zrobić. Dla potrzeb medialnych nazwijmy ją Sara. Ona ma 7 miesięcy i jak pisałam jest przemiła. Dzięki Zuzka:) Quote
aga38 Posted May 15, 2012 Author Posted May 15, 2012 Pewno że polecę:) Dzis miałam telefon o Milo,poleciłam Twoje benki,pani miała tam dzwonić Quote
ABożena Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 [quote name='Ania102']Aga wstawię tu zdjęcia suczki- Zuzka jeśli możesz ogłoś ją. Może założę jej wątek. Sunia siedzi na łańcuchu, jest po sterylce, ma około 7 miesięcy i jest wspaniała, łasząca się, delikatna, kontaktowa. Jest zabiedzona, marnie je. Aga jakby ktoś dzwonił do Ciebie o suczkę to możesz ją polecić.Fajny, młody pies do ułożenia, zmarnuje się na łańcuchu. Koniecznie trzeba jej znależć domek.W Mircu chcą suczkę(szczeniaka,ale 7 mieśięcy to chyba by się załapala) ,na podwórko( nie na łańcuch) ,tylko ,że docelowo ma być do kolan. Ta wygląda na wiekszą,ale i tak jutro zadzwonię do tych ludzi. Quote
ABożena Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 Wiewióreczka dzisiaj otworzyła oczka:crazyeye::multi:.Z dnia na dzień robi się coraz bardziej ruchliwa ,zjada coraz więcej.Dzisiaj miała profesjonalną sesję zdjęciową wykonaną przez Age:loveu: Julka zadomowiona w nowym domku,Pani stwierdziła ,ze chyba nawet nie zauważyła zmiany adresu;).Nowi właściciele są nią zachwyceni(ciekawe kiedy ten mały szkodnik da im sie we znaki:evil_lol:) Quote
Zuzka2 Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 A to by był niezły fuks jakby Sara bez ogłoszeń znalazła dom:-) Podobno wiewiórka okazała się wiewiórem:evil_lol: Aż dziwne,że Julka-pies po takim szczenięctwie jest zupełnie bezstresowa i wszystko to jej się nie odbiło na psychice:roll:Fajnie,że obie "strony" zadowolone:loveu: Aga,dzięki za polecanie benków z Buska:lol:One nie dość,że stare,to zdjęcia w kojcach nie są zachęcające:roll: Moja kicia połamana wczoraj zaliczyła kontrolę-wetka zaskoczona,że ona tak super chodzi,bo myślała,że po 4tyg.to bardziej kot leżący niż chodzący:razz:a to jest kot biegający:evil_lol:-kazała wypuścić z transporterka,to potem sobie kotka ścigała po lecznicy:diabloti:To jest pomyleniec i akrobatka-odkąd do mnie trafiła nigdy nie leżała-chodziła na 2 łapach i podwieszała się na suficie klatki-tak dla zabawy:evil_lol:A podobno jest po poważnym złamaniu o złym rokowaniu;nawet jej wypróżnienia to wg wetów cud:razz:Kazali ją trzymać 6tyg.w klatce dla świnki morskiej,żeby leżała,zabronili jakichkolwiek ruchów:evil_lol:A kicia po 4tyg.śmiga jak szalona po domu:evil_lol: Quote
aga38 Posted May 16, 2012 Author Posted May 16, 2012 No to masz Zuzka niezłego kaskadera w domu:evil_lol: Później wstawię zdjęcia wiewióra,który najpierw ssał moje palce a potem próbował mnie skonsumować:evil_lol: Szybkie to cholerstwo jak nie wiem. Mam też dla Was zdjęcia Arnolda,obecnie Marlona z nowego domku :) Quote
Zuzka2 Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 (edited) No ciekawa jestem jak ten gigancik Arnold teraz wygląda:evil_lol: Aga,zobacz jakie cudaki wypatrzyłam:loveu:: http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-koty-kocieta-Oddam-6-kociat-barwne-z-dluzszym-wlosem-W0QQAdIdZ380036710 Edited May 16, 2012 by Zuzka2 Quote
Ania102 Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 Bożenko niestety pogoda nadal nie dopisuje i nie mam z kim tej suczynie zrobić zdjęć, może jutro się uda Quote
aga38 Posted May 16, 2012 Author Posted May 16, 2012 Zuzka normalnie rozwalasz tymi kociakami moje serce:loveu:Ale mimo że sa cudne ja dalej czekam na niebieskiego z krótkim włosem. Zaraz wrzucę Arnolda vel Marlona i wiewióra głodomora :) Quote
aga38 Posted May 16, 2012 Author Posted May 16, 2012 Pozdrowienia od Arnolda :) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
aga38 Posted May 16, 2012 Author Posted May 16, 2012 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
aga38 Posted May 16, 2012 Author Posted May 16, 2012 Wiewiór :evil_lol: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
aga38 Posted May 16, 2012 Author Posted May 16, 2012 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Ania102 Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 Troche zaczyna przypominać stwora z naszej planety.:) Quote
monika083 Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 wiewiora mnie rozwalila:crazyeye:szczegolnie jak trzyma tymi miniaturowymi rackami ta pipetke z mlekiem:loveu: Quote
monika083 Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 [quote name='Ania102']Nie wiewióra tylko Wiewiór:evil_lol:[/QUOTE] to chlop? :cool3: jeszcze lepiej, juz sie zakochalam! Quote
Zuzka2 Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 Z Arnolda kawał psa:crazyeye:A on przecież ma dopiero kilka miesięcy...:razz:Wg moich wyliczeń ma dopiero 6mies.:crazyeye: (bo jak go ogłaszałam na koniec grudnia to miał miesiąc).Ciekawe czy suczki też tak rosną:evil_lol: Wiewiór - super!:loveu: Quote
aga38 Posted May 17, 2012 Author Posted May 17, 2012 Zuzka,mam kontakt z większością domów,zadzwonię i poproszę o fotki naszych potworków:evil_lol: Quote
Recommended Posts