aga38 Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 Na podwórko to chyba tylko Irka,Lola i Gienia to świetnie opanowały już łózko:evil_lol: Lola sypia na pusi obok mojego tz a Gienia w fotelu albo z moim synem,jedynie Irka woli spędzać czas na podwórku:) Choć coraz częściej zasypia w domu na łóżeczku:evil_lol: Quote
Zuzka2 Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 aga38 napisał(a):Na podwórko to chyba tylko Irka,Lola i Gienia to świetnie opanowały już łózko:evil_lol: Lola sypia na pusi obok mojego tz a Gienia w fotelu albo z moim synem,jedynie Irka woli spędzać czas na podwórku:) Choć coraz częściej zasypia w domu na łóżeczku:evil_lol: Wysłałam mu już te 3suczki właśnie i tę suczkę ze stodoły. Zwierzaki się szybko do dobrego przyzwyczajają:evil_lol: A ja rozdałam już wszystkie moje tymczasy:lol:Jeden już za Warszawą,jutro mix persica jedzie do Kalisza i ostatnia srebrna mix brytyjczyka jedzie najpóźniej we wtorek do Krakowa:lol:Będzie trochę spokoju w domu:evil_lol: Quote
monika083 Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 aga38 napisał(a):Monika melduję że właśnie przywieźli karmę jaką zamówiłaś dla Milo,jutro mu dostarczymy :) Wielkie dzieki :) to dobrze, ze juz jest, a gratis w postaci ''smierdziuchow'' tez dolozyli? Quote
monika083 Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 to zapraszam ponownie do Milo http://www.dogomania.pl/forum/threads/225715-***Wielki-MILO-***-GLODNY-Milo-a-la-Benek-Szukamy-domu-***pomoz-nam-oglaszac***** Quote
aga38 Posted April 14, 2012 Author Posted April 14, 2012 Tak Moniu były i śmierdziuchy:) Zaraz ide na jego watek z wiadomościami:) Quote
aga38 Posted April 14, 2012 Author Posted April 14, 2012 Uploaded with ImageShack.us Moja piękna Barbara dziś pojechała do swojego domku do Zamościa. Zawiozłyśmy ją z ciocią Nadją w pół drogi do Kraśnika a jej rodzinka i ciocia z dogo przyjechali po nią. Rodzinka bardzo fajna,szybko przypadli Basi do gustu:) Przywieźli również prezenty dla reszty moich podopiecznych. Powodzenia maleńka w nowym domku:) Za jakis czas beda i zdjęcia od Basi:) Quote
Ania102 Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Świetnie się udało Barbarze! Pewnie w domu Aga Cię przeklinają, że się u was tak krótko nabyła:evil_lol: Quote
aga38 Posted April 15, 2012 Author Posted April 15, 2012 No najgorzej to chyba przykro Adkowi było,choc reszta też miała nietęgie miny Quote
aga38 Posted April 16, 2012 Author Posted April 16, 2012 dzisiaj to od rana jakas masakra jest! Dzwonią ludzie,wszyscy chcą szczeniaka docelowo małego tylko skąd ich dobierać :)Chyba pójdziemy gdzies poszukac Quote
Zuzka2 Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 aga38 napisał(a):dzisiaj to od rana jakas masakra jest! Dzwonią ludzie,wszyscy chcą szczeniaka docelowo małego tylko skąd ich dobierać :)Chyba pójdziemy gdzies poszukac Niech wezmą małego psa dorosłego-u Was do wyboru do koloru,bo w sumie został sam "drób":evil_lol:Aż dziwne,że nawet małych nikt już nie chce...:roll:Śmieszy mnie jak na portalach wiele szczeniąt jest celowo ogłaszanych jako docelowo małe,choć na pierwszy rzut oka widać,że będą średnie (w kolano) lub średnioduże:evil_lol:Zamiast ryzykować z tą docelowością-wzięli by jak ja psa-4kg wagi (koty są większe od niej) i po stresie:evil_lol:Na spacerach uchodziła w wieku 3lat za szczeniaka-ludzie pytali kiedy wreszcie ten szczeniak mi urośnie:evil_lol: Quote
aga38 Posted April 16, 2012 Author Posted April 16, 2012 No właśnie,znowu Zuzka masz rację:) Niestety mimo polecania moich dziewczyn wszyscy koniecznie chcą szczeniaka:( Chyba lubią mieć zasikane podłogi:evil_lol: A moje dziewczyny i Arik to chociaż grzeczne i siusiu tylko na dworek. Ech ludzie nie dogodzisz im Quote
Zuzka2 Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 aga38 napisał(a):No właśnie,znowu Zuzka masz rację:) Niestety mimo polecania moich dziewczyn wszyscy koniecznie chcą szczeniaka:( Chyba lubią mieć zasikane podłogi:evil_lol: A moje dziewczyny i Arik to chociaż grzeczne i siusiu tylko na dworek. Ech ludzie nie dogodzisz im Jak wjechaliśmy z TZ do schroniska 2lata temu to powtarzaliśmy jak zaklęci-tylko nie szczeniak:evil_lol:P.Danusia miała kilka wtedy akurat,rzekomo docelowo małych,ale za duże ryzyko:evil_lol:Za dużo już widziałam tych "docelowo małych",a mój osobisty włóczył mnie jak zaprzęg po osiedlu przez ponad 9lat,taki mały urósł:diabloti: Nie nacieszyłam się spokojem w domu,bo moja piękna szara:evil_lol: jutro wyjeżdża,a wjeżdża nowa kicia-połamaniec (złamana miednica):shake:Obiecałam sobie już bardzo dawno temu,że nigdy więcej nie zdecyduję się na opiekę nad połamańcami i zwierzakami powypadkowymi,ale szkoda kota odwozić do schroniska. Kiedyś miałam na DT suczkę ze złamaną miednicą,musiałam jej robić zastrzyki,patrzeć jak cierpi 2 tygodnie (nie była w gipsie) i za dużo mnie to kosztowało:-( Kicia ma podobno super charakter;)Mam nadzieję,że szybko się pozbiera:roll: Quote
aga38 Posted April 16, 2012 Author Posted April 16, 2012 No Zuzka ,Ty niedługo rekord w tymczasowaniu kotów pobijesz!:) Kurcze ja już się pogubiłam ile ich u Ciebie było,ale chyba strasznie dużo:) Oj mają te koty szczęście że tam jesteś:) Quote
aga38 Posted April 16, 2012 Author Posted April 16, 2012 A ja dziś dostałam mms od Toli tej ze złamana łapka,która zamieszkała w Krakowie. Ta to ma dopiero raj:) Wstawię fotki jak wrzucę na kompa Quote
Zuzka2 Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 Pamiętam naszą Tolcię kudłatą;-)Maleńka sunia do bloku,a zamieszkała jak arystokracja w ogromnym domu z ogromnym ogrodem i u dość zamożnych ludzi jak dobrze kojarzę:-)Z ulicy na salony;-)Bo ona podobno miała podszerstek jak u psa podwórkowego,więc szczenięce lata nie były dla niej różowe chyba.Już nie mówiąc o wypadku,leżeniu w rowie,gipsie itd.No ale uśmiechnął się do niej los:-) Koty z Kielc to mają szczęście,bo jest p.Ania,która jest nieprzeciętnie wytrwała w ratowaniu zwierzaków.Nie wiem skąd ona ma to wszystko siłę,bo poza tymczasowaniem stada kotów ma na głowie miliony innych spraw i niemal całodobowo odbiera dziesiątki telefonów z całej Polski-ilekroć się widzimy,telefon dzwoni co chwila. Uratowała w końcu tę kicię postrzeloną,potrąconą przez auto i przymarzniętą do podłoża-kicia miała amputowany ogon,czucie w łapce odzyskała i niedługo zaczynamy ogłaszanie:-) Quote
aga38 Posted April 17, 2012 Author Posted April 17, 2012 Zacznę od początku bo nie bardzo wiem od czego:evil_lol: Sucha sunia ze stodoły,dostała na imię Aza,siedzi sobie już u Nadji i Rajków i prawdopodobnie w sobotę idzie do DS :) Quote
Zuzka2 Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 No wreszcie jakieś wieści;-)Ja się tak na wyrost cieszę z tego DS...,ale gdzie ew.zamieszka?Kto i dlaczego zechciał tego biednego chudzielca?;-) Quote
aga38 Posted April 17, 2012 Author Posted April 17, 2012 Zamieszka w Starachowicach u ludzi którzy szukali dla siebie takiej suni. Mam nadzieje że będzie ok,a dlatego w sobotę bo pani chce cały weekend spędzić z nią,żeby nie była zestresowana:) Zuzka ale koniec Twojej radości,mamy 3 nowe do ogłaszania niestety:( Quote
Zuzka2 Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 O,jak super,że tak bliziutko:-)A do Krakowa żaden gadzik się nie wybiera ?:-) U mnie już nowa kicia-połamaniec:razz:Kicia bardzo sympatyczna,wdzięczna,mrucząca na sam widok ludzi:loveu:Ma 6mies.jest czarna z białymi łapkami i białym krawacikiem.Bardzo maleńka-waży do 2kg.Mimo złamanej miednicy jest w bardzo dobrej formie i wcale nie czuje się kontuzjowana-ani jej w głowie leżenie;-)Na szczęście jest w ciasnej klatce,więc przymusowo ruch ma ograniczony;-) Quote
aga38 Posted April 17, 2012 Author Posted April 17, 2012 Pozdrowienia od Toli która uwielbia kogel-mogel :) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
aga38 Posted April 17, 2012 Author Posted April 17, 2012 (edited) Zuzka i kolejne psie dziecko do ogłaszania plissss!:) Lara ma około 7-8 miesięcy będzie raczej spora na dniach ma sterylkę. Ogromna pieszczocha,kocha dzieci i inne zwierzaki,gra w piłkę:) Lara ma DS :) mieszka w okolicach Krakowa Lara Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Ufff dobrze że facet chce ja oddać Edited May 14, 2012 by aga38 Quote
Zuzka2 Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 No,fajnie,że się zgodził:-)Fajniutka!:-) Łapy ma grubaśne,a wg jakiejś tam teorii pies 7mies.urośnie jeszcze na wysokość 1/3 aktualnej wysokości,więc Lara będzie chyba spora;-) Quote
aga38 Posted April 17, 2012 Author Posted April 17, 2012 Zuzka i jeszcze 2 maleńkie 8-mio miesięczne sunieczki. Bardzo przyjacielskie dzieciolubne i kotolubne,psie ideały. Zaszczepione,wkrótce zostana wysterylizowane Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
aga38 Posted April 17, 2012 Author Posted April 17, 2012 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
aga38 Posted April 17, 2012 Author Posted April 17, 2012 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Recommended Posts