Jump to content
Dogomania

Pomocy! Pilnie potrzebny ds lub DT!!! Tula została odebrana przez właściciela!:)

Recommended Posts

Posted

Uwaga! Pilnie szukamy domu dla tej młodziutkiej suni!!!

[SIZE=2]Suczka nie radzi sobie w schroniskowych warunkach! Schronisko to dla niej ogromny koszmar! Nie potrafi znieść mrozów! Błagam o pomoc! Sunia jest malutka, mniej więcej wielkości dużego yorka. Jest bardzo delikatna, grzeczna. Na zdjęciach wychodzi na większą, ale w rzeczywistości to kruszynka. Błagam o DS lub DT!!! Trafiła do nas 28 listopada.

607350567-prosiłabym dzwonić po godz.16.00
[email protected]

[SIZE=5]Błagam o pomoc!!!Sunia sobie nie poradzi!

Edit!
Sunia została odebrana przez właściciela! Jest już u siebie, w domku!:)

Posted

xxxx52 napisał(a):
To nie mozna ja zamknac do pomieszczen schroniskowych np do biura lub zabrac ta pol porcji do siebie do domu?

W schronisku nie mamy ogrzewanych pomieszczeń...;(
Ja nie mogę zabrać jej do domu...rodzice się na to nie zgodzą...

Tula, bo tak ma na imię sunia, ciągle chodzi za człowiekiem. Mogłaby być tylko ciągle głaskana.

Posted

O choroba... Jest identyczna jak Karmel wyadoptowany z naszego schroniska! Zaraz napiszę do martaipieski - ona ma kontakt z nowym pańciostwem Karmelka - może chcieliby koleżankę dla Karmela ?

Posted

[quote name='Paula95']Uwaga! Pilnie szukamy domu dla tej młodziutkiej suni!!!

[SIZE=2]Suczka nie radzi sobie w schroniskowych warunkach! Schronisko to dla niej ogromny koszmar! Nie potrafi znieść mrozów! Błagam o pomoc! Sunia jest malutka, mniej więcej wielkości dużego yorka. Jest bardzo delikatna, grzeczna. Na zdjęciach wychodzi na większą, ale w rzeczywistości to kruszynka. Błagam o DS lub DT!!! Trafiła do nas 28 listopada.

607350567-prosiłabym dzwonić po godz.16.00
[email protected]

[SIZE=5]Błagam o pomoc!!!Sunia sobie nie poradzi!

jakie przerazenie w tych oczkach, eh czemu mieszkam tak daleko :(

Posted

marta23t napisał(a):
jeśli do suk jest ok- tzn jest uległa mogę porozmawiać z mężem na d możliwością dania jej dt

Byłoby cudownie. Tula strasznie tęskni za człowiekiem...Już piszę do pani ze schronu, jak sunia zachowuje się w stosunku do innych suczek, bo ja jeszcze suni nie widziałam w schronie, będę tam dopiero jutro lub w sobotę...

Posted

farmerka63 napisał(a):
O choroba... Jest identyczna jak Karmel wyadoptowany z naszego schroniska! Zaraz napiszę do martaipieski - ona ma kontakt z nowym pańciostwem Karmelka - może chcieliby koleżankę dla Karmela ?

Byłoby świetnie!:)

Posted

Paula95 napisał(a):
Byłoby cudownie. Tula strasznie tęskni za człowiekiem...Już piszę do pani ze schronu, jak sunia zachowuje się w stosunku do innych suczek, bo ja jeszcze suni nie widziałam w schronie, będę tam dopiero jutro lub w sobotę...

no to czekam na wieści ja urabiam małża. mam znajomą która chciała shih tzu zadzwonię i podpytam bo taki mały kudłacz to w sumie jak shih hehhehe

Posted

to czekam na wieści. to jest w sumie najważniejszy warunek bo mam 3 psy w tym 1 psa z padaczką i mała musiałaby być spokojna i uległa. sikać i niszczyć może sobie do woli:)