Mysia_ Posted September 30, 2006 Author Posted September 30, 2006 Chrapuś biegiem na pierwszą streonkę :) Quote
pajunia Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Mysia, czy on jest starszy, czy mlodziutki, i czy jego charakter juz sie troche zmienil. I czy moglby pojsc do bardzo starszej pani, ktora szuka starego jamnika, gdyz sama ma okolo 80 lat. I wlasnie jej taki odszedl. Co o tym myslisz? Quote
Mysia_ Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 Chrapek jest już grzeczniejszy, chociaż zdarza mu się powarkiwać na obcych :roll: Ma około 5 latek.... Qrczę trochę boję się kiedy psiaka bierze starsza osoba... Nie wiesz moze w jakiej kondycji jest ta pani? :roll: Zależy mi na domku dla Chrapka, ale on musiał by trafić do osoby, która sobie z nim poradzi, bo on ma skłonności do dominacji.... Pajunia , a może ten psiak http://www.psitulmnie.pl/images/galeria/psy2004/3290.jpg - ma na imię Harry, w schronisku jest już jakoś od ponad 2 lat, chyba jest starszy o d Chrapka, jest też spokojniejszy.... :roll: Quote
pajunia Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 wiem Mysiu, ze ta pani jest juz w bardzo podeszlym wieku. Ja o niej nic nie wiem,gdyz przyszlo zapytanie przez takie maile przechodnie. Chcialabym tylko ew. jakies propozycje podac, gdyz na pewno gdzies jakis stary jamnior siedzi i na tych pare ostatnich lat swojego zycia, moglby do domu trafic. Wiem tylko, ze ta pani miala krotkowlosego, brazowego i jej niedawno za TM odszedl. Mieszka w Osnarbrücken i ma dom z ogrodem. Jamnika szuka dla niej jej corka. mam numer telefonu. myslalam, ze Chrapek jest moze starszy. Dla tej pani, to tylko jamnik w wieku 10, albo wiecej lat wchodzil by w gre.. Raczej nie mlodszy. No jeszcze dalej poszukam. Quote
Mysia_ Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 jakby jakiś taki jamnik się u nas pojawił to napewno dam znać :roll: Hary też raczej nie będzie miał tych 10 lat... Ale to dobrze, że jest szansa dla takiego staruszka :) Quote
Mysia_ Posted October 18, 2006 Author Posted October 18, 2006 śliczny jamniorek na pierwszą stronkę! :cool3: Quote
Mysia_ Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 Oj Chrapusiu, przepraszam, że tak dawno nie odwiedzałam twojego wątku :roll: Quote
aisaK Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Chrapek jeszcze bez domku? Jak to możliwe? Quote
Celina12 Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Chrapciu-podskakuj wysoko-szukaj domku Quote
jotka Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Wysłałam ten link do Bea1. Moze ma jakis domek dla jamniora? Quote
Mysia_ Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 Niestety Chrapuś wciąż w schronisku :( Quote
Mysia_ Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 Często ktoś się nim interesuje, ale zawsze są to ludzie z małymi dziećmi, a chcą go, bo dzieci chcą jamniczka.... :roll: W takich sytuacjach odradzam Chrapka, bo psiak ma skłonności do dominacji, z którym dziecko sobie nie poradzi.... :shake: Quote
Mysia_ Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 czy nikt nie chce jamnika z charakterkiem? :roll: Quote
Patikujek Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Chrapcio a co ty tak daleko robisz???:mad: Quote
Recommended Posts