Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 193
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mysia, czy on jest starszy, czy mlodziutki, i czy jego charakter juz sie troche zmienil. I czy moglby pojsc do bardzo starszej pani, ktora szuka starego jamnika, gdyz sama ma okolo 80 lat. I wlasnie jej taki odszedl. Co o tym myslisz?

Posted

Chrapek jest już grzeczniejszy, chociaż zdarza mu się powarkiwać na obcych :roll: Ma około 5 latek.... Qrczę trochę boję się kiedy psiaka bierze starsza osoba... Nie wiesz moze w jakiej kondycji jest ta pani? :roll:
Zależy mi na domku dla Chrapka, ale on musiał by trafić do osoby, która sobie z nim poradzi, bo on ma skłonności do dominacji....
Pajunia , a może ten psiak http://www.psitulmnie.pl/images/galeria/psy2004/3290.jpg - ma na imię Harry, w schronisku jest już jakoś od ponad 2 lat, chyba jest starszy o d Chrapka, jest też spokojniejszy.... :roll:

Posted

wiem Mysiu, ze ta pani jest juz w bardzo podeszlym wieku. Ja o niej nic nie wiem,gdyz przyszlo zapytanie przez takie maile przechodnie. Chcialabym tylko ew. jakies propozycje podac, gdyz na pewno gdzies jakis stary jamnior siedzi i na tych pare ostatnich lat swojego zycia, moglby do domu trafic. Wiem tylko, ze ta pani miala krotkowlosego, brazowego i jej niedawno za TM odszedl. Mieszka w Osnarbrücken i ma dom z ogrodem. Jamnika szuka dla niej jej corka. mam numer telefonu. myslalam, ze Chrapek jest moze starszy. Dla tej pani, to tylko jamnik w wieku 10, albo wiecej lat wchodzil by w gre.. Raczej nie mlodszy. No jeszcze dalej poszukam.

Posted

jakby jakiś taki jamnik się u nas pojawił to napewno dam znać :roll: Hary też raczej nie będzie miał tych 10 lat... Ale to dobrze, że jest szansa dla takiego staruszka :)

• 2 weeks later...
Posted

Często ktoś się nim interesuje, ale zawsze są to ludzie z małymi dziećmi, a chcą go, bo dzieci chcą jamniczka.... :roll: W takich sytuacjach odradzam Chrapka, bo psiak ma skłonności do dominacji, z którym dziecko sobie nie poradzi.... :shake: