Mysia_ Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 Chrapciu kochany.... gdzie ten domek? :-( Quote
Patikujek Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:Chrapcio został dzisiaj adoptowany:multi: :multi::multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Mam nadzieję żę będzie grzeczny w domku i jutro nie zobaczę go w schroniskowym boksie:shake: Quote
Mysia_ Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 Chrapciu, bądź grzeczny ;) Jeszcze nie zmieniam tytułu.... Quote
anula1959 Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Jesssssoooo , jak się cieszę , Chrapusiu kochany nadeszła dla ciebie ta szczęśliwa chwila w końcu!:multi: :multi: :multi: Quote
Mysia_ Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 Jeszcze nie zmieniam tematu, bo Chrapcio warknął na nową Panią i nie wiem jak to w domku będzie.... Ale w końcu sama przekonałam się, że Chrapcio , zeby zaufać konkretnemu człowiekowi potrzebuje trochę czasu ;) Quote
jotpeg Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 trzymamy kciuki, zeby pani byla mądra i miala cierpliwosc dla Chrapka...! Quote
Mysia_ Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 Póki co nikt się nie odzywał, mam nadzieje, że to oznacza, że wszystko jest w porządku :roll: Quote
sara_rokitnica Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 boshe jak fajnie... :D:D oby tylko nie wrocil... Quote
Mysia_ Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 Chrapek cały szczęśliwy i jego właścicielka też :multi: Dzisiaj odebrałam telefon , który bardzo mnie ucieszył... Pani strasznie zakochana w Chrapciu, chociaż pierwszego dnia chciał ją zdominować, ale Pani sie nie dała i teraz miłość kwitnie :loveu: Nasłuchałam się jaki z niego wspaniały i cuuudowny psiak, no i że za żadne skarby świata by go nie oddała ;) Quote
sara_rokitnica Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 :multi::multi::multi::multi: to sie Chrapulkowi trafilo :):):):) kolejny psiak szczesliwy w nowym domku :):):) Quote
Recommended Posts