Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 484
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mariusz, pracownik schroniska może zawieźć Smutka w przyszłym tygodniu, prawdopodobnie pod koniec tygodnia.

ALe gdyby znalazł się ktoś, kto może pomóc w transporcie wcześniej, Smutek nie musiałby już dłużej marznąć.

Posted

na wątku transportowym znalazłam :

[quote name='zmora']mogę zaoferować transport na terenie województwa dolnośląskiego , opolskiego i śląskiego. Koszty paliwa biorę na siebie. mój samochód to focus hatchback więc wielkie psy raczej odpadają, ale mogę przewieźć wszystko co uda się w nim upchnąć ;)[/QUOTE]

fizia, napisz może do zmory....

Posted

Zmora napisała, że jest z Wrocławia, więc to by była dla Niej daleka podróż

Mariusz jeszcze nie wie, w jaki dzień mógłby pojechać w przyszłym tyg

Posted

Słuchajcie ja na pewno moge jechać - nawet jutro ale jedynie za zwrot kosztów paliwa. Mam 80zł na jamnika który jest już w DS jesli darczyńcy się zgodzą mogę wziąść z tego. Przepraszam ale teraz nie mam ani grosza żeby dołożyć od siebie.
Koszt paliwa wylicze równo z tym co przejechcała i ile zapłaciłam za benzynę - nic dla siebie, tylko i wyłącznie na wache ;)

Posted

A czy mogłabyś mi podać jakieś namiary na siebie - mail lub telefon?
Przekazałabym Mariuszowi ze schroniska, bo jutro od rana mnie nie będzie w domu, wrócę dopiero wieczorem i nie będę miała dostępu do internetu
Nie wiem czy to nadal aktualne, ale Ulka pisała, że w sobotę może przyjąć Smutka popołudniu

Posted

moj tel. 502-780-120.
Ja właściwie mogłabym jechać cały dzień ale wolałabym tak koło południa wyjechać z domu, o której dokładnie po południu, tj najwczesniej bym mogła być u Ulki?

Posted

biedny Smutek,taki mlody, jeszcze dziecko,,,,,,,,bedzielepiej napewno.....napisz na PW gdzie jedzie.....jezeli moje pieniazki sa jeszcze to oczywiscie.....

Posted

[quote name='wieso']biedny Smutek,taki mlody, jeszcze dziecko,,,,,,,,bedzielepiej napewno.....napisz na PW gdzie jedzie.....jezeli moje pieniazki sa jeszcze to oczywiscie.....[/QUOTE]
Dzięki Wieso, Smutek pojedzie do Żarek koło Częstochowy ze schroniska z drugiej strony Częstochowy w Jamrowiźnie :)

Posted

[quote name='olalolaa']Dzięki Wieso, Smutek pojedzie do Żarek koło Częstochowy ze schroniska z drugiej strony Częstochowy w Jamrowiźnie :)[/QUOTE]
witaj,
trzymam kciuki za malego i za Ciebie tez :)

Posted

Smutek już u mnie. Wielkie podziękowanie dla Olalolaa i jej mamie, że w tak okropną pogodę dowiozły psiaka do mnie. Smutek to młodziutki psiaczek, rozbrykany i wcale nie Smutny. Vanilek nie był zachwycony nowym lokatorem ale po chwili dogadali się i mam nadzieję, że będzie dobrze.

Posted

A ja juz w domu szczęśliwie ;) Smutek koniecznie musi dostać nowe imię-on wcale smutny nie jest, rozbrykany, bawić się chce, wręcz zachowania ma jak na szczeniaka troche. Młodziutki jest, może nawet nie ma roku..
Zaraz wrzuce zdjęcia które robiłam w aucie ;) Jego irokez jest po prostu powalający..

Posted

Vanilek i Smutek już się zakumplowali. Taki koleżka przyda się Vanilkowi bo on ostatnio się zbyt poważny zrobił ;-) Muszę jeszcze dzisiaj Smutka wykąpać bo go czuję, a to niedobrze :-)