Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='fizia']Czyli wpłata od Wiesa jest już ponad te 300 zł za kwiecień?[/QUOTE]

Tak, w tej chwili jest wpłacone 50 zł za maj, chyba, że chcesz te pieniądze przeznaczyć na coś innego.

• Replies 484
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to super :)

Nie, nie - niech sobie czekają, znacznie lepiej się czuje kiedy mamy nadpłacone, niż kiedy mamy dług....

Chyba, ze jest jakaś potrzeba, coś trzeba Dyźkowi kupić - to oczywiście

Bardzo serdecznie dziękuję wszystkim za pomoc finansową!!!

Podesłałam Dyzia Zuzi z dogo - Jej znajoma szuka takiego psiaka:

[I]Znajoma poszukuje pieska (suczki) do przygarnięcia.
Może mogłabyś pomóc? Oferuje naprawdę kochający domek dla biedaka, szczenięcia lub młodego. Warunek jest taki, że pies nie jest po traumatycznych przeżyciach i nie ma problemu w kontaktach z ludźmi. Aha, piesek ma być niebyt duży i fajnie byłoby gdyby miał półdługi lub długi włos :):)
ale żeby naprawdę nie było problemu z agresja do ludzi itd, ma to być niesamowity, nieagresywny pieszczoch :):)[/I]

Posted

Dyzio lubi czasami podszczypywać po tyłku, ale to jego zdaniem przejaw miłości:diabloti: To zupełnie bezproblemowy piesek ładnie zachowuje czystość, uwielbia przytulanie, można go tarmosić, nosić na rękach i w ogóle wszystko a on się głupi cieszy i to uwielbia.

Posted

Wiem, że to jeszcze nic nie znaczy...ale w końcu ktoś napisał w sprawie Dyzia :) na razie wysłałam ankietę przedadopcyjną

Witam serdecznie.Jesteśmy zainteresowani adopcją Dyzia naprawde uroczy.Tylko chcielibyśmy wiedzieć czy aby Dyzio naprawde jest łagodnym psiakiem poniewaz mamy dziecko co prawda jest malutki nasz synuś i chcielibyśmy aby był wychowywany w obecności pieska ale dla bezpieczeństwa wolimy się upewnić.Bardzo prosimy o szybką odpowiedź.PS w jakiej miejscowości znajduje się piesek ponieważ my jesteśmy z siemianowic śląskich.Serdecznie pozdrawiamy.

Posted

To zależy jak małe jest to dziecko, bo Dyzio lubi się bawić, skacze, podgryza to wszystko z radości i bez żadnej agresji ale nie wiem jak takie małe dziecko by zareagowało.

Posted

Rany jaki On jest cudny!!!
Oh gdybym tylko mogła, to juz dawno byłby mój...:)

Też napisałam tej Pani, że może chciliby podjechać.

Od wczoraj nie mam żadnej odpowiedzi...no zobaczymy

Posted

Pani na razie odpisała tak:

nasz synek ma 7 miesięcy a nasza 13letnia córka i11 letni syn wychowywali się od urodzenia z suczką którą kupiliśmy w schronisku była już dorosłym psiakiem i nie mieliśmy z nią żadnego problemu ona wręcz przepadała za naszymi dziećmi ale niestety 3 lata temu już ze starości poprostu odeszła dzieci bardzo to przeżyły a w szczególności córka ona robiła wszystko razem z suzi bo tak nazywała się psina nawet jadły razem {często tak się zdarzało}:}a ten Dyzio jest naprawde super psiak {póżniej odeśle wypełnioną ankiete}pozdrawiam

Posted

No zobaczymy :) ale fajnie, ze wreszcie ktoś się zainteresował

Wysłałam te nowe zdjęcia Pani. Czekam na ankietę.

Tez nie wiem, jak z takim maluszkiem, ale z drugiej strony w wielu domach, w których są psy, pojawiają się dzieci i nie ma z tym większego problemu. Najważniejsze, że nei jest agresywny.

A towarzystwo takich nastolatków myślę, zeby byłoby dla Niego fajne, miałby się z kim bawić :)

Posted

Mój domowy psiak nie był wychowany z dziećmi, i jak u sąsiadów płaczą albo krzyczą to się denerwuje i czasami szczeka, ale jak dochodzi do bezpośredniego kontaktu z jakimś maluchem to jest grzeczny, pozwala się głaskać i macha ogonem :).
Może i Dyzio pokochałby dzieci, zwłaszcza jeśli to byłaby jego rodzina, jego dom, no i państwo potrafiliby umiejętnie poprowadzić kontakty dziecko piesek.