azalia Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 jeśli mogę coś zasugerować,to w ogłoszeniu Baranka podany jest dwukrotnie wiek pieska.I nie pisłabym"no najpiękniejszy nie jestem",to całkiem ładny pies,a ludzie wolą mieć ładne pieski. Quote
Mani2000 Posted November 24, 2011 Author Posted November 24, 2011 Jestem Baranek...Dziękuje że poświęcasz mi minutkę.... W moim życiu wiele sie nie dzieje..od początku mego marnego życia NIGDY nikt mnie nie kochał..A mam 8-9 lat Nie mówił dobranoc, nie przytulił do swego serca..A czy ja coś złego zrobiłem? oczywiście że nie...Jestem spokojnym psiakiem, ,bardzo przyjecielski w dwóch słowach KOCHAM LUDZI! Ale dlaczego oni nie kochają mnie? Jedynie ci dobrzy pracownicy wolontariusze i dogomania sie mną interesuje... dlaczego jestem sam? Czuje tak jak ty.. W moim nowym domu powinienem być ewentualnie z sunią. Jeśli chcesz podarować mi lepszy los zadzwoń! może być? Quote
agucha007 Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Wiem, że miałam robić ogłoszenia astkom, ale Baranek, który już tak długo przebywa w schronisku urzekł mnie, więc zrobiłam mu kilka ogłoszeń... może akurat się uda :) Rudaslaska.com.pl Mojbytom.pl Mojekatowice.pl Mojchorzow.pl Zabrze.com.pl Swiony.pl Sosnowiecki.pl Mojmikolow.pl Rybnicki.com Laziska.com.pl Morusek.pl Kokosy.pl Kupie psa.pl Tablica.pl Adopcja psa.pl Katowice.gumtree.pl Quote
Drzagodha Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Mani2000 napisał(a):Już na górę! Ciotki, samo podnoszenie nic nie da. Chłopak ma ogłoszenia? Quote
Mani2000 Posted December 16, 2011 Author Posted December 16, 2011 Kochana jesteś!Mi już rąk brakuje!! Quote
agucha007 Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 dołożyłam mu parę ogłoszeń, więc teraz ma ogłoszenia na: Rudaslaska.com.pl Mojbytom.pl Mojekatowice.pl Mojchorzow.pl Zabrze.com.pl Swiony.pl Sosnowiecki.pl Mojmikolow.pl Rybnicki.com Laziska.com.pl Morusek.pl Kokosy.pl Kupie psa.pl Tablica.pl Adopcja psa.pl Katowice.gumtree.pl Pajeczyna.pl Dajogloszenie.pl Przygarnijzwierzaka.pl Psy.pl Ojej.pl Gieldaogłoszeń.pl Zoomia.pl oraz na moim profilu na nk.pl, photoblogu i facebooku :) może się uda ... Quote
pola53 Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Bardzo mi go zal. Jak widzę nowy wpis to zawsze mam nadzieje, że może ktoś się nim zainteresował :(. Quote
azalia Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Baranku kochany,niech ktoś wreszcie cię pokocha. Quote
karolina175 Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Zapraszam na bazarek dla polamanej suni http://www.dogomania.pl/threads/220460-Robi-sie-prosze-nic-nie-pisac-!!!!!!!!!!!!!!!?p=18322446#post18322446 Quote
Mani2000 Posted January 8, 2012 Author Posted January 8, 2012 azalia napisał(a):Baranku kochany,niech ktoś wreszcie cię pokocha. przecież tak ładnie oto prosimy.... Quote
agucha007 Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 porobie trochę nowych ogłoszeń... serce mi się kraja... dobranoc baranku :* Quote
Recommended Posts