Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[B][COLOR=red]"Ukazały się płyty DVD z czerwcowych zawodów agility w Białymstoku!!!!!,[/COLOR][/B] ponad
200 przebiegów w kategoriach jumping 0, jumping open, agility 0, agility
open, zapis około 30 prób bicia regkordu w superweave, sztafeta i pokazy
frisbee. Dodatkowe informacje oraz zamówienia: [EMAIL="[email protected]"][COLOR=#0000ff][email protected][/COLOR][/EMAIL]"

• Replies 139
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='sic!']:)) to ja nie mam :lol:[/quote]
To w jaki sposób zostałaś (bez urazy) członkiem? :crazyeye: Ja swoje członkowstwo okupiłam haraczem i wyrobieniem legitymacyji.

Posted

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: , że członkiem??? (ale że członkiem???)
No wiesz Mokka, ciasto, kawa, kolacja przy świecach....:)

Żartuję!!
le(d)gitymację mam, też okupioną niemałym haraczem :lol:

Posted

[quote name='Zielsko']Czy na liscie startowej na Waszej stronie sa wszystkie zgloszone psy? Ja wyslalam swoje zgloszenie juz dosc dawno i jakos sie nie widze.[/quote]
Ty chociaż widzisz, że Cię nie ma, a ja do swojej kategorii wzrostu nawet się dostać nie potrafię. Ale ja ze stroną Alpi nigdy sbie nie radziłam :roll: .
Czy można te listy startowe udostępnić zainteresowanym w jakiś bardziej czytelny sposób?

Posted

[quote name='Zielsko']No wlasnie widze, ze nie ma Klasy A3...[/quote]
Pardomes
Dzisiaj wstawie wszystkie wasze zgłoszenia.Mielismy maly kłopot zumieszczeniem formularza na stronie Zwiazku ,ale juz wszystko gra i dziisaj wszystko do wieczora najpóxniej uzupełnie.
piotr

Posted

[quote name='Chevers']Pardomes
Dzisiaj wstawie wszystkie wasze zgłoszenia.Mielismy maly kłopot zumieszczeniem formularza na stronie Zwiazku ,ale juz wszystko gra i dziisaj wszystko do wieczora najpóxniej uzupełnie.
piotr[/quote]

[B]Piotrze[/B], rozumiem że wciągnęła Cię fascynująca lektura Dogo ;), ale czy uaktualniłeś dane?

No nie chcę się czepiać, ale nas nie ma :placz: A dostałam potwierdzenie przyjęcia zgłoszenia... I nie wiem, czy wysyłać jeszcze raz?

Posted

[quote name='dorotak'][B]Piotrze[/B], rozumiem że wciągnęła Cię fascynująca lektura Dogo ;), ale czy uaktualniłeś dane?

No nie chcę się czepiać, ale nas nie ma :placz: A dostałam potwierdzenie przyjęcia zgłoszenia... I nie wiem, czy wysyłać jeszcze raz?[/quote]
witaj
bardzo cie prosze wyslij dane jescze raz !!
Ja widocznie nie otrzymałem ze Zwiazku twoich danych i Oli pewnie też ,Wszystko co dostałem wstawiłem.dlatego prosze wejdzcie przez strone Zkwp.bialystok lub nasza Alpi i dopiszcie swoje psy.
Tak bedzie najlepiej. Teraz wszystko hula jak należy, na poczatku jak wspomnialem byly niewielkie problemy organizacyjne.
to tyle.
a swoja droga piekna jest ostatnio lektura na dogomanii,wciaga mnie jak cholera,rzucam wszystkie zajęcia i pedze poczytać.;)
pozdrawiam
piotr

Posted

[quote name='Chevers']Teraz wszystko hula jak należy, na poczatku jak wspomnialem byly niewielkie problemy organizacyjne.[/quote]

Dzięki, już się dodałam :grins: Czyli gdyby nasze zgłoszenie kiedyś do Ciebie jednak dotarło, to możesz je wyrzucić :p

Posted

[quote name='dorotak']Dzięki, już się dodałam :grins: Czyli gdyby nasze zgłoszenie kiedyś do Ciebie jednak dotarło, to możesz je wyrzucić :p[/quote]
Extra!!
No, ciesze się że bezkrwawo sie to skończyło:lol: .Pa i do zobaczenia w Białym
piotr

Posted

[quote name='Iza13']I ja będę :)
Niestety bez psa bo my agility uprawiamy tylkoi wyłącznie dla siebie i nie należymy do zadnego klubu[/quote]
witaj
no to cudnie,tylko powiedz gdzie cie szukać ,jak przyjedziesz bez psa???;)

Posted

[quote name='Iza13']I ja będę :)
Niestety bez psa bo my agility uprawiamy tylkoi wyłącznie dla siebie i nie należymy do zadnego klubu[/quote]

[B]Iza13[/B] nie musisz należeć do klubu aby brać udział w zawodach, w tych oficjalnych (jak Białystok) musisz być tylko członkiem Związku Kynologicznego

Posted

A my już od wczoraj w Białym:lol: Coby się nie spóźnić na zawody:eviltong:
Mam nadzieję, że jakoś to pójdzie na ppa bez treningów przed zawodami:roll: Bo do Wawy za daleko żeby na trening pojechać:evil_lol:

Posted

[quote name='zakla']A my już od wczoraj w Białym:lol: Coby się nie spóźnić na zawody:eviltong:
Mam nadzieję, że jakoś to pójdzie na ppa bez treningów przed zawodami:roll: Bo do Wawy za daleko żeby na trening pojechać:evil_lol:[/quote]
Hej kobieto!!!!
Nie rób scen!!!
Zapraszam do nas-niczego nie brakuje, jest jadło i popitka.Akurat jutro wieczorem smarujemy narty.Jutro mamy agility także na plywalni- to takie nowum!!
Mobile phone-507782842/daj znać o sobie
piotr

Posted

[quote name='Chevers']Hej kobieto!!!!
Nie rób scen!!!
Zapraszam do nas-niczego nie brakuje, jest jadło i popitka.Akurat jutro wieczorem smarujemy narty.Jutro mamy agility także na plywalni- to takie nowum!!
Mobile phone-507782842/daj znać o sobie
piotr[/quote] Ależ mi miło:loveu: A mogę wziąć dwie sztuki- tę sucz o której już męcze od jakiegoś czasu:cool3: no i moje malutkie:lol: Zaraz zadryndam:razz: No i masz pw...

Posted

[B]Chevers[/B]
ja nie wiem czy dobrze widzę, bo czasem podwójnie a czasem potrójnie na tych listach startowych, ale czy tam będą jacyś "zagraniczniacy"???:cool3: