Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 139
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agnieszka
ciesze sie, ze na cos moje uwagi sie przydaly ;) zreszta taki wynik to nie lada wyczyn - 3 x 1 miejsce! ;)

Sabat
dzieki za fotki krecika, nie myslalam, ze ma AZ TAK glupia mine na starcie :)

Posted

cześć
wielkie dzięki za zawody wszystko było super i organizacja i pogoda i torki

ale przecież u Piotra i Aliny to juz jest standard:loveu:
już się nie mogę doczekać następnych zawodów w waszym wykonaniu-mam nadzieję że wkońcu jako zawodnik:cool3:

Posted

FikuMiku
niestety więcej zdjęć nie mam ani Florka ani żadnego innego psa-pogoda mnie zdeprymowała no!

Sabat
a resztę psów na filmikach masz też??

Posted

[quote name='sic!']

Sabat
a resztę psów na filmikach masz też??

Tak, mam prawie wszystkie przebiegi. Niebardzo mam teraz czas sie tym zajmowac, więc mogę zamieścic tylko filmiki z psami i ludźmi ,których rozpoznam bez problemu, bo niestety nie mam żadnych list startowych, i wyszukanie byłoby dosyc trudne.

Posted

Sabat napisał(a):
Tak, mam prawie wszystkie przebiegi.

Czyli szykuje się kolejne DVD w historii polskiego agility! :loveu:
Szach na 1 egzemplarz ;)

Posted

Sabat napisał(a):
Tak, mam prawie wszystkie przebiegi. Niebardzo mam teraz czas sie tym zajmowac, więc mogę zamieścic tylko filmiki z psami i ludźmi ,których rozpoznam bez problemu, bo niestety nie mam żadnych list startowych, i wyszukanie byłoby dosyc trudne.

no to może tak czarno -biały Blekuś:eviltong:

Posted

niuka napisał(a):
a jezeli nie chca sie wogole zaladowac do sciagniecia? :(

Ech, tak mi sie wydawało że z tym serwerem jest coś nie tak...
Mi sie ściąga, ale muszę zaczekac nawet ok minuty zanim zacznie, więc może spróbuj poczekac...
No i jednocześnie można jeden plik ściągac, więc jeśli się kliknie od razu kilka to nic z tego nie wyjdzie.
Czy ktoś zna jakieś miejsce w sieci gdzie można bezproblemowo zamieszczac tego typu rzeczy? Na serwerku na którym zamieszczałem wcześniej wykorzystałem już swój tygodniowy limit...

Guest ajsonowa
Posted

witajcie!
nareszcie odzyskalam swoje haslo - tzn przydielili mi kosmicznie nowe :shake:
ktorego nigdy nie zapamietam :shake:

a wiec teraz ja czy Sabat masz moze kosmicznie szybkiego Konia nagranego? Normalnie musze zobaczyc te przebiegi ktore czasowo dorownywaly borderkom :evil_lol: