Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 569
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

grzenka napisał(a):
Super:multi: niesamowite, że i Portosek i Saba, którym zrobilam wczoraj cafeanimal są w Metrze.Oby ktoś sensowny zadzwonił.

Dziękujemy za szczęśliwą rękę.

Posted

Klaudus__ napisał(a):
Miałam jeden tel o Portosa.
Tylko Pani jak narazie poprosiła o foteczki, bo było jedno - i w schroniskowej budzie - czyli niezbyt urodziwe...

oooo te od lilu fotki sa przecudne ,mam nadzieje ,ze pani sie zakocha.

Posted

Klaudus__ napisał(a):
Cioteczki to na co czekacie?:P
Brać zanim jeszcze jest do adopcji - potem płakać i żałować będziecie :roflt::-D

Hahaha, to adoptujemy go na spółę z moniką, wyrobimy paszport i będzie jeździł raz do jednej raz do drugiej ;)
Tak serio, to mój TZ powiedział "mógłbym takiego mieć" ;), ale niestety póki co nie mamy warunków. Mamy już 3 psy, 2 pokoje w kamienicy i już spacery to trochę wyczyn:diabloti: Szczególnie, że jamnior kończy w tym roku 16 lat i musi być znoszony pod pachą ;)

Posted

Ja bym napisała że Portos to taki Golden czarny. On potrzebuje jeszcze trochę czasu ale jest na prawdę dużo bardziej otwarty. Pokazuje brzuszek do głaskania i nie posikuje, przychodzi się tulić. A jak wychodzimy na spacer to skacze cieszy się jak szczeniak. A na zewnątrz cały czas szczeka z radości i podszczypuje dłoń, tak jak by nie wiedział co z tą radością zrobić. Uwielbia gonić ptaki. Po za tym jest pies stróżującym. Szczeka na przejeżdżające auta i na przechodzących ludzi.