MaDi Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 [quote name='panbazyl']No ale byle nie za dlugo, bo ciekawi jesteśmy co u chłopaka. :)[/QUOTE] Jestem w stałym kontakcie z lekarzem prowadzącym, walczą aniprazolem, został podstrzyżony aby łatwiej było wcierać preparaty lecznicze w skórę. Więcej informacji za jakiś czas:eviltong: Quote
panbazyl Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 a coś tam jeszcze dało radę podstrzyc???? czyli taki łysolek nie był :) To czekamy Quote
MaDi Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 [quote name='panbazyl']a coś tam jeszcze dało radę podstrzyc???? czyli taki łysolek nie był :) To czekamy[/QUOTE] Całkiem łysy to on nie był;) Quote
AniaGucio Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 No to czekamy na zdjęcia i relacje z nowego domku :) Quote
szafranekm Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Czekamy, czekamy na nowe informacje. Quote
farmerka63 Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Leon chyba nie ma czasu, bo trenuje "Przybieżeli do Betlejem " ;) Quote
MaDi Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 [quote name='farmerka63']Leon chyba nie ma czasu, bo trenuje "Przybieżeli do Betlejem " ;)[/QUOTE] Dokładnie:evil_lol: Quote
MaDi Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Są wieści od Państwa Leosia. Ma się bardzo dobrze, przepada za babcią( mądry chłopak wie że karmiciele rządzą). Z łapka jak na razie ok. Został obstrzyżony na sznaucera( na tyle na ile pozwolił stan jego sierści). Jest pryskany/nacierany preparatem na skórę i nieproszonych gości. Dostał dodatkowo aniprazol, aby na pewno pozbyć się tasiemców. Ogólnie jest wielkim panem podwórka. Zdjęcia mam obiecane ale dopiero po świętach. Quote
malawaszka Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 najwazniejsze, że Leoś szczęśliwy :loveu: Quote
MaDi Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 [quote name='malawaszka']najwazniejsze, że Leoś szczęśliwy :loveu:[/QUOTE] To prawda nie sądziłam,że tak szybko znajdzie dom. Quote
malawaszka Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 weź ja mam dodatkowe siwe włosy przez niego bom się stresowała że długo będzie siedział w hotelu, a tu Gustaw, Birman, Lena... ale dzięki dzięki dzięki że się udało tak szybko! :loveu: Quote
MaDi Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 [quote name='malawaszka']weź ja mam dodatkowe siwe włosy przez niego bom się stresowała że długo będzie siedział w hotelu, a tu Gustaw, Birman, Lena... ale dzięki dzięki dzięki że się udało tak szybko! :loveu:[/QUOTE] To było szczęście w nieszczęściu,że odszedł Ich poprzedni psiak no i fakt wnuczki studentki weterynarii, która go wypatrzyła. Quote
MaDi Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 ZDROWYCH I RADOSNYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA ORAZ SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU. [IMG]http://img526.imageshack.us/img526/6721/pc230741.jpg[/IMG] Quote
Saththa Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Hehhehe jakie fajowe zdjęcie ;) Wesołych świat również życzę ;) Quote
panbazyl Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Łał! Zdjęcie cudne! Wesołych też! Zwłaszcza tym co będą sprzątać po całym zamieszaniu :) Quote
ULKA12 Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 [B][COLOR=red]Poszukuję leku o nazwie FIBS (wyciąg z grasicy) ma może ktoś dostęp? W tej chwili lek nie jest już produkowany ale może jakiś wet ma jakieś stare zapasy?[/COLOR][/B] Quote
MaDi Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 [quote name='ULKA12'][B][COLOR=red]Poszukuję leku o nazwie FIBS (wyciąg z grasicy) ma może ktoś dostęp? W tej chwili lek nie jest już produkowany ale może jakiś wet ma jakieś stare zapasy?[/COLOR][/B][/QUOTE] Niestety nie spotkałam się z tym lekiem. Quote
szafranekm Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Jestem i zaglądam czy są nowinki o Leosiu.To prawie cud, że tak szybko się udało z domkiem. Czekam bardzo zaciekawiona na zdjęcia pieska. Quote
MaDi Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Zdjęcia będą po minięciu świątecznego szału, musicie jeszcze troszkę poczekać, sama jestem strasznie ciekawa czy widoczna jest poprawa( szkoda,że przez telefon go nie widać;)). Quote
Saththa Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 [quote name='MaDi']Zdjęcia będą po minięciu świątecznego szału, musicie jeszcze troszkę poczekać, sama jestem strasznie ciekawa czy widoczna jest poprawa( [B]szkoda,że przez telefon go nie widać[/B];)).[/QUOTE] To może by tak wideokonferencja :cool3::cool3::cool3: Quote
MaDi Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 [quote name='Saththa']To może by tak wideokonferencja :cool3::cool3::cool3:[/QUOTE] Zawsze jest to jakieś rozwiązanie;) Quote
Recommended Posts