Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 118
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pomyślmy co robimy
- czy damy rade w razie co zebrać jakieś deklaracje na płatny dt (niestety nie udało mi się znaleźć żadnego miejsca w bezpłatnych )
- czy może ktoś zrobić jakieś bazarki bo potrzebna pewnie będzie karma dla staruszków

Sama nie wiem co robić ,ale wiem na pewno że trzeba im pomóc

Posted

przydalby sie taki domek, w ktorym ktos caly czas jest; bo tak sobie wyobrazam, ze nawet jakbym nie miala frodzika, to zostawiac np. munia na 10 godzin samego.... nie za bardzo to widze...
nawet 9 godzin (to juz chyba absolutne minimum dla osoby aktywnej zawodowo) to juz sporo; kurcze, co tu zrobic....
tyle, ze sa w biurze, wiec im nie zimno chociaz...
jak rozlicze bazarek na esti to cala kwote ktora mi zostanie (a nie bedzie tego za duzo, bo czesc juz rozdysponowalam na akcje sterylizacje i na spajkiego od malej czarnej) przekaze na ew. utrzymanie munia w td (o ile taki sie znajdzie); wydaje mi sie, ze jest w gorszej kondycji niz drugi psiaczek

Posted

Kochani, my ( tzn. ja i moja ferajna ) będziemy przenosić się do nowego domu najdalej za 1,5 miesiąca. Niestety jestem osobą pracującą na normalnym etacie, więc oba misie byłyby przez 9 godz. same. Poza tym mam 4 psy, dlatego też podjęłam decyzję o kupnie i remoncie domu na wsi i przeprowadzce z bloku. Moje psy teoretycznie są łagodne, ale... . Są 2 sunie i 2 psy. Suńki to nie problem, ale panowie ... Obaj mają po ok. 10 lat. Ten który był u mnie pierwszy jest zazdrosny o tego drugiego, który do tego jest mieszanką chyba jamnika i owczarka kaukaskiego i jest niewidomy. ( Ten z podpisu- Grafit) Ogólnie największy z psów ( sunia) nie sięga kolana. Gdyby mnie nie było w domu 2 mikruski mogłabym zamknąć w innym pokoju niż resztę psów. Gdyby co, to proszę o kontakt.

Posted

To może na te 1,5 miesiąca Renata5 by wzięła maluchy? Ona ostatnio niestety pożegnała na zawsze kilka swoich tymczasów i ostatnio pisała że nie chce następnych ale myślę, że w takiej sytuacji może by się zastanowiła .......

Posted

Na pw ciapusia odpowiedziałam. W dużym pokoju będzie nawet piec kaflowy - byłoby im cieplutko. Podaję tel. 602 304 704. Jakby co to raczej proszę dzwonić, bo mój komp nie jest zbyt często otwierany.

Posted

[quote name='Bambino']Na pw ciapusia odpowiedziałam. W dużym pokoju będzie nawet piec kaflowy - byłoby im cieplutko. Podaję tel. 602 304 704. Jakby co to raczej proszę dzwonić, bo mój komp nie jest zbyt często otwierany.
O Boze to byloby rajsko:)

Posted

Dom u Bambino byłby bezpłatnym dt jedynie za weta trzeba by było zapłacić bo wiadomo że staruszki będą wymagać dokładnej kontroli i leków.

Teraz szukamy szybciutko kogoś kto podarowałby im dt na te 1.5 miesiąca

Posted

[quote name='ciapuś']Dom u Bambino byłby bezpłatnym dt jedynie za weta trzeba by było zapłacić bo wiadomo że staruszki będą wymagać dokładnej kontroli i leków.

Teraz szukamy szybciutko kogoś kto podarowałby im dt na te 1.5 miesiąca
Zapytajcie Renatę5 o na ma serce do staruszków jak mało kto. A jakąś kasę na maluchy na te 1,5 miesiąca jakoś na pewno uda się zorganizować :lol:

Posted

Oczywiście można zapytać tylko Renata jest z Mazowieckiego (tak ma w podpisie) a Bambino z tego co zrozumiałam gdzieś z pod Poznania więc najlepiej byłoby znaleźć kogoś z okolic Łodzi lub Poznania aby nie wozić tych psiaków po całej Polsce