Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 118
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ciekawe jakiego rodzaju bylo to zainteresowanie; czy ktos po prostu zapytal o kilka szczegolow, czy tez wyrazil chec adopcji...
no nic, czekamy dalej i trzymamy kciuki...

Posted

Ja już o Renatce tu pisałam, ale nikt nie odpowiedział, więc napisałam do niej PW sama. Napisałam też do Czarodziejki i pani Teresy Borcz.

Jednak byłoby lepiej, gdyby się znalazł DS z tego fejsa :)

Posted

ciapuś napisał(a):
Ja do Renaty też napisałam i próbowałam się z nią skontaktować tel ale na dogo ma podany nieaktualny nr tel :-(

Ja mam do niej nr, ale nie wiem, czy mogę tak go rozprzestrzeniać. Wyślę Ci PW.

Posted

sluchajcie, moge odstapis pakiet 40 ogloszen dla naszych dzadziow; bo szczeniaczki juz praktycznie znalazly domki, a maja wypasione allegro - moze wystarczy; dajcie znac to napisze do dziewczyny ktora bedzie to robila w ramach bazarku

Posted

Jestem po rozmowie w sprawie Munia.Państwo są z Warszawy i myśleli że Munio jest też z Warszawy ,ale rozważają możliwość podjechania po psa w sobotę
Trzymamy więc kciuki

Posted

[quote name='kakadu']w razie czego to sie zorganizuje transport to nie jest daleka droga
Państwo,jeśli sie zdecydują , chcą go odebrać osobiście

Dostałam takie zapytanie ,

-czy jest mozliwosc wplacenia paypalem na "dwa staruszki w Lodzi" ? Dzieki!

ja nie mam takiej możliwości,czy jest ktoś kto udostępni konto dla staruszków

Posted

Lolalola napisał(a):
no to mam nadzieje,ze sie powiedzie Muniowi:)

Ja też mam taką nadzieję że mu się powiedzie i że uda sie znaleźć jakiś domek dla Gapulka na te 1.5 miesiąca zanim trafi do Bambino
Poprosiłam Zuzke o pomoc ale u niej komplet(jak zawsze) ma się zastanowić czy nie znalazłby sie jeszcze jakiś kącik dla staruszka na te 1.5miesiąca.
Będę też dzwonić do Renaty5 tylko nie wiem czy jest sens wozić go w tą i spowrotem

Posted

Nie powinno sie pisać postu pod postem ale co mi tam :evil_lol:

Jestem już po rozmowie z Renat5 - niestety nie ma u niej wolnych miejsc
Cała nadzieja w Zuzce - musimy ją ładnie poprosić :eviltong:

Posted

[quote name='ciapuś']Jestem po rozmowie w sprawie Munia.Państwo są z Warszawy i myśleli że Munio jest też z Warszawy ,ale rozważają możliwość podjechania po psa w sobotę
Trzymamy więc kciuki

ja nic nie mówię tylko :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs:

Posted

rita60 napisał(a):
Wspaniale:lol:a ci ludzie z Warszawy zrezygnowali ?

Mieli do mnie jeszcze zadzwonić więc będę proponować może jakiegoś innego staruszka.
Patrząc na to co dzieje się na drogach nie wiem czy zdecydują się na podróż ale jak zadzwonią to będę rozmawiać, zawsze to jeszcze jedno ocalone od samotności życie.