ciapuś Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 Wczoraj nikt nie zadzwonił ,wiec dzisiaj też jestem w trybie czuwania :evil_lol: Quote
kakadu Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 ciekawe jakiego rodzaju bylo to zainteresowanie; czy ktos po prostu zapytal o kilka szczegolow, czy tez wyrazil chec adopcji... no nic, czekamy dalej i trzymamy kciuki... Quote
paulinken Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Ja już o Renatce tu pisałam, ale nikt nie odpowiedział, więc napisałam do niej PW sama. Napisałam też do Czarodziejki i pani Teresy Borcz. Jednak byłoby lepiej, gdyby się znalazł DS z tego fejsa :) Quote
ciapuś Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 Ja do Renaty też napisałam i próbowałam się z nią skontaktować tel ale na dogo ma podany nieaktualny nr tel :-( Quote
paulinken Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 ciapuś napisał(a):Ja do Renaty też napisałam i próbowałam się z nią skontaktować tel ale na dogo ma podany nieaktualny nr tel :-( Ja mam do niej nr, ale nie wiem, czy mogę tak go rozprzestrzeniać. Wyślę Ci PW. Quote
kakadu Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 sluchajcie, moge odstapis pakiet 40 ogloszen dla naszych dzadziow; bo szczeniaczki juz praktycznie znalazly domki, a maja wypasione allegro - moze wystarczy; dajcie znac to napisze do dziewczyny ktora bedzie to robila w ramach bazarku Quote
ciapuś Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 Jestem po rozmowie w sprawie Munia.Państwo są z Warszawy i myśleli że Munio jest też z Warszawy ,ale rozważają możliwość podjechania po psa w sobotę Trzymamy więc kciuki Quote
Julia84 Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Dziewczyny zajrzyjcie do wątku o malutkim psiaku z Sokołowa Podlaskiego, maltretowanego przez pijaka, trzymanego na krowim łańcuchu dla którego pilnie szukamy domku: http://www.dogomania.pl/threads/197162-pomocy-Soko%C5%82ow-Podlaski-8-kg.-piesek-na-krowim-%C5%82a%C5%84cuchu-maltretowany-przez-pijaka Quote
kakadu Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 w razie czego to sie zorganizuje transport to nie jest daleka droga Quote
ciapuś Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 [quote name='kakadu']w razie czego to sie zorganizuje transport to nie jest daleka droga Państwo,jeśli sie zdecydują , chcą go odebrać osobiście Dostałam takie zapytanie , -czy jest mozliwosc wplacenia paypalem na "dwa staruszki w Lodzi" ? Dzieki! ja nie mam takiej możliwości,czy jest ktoś kto udostępni konto dla staruszków Quote
Lolalola Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 no to mam nadzieje,ze sie powiedzie Muniowi:) Quote
ciapuś Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 Lolalola napisał(a):no to mam nadzieje,ze sie powiedzie Muniowi:) Ja też mam taką nadzieję że mu się powiedzie i że uda sie znaleźć jakiś domek dla Gapulka na te 1.5 miesiąca zanim trafi do Bambino Poprosiłam Zuzke o pomoc ale u niej komplet(jak zawsze) ma się zastanowić czy nie znalazłby sie jeszcze jakiś kącik dla staruszka na te 1.5miesiąca. Będę też dzwonić do Renaty5 tylko nie wiem czy jest sens wozić go w tą i spowrotem Quote
ciapuś Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 Nie powinno sie pisać postu pod postem ale co mi tam :evil_lol: Jestem już po rozmowie z Renat5 - niestety nie ma u niej wolnych miejsc Cała nadzieja w Zuzce - musimy ją ładnie poprosić :eviltong: Quote
zuzka Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 U mnie jest w tej chwili komplet , no ale msze pomyśleć mocno czy dam rade go umieścić na te 1,5 miesiąca. Quote
paros Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 [quote name='ciapuś']Jestem po rozmowie w sprawie Munia.Państwo są z Warszawy i myśleli że Munio jest też z Warszawy ,ale rozważają możliwość podjechania po psa w sobotę Trzymamy więc kciuki ja nic nie mówię tylko :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
ciapuś Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 Dostałam dzisiaj wiadomość ze schroniska że Munio i Gapcio mają już zapewnione domki w Niemczech. Quote
yoko100 Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 cioteczki prosze zagladnijcie pilne http://www.dogomania.pl/threads/197234-Wystraszony-Portos-nie-ma-wiele-czasu...-Za-kilka-dni-Mys%C5%82owice :( Quote
Bambino Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 To super wiadomość - ale gdyby co, to moja propozycja aktualna. Quote
rita60 Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Wspaniale:lol:a ci ludzie z Warszawy zrezygnowali ? Quote
ciapuś Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 rita60 napisał(a):Wspaniale:lol:a ci ludzie z Warszawy zrezygnowali ? Mieli do mnie jeszcze zadzwonić więc będę proponować może jakiegoś innego staruszka. Patrząc na to co dzieje się na drogach nie wiem czy zdecydują się na podróż ale jak zadzwonią to będę rozmawiać, zawsze to jeszcze jedno ocalone od samotności życie. Quote
Recommended Posts