Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wystawa na terenie Strzelnicy Myśliwskiej PZŁ, ul. Poznańska 11

Czytelnie wypełnione zgłoszenia prosimy wysyłać w terminie zapewniającym wpływ do dnia [B]27.08.2006 r[/B]. pod adresem:

[LEFT]Związek Kynologiczny w Polsce
Oddział w Zielonej Górze
ul. Dąbrowskiego 35
skr. poczt.59
65-021 Zielona Góra [/LEFT]

[B][COLOR=#ff9900]Konto bankowe:[/COLOR][/B]
[COLOR=#ff9900]

[/COLOR][LEFT]PKO II/O Zielona Góra

19 1020 5402 0000 0802 0142 2898

[LEFT][SIZE=-1][SIZE=-1][B][COLOR=#ff9900]Opłaty:[/COLOR][/B] [/SIZE][/SIZE][/LEFT]

[/LEFT]

[SIZE=-1]

[LEFT][B]Opłata / [/B][B]W dniu wystawy[/B]
[SIZE=-1]pierwszy pies[/SIZE][SIZE=-1]z katalogiem [/SIZE][SIZE=-1]70 zł / [/SIZE][SIZE=-1]90 zł[/SIZE]
[SIZE=-1]drugi pies [/SIZE][SIZE=-1](i każdy kolejny) [/SIZE][SIZE=-1]bez katalogu [/SIZE][SIZE=-1]50 zł / [/SIZE][SIZE=-1]80 zł[/SIZE]
[SIZE=-1]Szczenięta [/SIZE][SIZE=-1]bez katalogu [/SIZE][SIZE=-1]40 zł / [/SIZE][SIZE=-1]50 zł[/SIZE]
[SIZE=-1]Interchampiony [/SIZE][SIZE=-1]bez katalogu [/SIZE][SIZE=-1]40 zł / [/SIZE][SIZE=-1]50 zł[/SIZE]
[SIZE=-1]Weterani [/SIZE][SIZE=-1]bez katalogu [/SIZE][SIZE=-1]bezpłatnie[/SIZE]
[SIZE=-1]Rasy polskie [/SIZE][SIZE=-1]bez katalogu [/SIZE][SIZE=-1]bezpłatnie[/SIZE]
[SIZE=-1]Zawody Obedience [/SIZE][SIZE=-1]50 zł / [/SIZE][SIZE=-1]60 zł [/SIZE][/LEFT]

[/SIZE]

[LEFT][SIZE=-1][COLOR=#ff9900][B]Proponowana obsada sędziowska:[/B][/COLOR][/SIZE]
[LEFT][B][SIZE=-2]Grupa:[/SIZE][/B]
[B][SIZE=-2]Sedziowie:[/SIZE][/B][/LEFT]
[SIZE=-1][B]I.[/B][/SIZE]Iwona Matuszewska
Grzegorz Robak
[SIZE=-1][B]II.[/B][/SIZE]Maria Bruska
Jolanta Jabłońska
Anna Nalazek
Józef Nalazek
Dorota Kuczyńska-Standełło
[B]III.[/B]Maciej Kozber
Magdalena Kozłowska
Wojciech Myszkowski
[B]IV.[/B]Ina Małecka
[SIZE=-1][B]V.[/B][/SIZE]Iwona Urbanowska
[SIZE=-1][B]VI.[/B][/SIZE]Małgorzata Lorenc
[B]VII.[/B]Janusz Sajnóg
[SIZE=-1][B]VIII.[/B][/SIZE]Krystyna Sajnóg
Pieta van Dee
[B]IX.[/B]Elżbieta Junikiewicz
Zofia Konderla
[B]X.[/B]Aleksander Waszkowski
[SIZE=-1][B]Młody prezenter[/B] [/SIZE]Maria Bruska

[/LEFT]

• Replies 182
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

Na stronie oddzialu sa juz szczegoly dotyczace wrzesniowej krajowki w Zielonej Gorze:
[URL="http://zkwp.zgora.pl/wystawa/w-pl.html"]http://zkwp.zgora.pl/wystawa/w-pl.html[/URL]

Dziala tez formularz do przesylania zgloszen przez internet:
[URL="http://zkwp.zgora.pl/wystawa/zgloszenie.html"]http://zkwp.zgora.pl/wystawa/zgloszenie.html[/URL]

Posted

[quote name='bonia']Ja będe z dwoma chow-chowami[/quote]
Bonia! Miło będzie was znów spotkac, swoją drogą dawno się nie widziałyśmy...w każdym razie nie widziałam Cię w Gorzowie

Posted

[quote name='Savannah']Bonia! Miło będzie was znów spotkac, swoją drogą dawno się nie widziałyśmy...w każdym razie nie widziałam Cię w Gorzowie[/quote]

Chyba ta jesieni naokragło się będziemy spotykać :multi: ,mam zgłoszone psiaki na 5 wystaw :lol: ,oj ja też tak dawno Ciebie nie widziałam.

Posted

[quote name='bonia']Chyba ta jesieni naokragło się będziemy spotykać :multi: ,mam zgłoszone psiaki na 5 wystaw :lol: ,oj ja też tak dawno Ciebie nie widziałam.[/quote]
No to zapowiada się ciekawa jesień:cool3:Bonia byłaś na mojej www (nowej)?:razz::razz: jak nie to zapraszam. A widziałam że do Rostocku też się zgłosiliście, to nawet za granicą się spotkamy:multi: A wogóle trochę się pochwale bo sh którego miałas okazje poznac:evil_lol: ten czarnuch co to kosił w zeszłym roku Gorzów, Szczecin, ukończył w maju Interchampionat:razz: Oj jak to dawno było:roll:
Szkoda że nie bedzie was w Chojnicach:razz:

Posted

Lideczko wielkie GRATULACJE ,coś mi sie obiło o uszy ,że macie Interka ,o tak to jest jak sie nie jeździ po wystawach ,ale teraz mam już co wystawiać ,to będziemy juz na bieżąco :).

Posted

[quote name='bonia']Lideczko wielkie GRATULACJE ,coś mi sie obiło o uszy ,że macie Interka ,o tak to jest jak sie nie jeździ po wystawach ,ale teraz mam już co wystawiać ,to będziemy juz na bieżąco :).[/quote]
dziękuje bardzo :)
ciesze się na te bierzące spotkania;) Do zobaczenia w Zielonej Górze, a może gdzieś wcześniej ?:):)
Pozdrawiamy serdecznie!