Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a one daję się złapać? chyba nie są tak przestraszone skoro chodzą pod ruchliwą biedronkę,
może by tak jakaś panią która tam pracuje poprosić o złapanie (dać wcześniej smycze i obrózki) niech złapią i zadzwonią że psiaki są

Posted

najlepiej byłoby,aby ktoś na miejscu kto widuje tego "charta" złapał go i przetrzymał chwilkę (do kilku godzin max)
bo my z Poznania to robiliśmy wypady i nikomu nie udało się ich zobaczyć

Posted

tak sobie o tym psie myślę, ze chyba musiała policja po tym telefonie od kobity do jakiegoś schronu go zgarnąć, bo dziwne ze tak nagle go nie ma

Posted

na tym forum,do ktorego podałaś link jest taki wpis z 30.11
Nie widzę już tego pieska (w tym tygodniu), czy ktoś z was może wie gdzie jest? Czy go zabrała fundacja? Lepiej by było żeby nie trafił do schroniska w Strykowie i innego bo tam są złe warunki i psy mają małe szanse na adopcję, wiem to z własnego doświadczenia.

ŻAŁUJĘ ale niestety przez ostatnie dni nie miałem dostępu do internetu i przez to nie widziałem prośby tu umieszczonej by go przetrzymać do czasu przyjazdu fundacji, inaczej z pewnością bym zabrał pieska do siebie ale dopiero dziś wszedłem na to forum