PaulinaT Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 nieźle każda z Pań ma chyba inną wersję - albo przynajmniej inną nomenklaturę ;-) Quote
snuszak Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 a one daję się złapać? chyba nie są tak przestraszone skoro chodzą pod ruchliwą biedronkę, może by tak jakaś panią która tam pracuje poprosić o złapanie (dać wcześniej smycze i obrózki) niech złapią i zadzwonią że psiaki są Quote
elisse Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 najlepiej byłoby,aby ktoś na miejscu kto widuje tego "charta" złapał go i przetrzymał chwilkę (do kilku godzin max) bo my z Poznania to robiliśmy wypady i nikomu nie udało się ich zobaczyć Quote
oris Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 tak sobie o tym psie myślę, ze chyba musiała policja po tym telefonie od kobity do jakiegoś schronu go zgarnąć, bo dziwne ze tak nagle go nie ma Quote
elisse Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 na tym forum,do ktorego podałaś link jest taki wpis z 30.11 Nie widzę już tego pieska (w tym tygodniu), czy ktoś z was może wie gdzie jest? Czy go zabrała fundacja? Lepiej by było żeby nie trafił do schroniska w Strykowie i innego bo tam są złe warunki i psy mają małe szanse na adopcję, wiem to z własnego doświadczenia. ŻAŁUJĘ ale niestety przez ostatnie dni nie miałem dostępu do internetu i przez to nie widziałem prośby tu umieszczonej by go przetrzymać do czasu przyjazdu fundacji, inaczej z pewnością bym zabrał pieska do siebie ale dopiero dziś wszedłem na to forum Quote
Recommended Posts