Alexandra29 Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 ruda76 napisał(a):Oni mnie nie wolają to ja jestem taka wścibska :) a mimo ze byl 3 razy odrobaczany to w nowym domu pojawily sie robale. Wet mowil mi coś o larwach uspionych. No teraz kapuję.. Myślałam że to oni Cię wzywją na pomoc:-) a to Ty taka! hihi..... A z robakami tak czasem jest że nie można ich do końca wytępić. Tym razem pewnie się uda.... A powiedz jaki jest do tych ludzi.. Lubi się tulić, daje buziaki? Quote
ruda76 Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Alexandra29 napisał(a):No teraz kapuję.. Myślałam że to oni Cię wzywją na pomoc:-) a to Ty taka! hihi..... A z robakami tak czasem jest że nie można ich do końca wytępić. Tym razem pewnie się uda.... A powiedz jaki jest do tych ludzi.. Lubi się tulić, daje buziaki? do dziewczyny tak do chlopaka ma zmienne nastroje ale wylewny nie jest zdarza mu się ze burczy. Ogolnie jest fajnie. Oni zanim go dostali nasluchali się tylko najgorszych rzeczy na temat jego zachowania ( aby nie bylo kolorowo) więc jak jest dla nich milszy i spacery przestają byc horrorem to sa happy :)] Quote
Pysioo Posted January 29, 2011 Author Posted January 29, 2011 Kolejny SP szuka domu! http://www.dogomania.pl/threads/201228-Shar-Pei-Pedro-szka-nowego-domu!!!?p=16211311#post16211311 Quote
ruda76 Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 sms z dzis "Teraz to nas zaczepia zebysmy sie z nim bawili kochany się zrobił " no czyli chyba powoli wychodzi na prosta w kontaktach z ludzmi :) Quote
Alexandra29 Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='ruda76']sms z dzis "Teraz to nas zaczepia zebysmy sie z nim bawili kochany się zrobił " no czyli chyba powoli wychodzi na prosta w kontaktach z ludzmi :)[/QUOTE] Super wiadomośc... Sharpki są cudowne:-) Quote
Recommended Posts