Ewka :) Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Oj, niedobrze:shake: Oby szybko minęło i żeby można było mu ulżyć :( Quote
marta0731 Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Dokładnie, żeby się chłopak nie musiał męczyć z tymi bolącymi "kulkami":roll: Niech już ma to szybko za sobą Quote
Maruda666 Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Jak nie urok to......:cool3::cool3::cool3: Quote
Agnezia Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Mam informację, że operacja się odbyła mam zdjęcia ale wstawię potem bo lecę z moim Stękiem na spacer;) Quote
marta0731 Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Agnezia napisał(a):Mam informację, że operacja się odbyła mam zdjęcia ale wstawię potem bo lecę z moim Stękiem na spacer;) Jednak???:crazyeye: Agniezia jak możesz nas tak zostawiać bez informacji, jak się Mike czuje:mad:;) Quote
Germaine Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Juz jesteśmy z Mikiem w domu, po operacji wszystko ok. Pojechałam go odebrac i myslałam, że odbiore osowiałego dziadzia po narkozie, a tu dziadzio smiga po calej lecznicy a my z panem doktorem próbujemy go złapać :evil_lol: Założylismy kołnierz i Mike posmutnial od razu, boi sie biedak tego kołnierza, ale bez nie da rady, żeby sobie tam nie gmerał Przed operacją dalismy mu kroplówkę, żeby nie był odwodniony po biegunce, zrobilismy też rtg klatki piersiowej i morfologie krwi jeszcze raz. Quote
marta0731 Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Ech te kołnierze..........:roll: (niedawno sama sobie założyłam z ciekawości, jak się pies czuje, no i nie ma rewelacji;)) no ale trzeba.......... Mikuś zdrowiej szybciorem!!!:loveu: Quote
Kapsel Posted November 23, 2010 Author Posted November 23, 2010 A ja myślałam, że nic z tego, że nie poradzi sobie, a tu taka niespodzianka i wszystko sie udało!!!! :smile: Masz rację Ewka, dzielny chłopczyk!!! :kiss_2::kiss_2::kiss_2: Quote
Maruda666 Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 marta0731 napisał(a):Ech te kołnierze..........:roll: (niedawno sama sobie założyłam z ciekawości, jak się pies czuje, no i nie ma rewelacji;)) no ale trzeba.......... Mikuś zdrowiej szybciorem!!!:loveu: Marta :), zdjęcia nie zrobiłaś?? Smutny niuniuś z tą anteną satelitarną;) Quote
Agnezia Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Marta jakie poświęcenie:evil_lol: Dzięki Kaspelku, że już wstawiłaś :) Quote
tatankas Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 A my tym razem,żeby odciążyć fundację naszą kochaną mamy: Zapraszamy na kolejny bazarek na boksia: http://www.dogomania.pl/threads/196920-Dla-malych-i-duzych-babeczek-cos-dla-domu-i-pluszaki-na-boksiowego-Bodzia-(do-5.12) Quote
emhokr Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Mike, ja mam przeczucie podsycane nadzieją, że teraz to już ku dobremu idzie i bedzie z górki :) Cudowna mordeńko, trzymaj się!!! Quote
marta0731 Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Agnezia napisał(a):Marta jakie poświęcenie:evil_lol: Niepotrzebnie to zrobiłam, bo jeszcze się łudziłam, że to się da znieść, a przez takie cholerstwo ja osobiście bym nie zasnęła:shake: Tu przygnieciesz, to tu ciągnie, sztywne takie:roll: Ale Mike-Lampion słodki jest:loveu: Da radę!:lol: Quote
marta0731 Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Maruda666 napisał(a):Marta :), zdjęcia nie zrobiłaś?? Nie było odpowiedniego fotografa, a Montek się wypiął i zdjęciami nie chciał mnie męczyć:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pewnie pomyślał: jaka biedna ta baba:eviltong: Quote
Agnezia Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Zapraszam na bazarek dla podopiecznych SOS:loveu: http://www.dogomania.pl/threads/197241-PUZZLE-na-podopoiecznych-SOS-BOKSEROM-do-6-grudnia-do-22.00?p=15827074#post15827074 Quote
Kapsel Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 ZAPRASZAMY DO KUPNA KALENDARZA NA 2011 ROK! Fundacja wydała w tym roku specjalny naścienny kalendarz. Jest on o seniorach i dla seniorów. Karty poszczególnych miesięcy, z nielicznymi wyjątkami, zdobią portety starszych bokserów. W rzeczywistości najwięcej właśnie ich trafia pod naszą opiekę - schorowanych, bezradnych, kompletnie zdezorientowanych. Tylko nieliczni spośród nich znajdują potem domy, bo przygarnięcie psa, który będzie z nami krótko, za to wymaga szczególnej troski, często kosztownego leczenia i specjalnej diety, jest dużym wyzwaniem. Dlatego zapraszamy do kupna kalendarza - dzięki dochodom z jego sprzedaży będziemy mogli utrzymać staruszki, które są pod naszą opieką i pomóc kolejnym !!! Fundacja przyjmuje zamówienia na kalendarze pod adresem mailowym: [email protected] Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć. Koszt kalendarza: 25 zł + koszty wysyłki Wysyłkę rozpoczniemu po 10 grudnia 2010 Quote
marta0731 Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Kalendarz zostanie zakupiony na pewno, jakby inaczej ;) Nie bez powodu jesteśmy "boksiowe ciocie":cool3: A co u Mike`a? Jak tam jego wydmuszki się goją i wogóle? Quote
Kapsel Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 Wszystko idzie ku lepszemu. Germaine mówiła, że wszystko w porządku. Był u niej w odwiedzinach i kikutek mu chodził ;););) Quote
Recommended Posts