savahna Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Żywiołek dziewczyna, ale takie prawa młodosci...:evil_lol: Quote
Borówka16 Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 [quote name='savahna']Żywiołek dziewczyna, ale takie prawa młodosci...:evil_lol:[/QUOTE] I jaki śmieciarz z niej ! :mad: Chyba jej kaganiec kupię ! Quote
Borówka16 Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 Dziś o 16 przyjeżdża Pani obejrzeć Kaję , przez telefon brzmiała konkretnie :) Kajka już czuje się lepiej , od 1 w nocy już nie wymiotowała ,ani nie miała rozwolnienia. Quote
Borówka16 Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 Państwo byli , to bardzo sympatyczni ludzie ,ale niestety nie wzięli Kai :( Kajka jest już "za stara" , ich pies by jej nie zaakceptował :(:(:( Quote
Marycha35 Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 oj oj, Mała to Ty się kuruj, co to znaczy zapalenie oskrzeli??? Gdzie czapa, szalik, pozapinanie pod szyję, oj oj oj Boróweczko, a Kają się nie martw, nie pozwól śmieciochy wcinać i dziś delikatnie ją dokarmiaj. Nie smuć się, dzis się nie udało, zaraz się powiedzie, znajdzie swoją stałą rodzinkę:) Ciepło Cię ściskam, wracaj do zdrowia szybko!!! Quote
Borówka16 Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 [quote name='Marycha35']oj oj, Mała to Ty się kuruj, co to znaczy zapalenie oskrzeli??? Gdzie czapa, szalik, pozapinanie pod szyję, oj oj oj Boróweczko, a Kają się nie martw, nie pozwól śmieciochy wcinać i dziś delikatnie ją dokarmiaj. Nie smuć się, dzis się nie udało, zaraz się powiedzie, znajdzie swoją stałą rodzinkę:) Ciepło Cię ściskam, wracaj do zdrowia szybko!!![/QUOTE] A to wszystko przez Kajkę :eviltong: Wyleciałam ją łapać porozpinana , bez czapki , szalika :eviltong::evil_lol: Właśnie robię ogłoszenia Kai ;) Buziaki ;) Quote
Borówka16 Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 [quote name='Marycha35']hm....sie zapinaj!!!!!!!;)[/QUOTE] Jak każesz ;) Quote
Borówka16 Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 Byłam od rana z Kają u weta , zatrucie minęło ,ale ja byłam w innym celu - mianowicie jej wyłysień na różnych partiach ciała. Ja podejrzewałam grzybicę lecz jak się okazało była to tylko alergia. Pani dr Anetka przyjęła nas bezpłatnie :loveu: Dziękujemy bardzo :iloveyou::iloveyou::iloveyou: A wyłysienia mamy smarować Klemastinem. Quote
Borówka16 Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 Jest dom dla Kai !!! Tylko na cito transport Łódź - Wrocław !!! Quote
Borówka16 Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 [quote name='jezzbel']Dom?!!! Nie wierzę!!!![/QUOTE] Ja też nie wierzyłam ,ale jest :) Tylko ten transport... Quote
Ania i Kajber Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Zadzwoń do p.Teresy Borcz ( 502526010) , ona zna faceta z Wrocławia, kt. wozi za dogocenę. Quote
Borówka16 Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 [quote name='Ania i Kajber']Zadzwoń do p.Teresy Borcz ( 502526010) , ona zna faceta z Wrocławia, kt. wozi za dogocenę.[/QUOTE] Ok , wielkie dzięki Aniu :) Bo dzwoniłam już do Adama (papatikiole) i niestety nadal nie ma czym wozić :( Quote
Borówka16 Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 Dzwoniłam do p.Tereski i ten Pan niestety już nie wozi :( Quote
nika28 Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Na miau pirat i karotka jeżdżą codziennie z Łodzi do Wrocławia, ale musiałabyś zdobyć od kogoś nr. tel. do nich, bo na miau nie zaglądają już od dawna... :( Quote
Borówka16 Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 [quote name='nika28']Na miau pirat i karotka jeżdżą codziennie z Łodzi do Wrocławia, ale musiałabyś zdobyć od kogoś nr. tel. do nich, bo na miau nie zaglądają już od dawna... :([/QUOTE] Było by fajnie ,ale kto może mieć ich telefony? :( Quote
Ania i Kajber Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Może papatkile ma jakies namiary ? On kiedyś współpracował z miau. Quote
ewatonieja Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 podróż pociagiem to prawie 5 godzin koszt biletu 46 zł dla psa nie wiem 15? w powrotną można autobusem koszt ok 35 zł muszę to przemyśleć Quote
nika28 Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Borówka, napisz jeszcze do Arcany z miau, chociaż nie wiem czy zgodzi się przewieźć taką energiczną sunię pociągiem... A jakby nic innego się nie znalazło, to ewatonieja może zgodzi się pojechać, a nowi właściciele zwrócą koszty za podróż ? Quote
Borówka16 Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 [quote name='Ania i Kajber']Może papatkile ma jakies namiary ? On kiedyś współpracował z miau.[/QUOTE] Niestety nie ma żadnych :-( [quote name='ewatonieja']podróż pociagiem to prawie 5 godzin koszt biletu 46 zł dla psa nie wiem 15? w powrotną można autobusem koszt ok 35 zł muszę to przemyśleć[/QUOTE] Ok , przemyśl i daj odp. [quote name='nika28']Borówka, napisz jeszcze do Arcany z miau, chociaż nie wiem czy zgodzi się przewieźć taką energiczną sunię pociągiem... A jakby nic innego się nie znalazło, to ewatonieja może zgodzi się pojechać, a nowi właściciele zwrócą koszty za podróż ?[/QUOTE] Zaraz do niej napiszę. Kasę trzeba by było zebrać ,oczywiście ja w większości pokryłabym koszty ,ale i tak proszę o wsparcie. Quote
nika28 Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 [quote name='Borówka16'] Kasę trzeba by było zebrać ,oczywiście ja w większości pokryłabym koszty ,ale i tak proszę o wsparcie.[/QUOTE] No to ty pokryłabyś połowę, a właściciele nie mogą drugiej połowy ? Przecież to nie są jakieś super duże koszta. Quote
Atomowka Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Borówka przeczytaj info na wątku założonym przez What May NN pani podobna wcale się nie zdecydowała na Twoją mała ( nie podoba jej się to,że ma płacić za transport) Quote
Recommended Posts