Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Metheora ja Ciebie podziwiam- 8km biegu na zawodach, a na dobranoc- tak dla rozrywki- jeszcze 3:mdleje:... Naprawdę zazdroszcze kondycji- ja po biegu dookoła osiedla- czasami trochę truchtam, ale za dużo z powodu dawnej kontuzji nie bardzo mogę- jestem padnięta, a to może 1km jest...:lol:

Posted

[quote name='dog193']Azi po biegu wygląda uroczo :)[/QUOTE]

moje słoneczko :*
[quote name='Maalwi']Ale super sprzęcior :)
A 3 gudzinek gdzie/ :([/QUOTE]

trzeci gudzinek w domu...niestety bieganie z dwoma psami to już max...często borę je pojedyńczo...

[quote name='jamnicze']Sporo was tam na tym starcie było

Podziwiam i zazdraszczam kondycji :)

U mnie były portrety akit am. jak Ci jakaś wpadła w oko to się częstuj :)[/QUOTE]

zaglądamy i pożyczamy od was fotki :)
jak już bedą jakieś efekty to się pochwalę ;)
[quote name='arielka186']Metheora ja Ciebie podziwiam- 8km biegu na zawodach, a na dobranoc- tak dla rozrywki- jeszcze 3:mdleje:... Naprawdę zazdroszcze kondycji- ja po biegu dookoła osiedla- czasami trochę truchtam, ale za dużo z powodu dawnej kontuzji nie bardzo mogę- jestem padnięta, a to może 1km jest...:lol:[/QUOTE]
Jeszcze 3 lata temu nie umiałam biegać...wszystko da się osiągnąć ale trzeba czasu i pracy i trochę wiary...
pierwsze zawody 22 miejsce, drugie zawody 11 miejsce, 3 zawody 8 miejsce- moze powalczymy w Przesiece za miesiąc o podium :) Takie miłe zakończenie sezonu by było...

Posted

[IMG]http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/297930_246906095345989_100000798011025_612179_1364401330_n.jpg[/IMG]

wczorajszy portrecik, znany piesek, podobają mi się jego uszy :)

dzisiaj już pada, pogoda się popsuła, ja odsypiam nockę a Gudzinki ze mną :D, teraz trzeba wstać i coś zjeść, coś ogarnąć bo na 18 do pracy...

Posted

i dzisiejsze wypociny;

[IMG]http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/315426_247334161969849_100000798011025_613472_183576103_n.jpg[/IMG]

[IMG]http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/317798_247293828640549_100000798011025_613428_415866795_n.jpg[/IMG]

[IMG]http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/313103_247239378645994_100000798011025_613369_1219876493_n.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Metheora']najdłużej ok 2,5 godz. zalezy od tego czy zdjęcie dobre czy nie...czasem nie wyjdzie wcale a czasem jest szybko nawet 0,5 godz[/QUOTE]

to rzeczywiście szybko.:)

Posted

[quote name='Metheora']najdłużej ok 2,5 godz. zalezy od tego czy zdjęcie dobre czy nie...czasem nie wyjdzie wcale a czasem jest szybko nawet [B]0,5 godz[/B][/QUOTE]
:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
to jest nie możliwe. Ty jesteś po plastyczniaku czy coś w tym stylu?

Posted

[quote name='Aleksandra95']to rzeczywiście szybko.:)[/QUOTE]
są pewnie lepsi :)

[quote name='dog193']Cudowne portrety :loveu:
Bedli świetnie ci wyszedł :)[/QUOTE]
no przyznam ze fajny -chociaż ja to krytyczna jestem w stosunku do siebie i raczej mi sie nic nie podoba... dobre zdjęcie było...

[quote name='karola&gacek']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
to jest nie możliwe. Ty jesteś po plastyczniaku czy coś w tym stylu?[/QUOTE]

nie jestem po plastyku- moje rysunki to właściwie tylko psy i raczej tworzę z miłości do psów, fascynacji rasami nie rysunkiem czy sztuką, od swojej pierwszej książki o rasach kocham kynologie i już wtedy zaczynałam rysować :) a to dawno było...:)
dostałam od rodziców z dedykacją to było 11.04.1994 :)

[quote name='Chiquita&DeeDee']Odebrałam portrecik i powiem tylko, że na żywo jest jeszcze piękniejszy niż na zdjęciu.. Dziękujemy:Rose:[/QUOTE]

Cieszę się ze się podoba mam nadzieję że będzie pamiątką na wiele lat :)

Posted

i po wystawie...

no więc

w Chorzowie były 4 MT, Sedzia - Judith Averis ( GB )

AZIR Metheora FCI- klasa otwarta, lok.1, CWC,[B] Zwycięzca, Zwycięzca Rasy!!![/B]
FINLEJ Aluzja -klasa championów , lok.I ,CWC
BLACK PRINCESS BRITANI Metheora FCI -klasa szczeniąt, Wybitnie Obiecująca, [B]Najlepsze Szczenię[/B]
ALICE Metheora FCI- klasa otwarta ,lok.1 , CWC, [B]Zwycięzca [/B]

W konkurencji najlepsza para- AZIR i ALICE weszliśmy do półfinału ale niestety nie na pudło... może następnym razem :D
Wystawa udana, wspaniałe towarzystwo, ciepło i słonecznie...zdjęć nie mam bo... zapomniałam przypadkiem karty do aparatu...jak ktoś ma foty Gudzinków wstawiać do nas :P

Posted

[quote name='Naklejka']Gratulacje..
kurczę, ja też byłam w Chorzowie... :roll:[/QUOTE]

ojojoj...trzeba było mówić :P

[quote name='Chiquita&DeeDee']Gratulacje :)[/QUOTE]

dziekujemy za gratulki :D

Posted

[quote name='Naklejka']Nie wpadłam na to :lol:
Na Zabrzańską się wybierasz może? :D[/QUOTE]

nie...narazie sie nie wybieram...chyba dopiero w przyszłym sezonie...lub do Kielc :)