Jump to content
Dogomania

SAM wrócil do nas z nieudanej adopcji. Pilnie potrzebny dom dla niego i jego siostry.

Recommended Posts

Posted

Rany jakie one wielkie, jak urosły przez tydzień!!! Piękne psiaki! Czemu nikt ich nie chce? A facecik ma olbrzymia głowę -kawał psa z niego bedzie, ciekawe ile teraz waży:)))
Śliczne te zdjęcia Bonsai!

• Replies 627
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

i mamuśka jeszcze

[img]http://fc00.deviantart.net/fs71/f/2010/351/7/3/49_by_frecklydog-d352aak.jpg[/img]

[img]http://fc03.deviantart.net/fs70/f/2010/351/1/7/50_by_frecklydog-d352ad8.jpg[/img]

Posted

no niestety prosiłam księdza o to zeby w październiku jak było święto św.Franciszka poprosil ludzi aby otwierać okienka zimą i pomagać zwierzętom przetrwac zimę , to dowiedzialam się, ze zwierzęta nie mają duszy :( no i na dokładkę zabronił nam karmić koty na terenie koscioła :( i jeszcze nawtykał nam z ambony. Tak czy inaczej i tak robimy swoje tylko teraz karmimy zwierzaki poza terenem kościoła.

Posted

Oj tak same śliczności :) rosna jak na drożdżach. Dziwne że ludzie tak szybko nie rosną a psiaki tak :) Dziękuję za te śliczne zdjęcia :) No tak te czarne są bardzo do suni podobne. A chłopczyk jak zwykle ciagle coś miętoli :)

Posted

Gdzie ten pie...ny proboszcz????????? Psy nie maja duszy??????????? fajfus powinien znać lepiej biblię!!!!!!!!!!!!!!!!
Ciekawe, w takim razie, dlaczego są opłatki dla zwierząt i podobno mówią ludzkim głosem. Sam Kościół propaguje tę tradycję.
Szczerze mówiąc, mam ochotę złożyć na niego doniesienie do kurii.

Posted

też mialam ochotę, ale już nie mam na to siły. na terenie kościoła mieszkają koty nie chcę im zaszkodzić:( czasami mam wrażenie, ze to Ci księża nie mają duszy.

Posted

ja do niej mowię MALUTKA :) ale muszę się dopytać....... może już czas dać im jakieś imiona ..... jakies propozycje ? aaaaaaaa wcinają przysmaki od Bonsai :) kosteczki lubią najbardziej

Posted

To może załóż bazarek na imiona - może się coś na szczepienia uzbiera?
Ja na nią Suńka wołam ale ja to mam talent do nadawania imion - mój królik ma na imie Królik, świnia morska, dopóki kolegi nie dostał był Świnek, kot ma na imię Kocica :D

Posted

[quote name='isam8']też mialam ochotę, ale już nie mam na to siły. na terenie kościoła mieszkają koty nie chcę im zaszkodzić:( czasami mam wrażenie, ze to Ci księża nie mają duszy.[/QUOTE]

święte słowa, święta racja. Oni nie mają duszy, tylko głębokie kieszenie (przepraszam, jeśli obraziłam czyjeś uczucia religijne, ale niestety, tacy księża są przyczyna zwątpienia w kościół i religię)

Posted

Teraz maluchy trzeba intensywnie ogłaszać. Mają jakiś tekst do ogłoszeń?
I wiem, że fajnie by było, gdyby znalazłyby dom na święta, ale... trzeba mocno uważać, żeby to nie był prezent pod choinkę. Najczęściej w tym czasie ludzie są zbyt zalatani, by odpowiednio zająć się nowym domownikiem, zapewnić mu spokój i poczucie bezpieczeństwa.

Posted

Tekstów już było kilka, ale trzeba je będzie zmienić. Postaram się coś przygotować, ale będę miała czas dopiero wieczorem :( A niestety z tymi prezentami masz rację Bonsai :( ja sama oddalam kilka kociaków przed świętami. Cieszyłam się, że znalazły domki i że to taki znak, ze ludzie są jednak dobrzy. W styczniu wróciły do mnie, chyba niektórym się wydaje, że to naprawdę są bezduszne zabawki. A jeden pan zwracając mi kociaka wykrzyczał mi że chybya ma serce skoro nie wywalil go tylko oddał. No niby prawda ......... Z adopcjami też trzeba być bardzo ostrożnymi, no ale wielu rzeczy się oczywiście nie przewidzi.

Posted

[quote name='karolina_g_k']Widziałyście?
[url]http://www.dogomania.pl/threads/198519-Ma%C5%82a-CZTEROMIESI%C4%98CZNA-su%C5%84ka-przywi%C4%85zana-na-mrozie-czas-do-niedzieli[/url]!
To nie siostra małych?[/QUOTE]
Nie, napewno nie - te nasze są wielkie, facecik to waży zdrowo ponad 15kg :D

Posted

[quote name='Equus']Nie, napewno nie - te nasze są wielkie, facecik to waży zdrowo ponad 15kg :D[/QUOTE]

No to ja ślepa jestem.
Albo nieczytata ;) bo po zdjęciach jednoznacznie wagi nie widzę, a nigdzie jej wartości nie znalazłam :)

Czekam na tekst i robię allegro :razz:

Posted

[quote name='Equus']Tam napisali, ze wielkości jamnika zdaje się ;) a te jak już pisałam ważą ponad 15kg - to chyba więcej niż jamnik :P[/QUOTE]

zalezy jaki Jamnik :diabloti:

Czyli jednak nie doczytałam.:oops: Zasugerowałam się tym zdjęciem na kolanach. Na nim nie wygląda jamnikowato.

Posted

A tekst to nie wiem, moze póki isam nie wymyśli czegoś fajnego to po prostu:
Do oddania 2 szczeniaki - piesek i suczka, wiek około 4 miesiace, zdrowe, po jednokrotnym odrobaczeniu. Będą dużymi psami (wielkości owczarka niemieckiego). Są bardzo towarzyskie, uwielbiają się bawić. Czekają w Warszawie na odpowiedzialnych opiekunów.