Jump to content
Dogomania

SAM wrócil do nas z nieudanej adopcji. Pilnie potrzebny dom dla niego i jego siostry.

Recommended Posts

• Replies 627
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
Posted

Hej!
Wiadomo co u dziewczyn słychać? Ma ktoś kontakt z isam?
Jak Samuś w nowym domu?

I jeszcze przy okazji - zajrzyjcie proszę do pudla-gryzonia... Potrzebne dobre fluidy... no i kasa ale i dobre myśli na wagę złota...
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/205892-Czarny-pudel-skazany-na-do%C5%BCywotni%C4%85-samotnosc-brakuje-tylko-160z%C5%82-do-dania-mu-szansy%21%21"]http://www.dogomania.pl/threads/205892-Czarny-pudel-skazany-na-do%C5%BCywotni%C4%85-samotnosc-brakuje-tylko-160z%C5%82-do-dania-mu-szansy!![/URL]

Posted

[quote name='Equus']w zasadzie co z obydwoma... to czekamy na info :)[/QUOTE]
mam dobra wiadomosc od isam - obydwie sunie juz po sterylce! :):)
to tak w skrocie tylko-bo smsa dostalam dzis ;)

• 2 weeks later...
Posted

U Sama wszystko ok. Problemy ze stawami się nie powtórzyły. Koty zaakceptowały jego obecność, z młodszym często się bawi, trzeba tylko go pilnować, gdy zbytnio się rozkręca. Sam uwielbia spacery i chyba nigdy się nie męczy. W domu nie jest hałaśliwy, chyba, że zostaje sam. Wtedy szczeka i wyje, na szczęście obok mieszka moja ciocia, która interweniuje. Trzeba nad tym popracować. Został też przyłapany na wyjadaniu kocich kup z kuwety. Dostaje tabletki Rumen-Tabs i ma zakaz wstępu do łazienki. Na razie pomaga. Zauważyłam też jakiś czas temu, że na dworze zjada różne paskudztwa. Oduczałam go tego i ostatnio na " fuj" wypluł jakąś kość. Może kiedyś w ogóle przestaną go interesować takie znaleziska. Poza tym to bardzo radosny pies. Trochę boi się obcych ludzi i unika kontaktu, czasem przestraszy się czegoś, czego nigdy nie widział, ale jest tak ciekawski, że łatwo można to przemóc. Pozdrawiamy - Dorota z rodziną i Samem.

Posted

widzialam dzis Sama na spacerku! wyglada slicznie i ten jego latajacy ogonek i usmiechniety pychol -samo szczescie :)

(... sunie ktore zostaly , juz po szczepieniach i maja zalozony chip kazda )

• 2 months later...
  • 3 weeks later...