Jump to content
Dogomania

SAM wrócil do nas z nieudanej adopcji. Pilnie potrzebny dom dla niego i jego siostry.

Recommended Posts

• Replies 627
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam wieści od isam (niestety nie może zaglądać w tej chwili na wątek). Rozmawiała z panem i on ma się zastanowić czy odda sunię. Isam myśli też o tym żeby zabrać mamusię ale ja się zastanawiam czy wtedy facet nie weźmie kolejnego psa... może lepiej ją wysterylizować i mieć na oku? Ona jest już przyzwyczajona do tych warunków... szkoda mi jej bo jest bardzo fajną sunią... sama nie wiem... trudna sprawa...

Posted

No to mam wieści!
Isam się bardzo rozchorowała :( i dlatego nie było wieści, ale ponoć u suczek wszystko w porządku i bez zmian, mama isam je dokarmia. Podobno suńki bardzo się zżyły i ciężko je będzie rozdzielić jakby co. Isam przekazała mi też wieści od "chłopaczka", który został oddany jako ostatni - ponoć jest super i wielki - waży już 22kg:crazyeye: a ma przecież dopiero 5 miesięcy!
Rozmawiałyśmy też o tym, że dużymi krokami zbliża się czas by sunię- mamusię wysterylizować bo zaraz minie pół roku od urodzenia szczeniaków... problem jest taki, ze po tym zabiegu nie będzie mogla od razu wrócić do "pana" bo to nie warunki na rekonwalescencję no i się robi pat!

Posted

[INDENT][B]Potrzebny szczeniak samiec docelowo jak największy,jak benek lub inny niedźwiedź[/B].Dom w Małopolsce niesprawdzony.Podsyłajcie na pw doZuzka2

macie tyko sunie?
[/INDENT]

Posted

Znając Pana to nie ma o czym marzyć...
Jednego dnia ją weźmie, a drugiego wyrzuci.
Ja je codziennie widuję i wygłaskuję ;) jak odwożę starszego syna do szkoły.
Cudowne są.
Gdyby tylko znalazł się dom dla małej to może jakoś udałoby się nam poszukać chwilowego schronienia dla duzej..

Czy ogłoszenia jeszcze gdzieś wiszą?