Equus Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Isam miała z nim rozmawiać, więc czekamy na wieści, ciekawe czy cokolwiek udało się z nim dogadac :/ Quote
Equus Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Mam wieści od isam (niestety nie może zaglądać w tej chwili na wątek). Rozmawiała z panem i on ma się zastanowić czy odda sunię. Isam myśli też o tym żeby zabrać mamusię ale ja się zastanawiam czy wtedy facet nie weźmie kolejnego psa... może lepiej ją wysterylizować i mieć na oku? Ona jest już przyzwyczajona do tych warunków... szkoda mi jej bo jest bardzo fajną sunią... sama nie wiem... trudna sprawa... Quote
Equus Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 A no podrzucać choćby ;) Wiem, że to niewiele da w tym wypadku... Ale dzięki, ze zagladasz! Czekam na jakieś wieści od isam... Quote
Kocurek Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Ja tez zagladam po cichutku i moge niestety tylko podrzucic,mam nadzieje,ze dziewczynka tez znajdzie swojego ludzia... Quote
Aleksa. Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Ja też czytam , ale nie wiem co napisać. :( Quote
Bonsai Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Też zaglądam... I martwię się o obie sunie, ale co zrobić? Quote
cencia Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Jakieś jedzonko się przyda? Mogę zaoferować dwie puchy i makaron Quote
Rubi18 Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 przepraszam za offa [URL]http://www.dogomania.pl/threads/200597-4-przemokniete-suczki-w-schronisku!!!(wiek2-3mce[/URL]) Quote
Equus Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 na razie nie mam wieści od isam... Rubi nie szkodzi - dzięki za podrzucenie ;) Quote
Kocurek Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Ja tez podrzuce psinki i czekamy na wiesci... Quote
Equus Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 No to mam wieści! Isam się bardzo rozchorowała :( i dlatego nie było wieści, ale ponoć u suczek wszystko w porządku i bez zmian, mama isam je dokarmia. Podobno suńki bardzo się zżyły i ciężko je będzie rozdzielić jakby co. Isam przekazała mi też wieści od "chłopaczka", który został oddany jako ostatni - ponoć jest super i wielki - waży już 22kg:crazyeye: a ma przecież dopiero 5 miesięcy! Rozmawiałyśmy też o tym, że dużymi krokami zbliża się czas by sunię- mamusię wysterylizować bo zaraz minie pół roku od urodzenia szczeniaków... problem jest taki, ze po tym zabiegu nie będzie mogla od razu wrócić do "pana" bo to nie warunki na rekonwalescencję no i się robi pat! Quote
beataczl Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 [INDENT][B]Potrzebny szczeniak samiec docelowo jak największy,jak benek lub inny niedźwiedź[/B].Dom w Małopolsce niesprawdzony.Podsyłajcie na pw doZuzka2 macie tyko sunie? [/INDENT] Quote
Kocurek Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Kurcze to faktycznie pat:( Swietnie ,ze chlopaczek ma sie dobrze,toz to bedzie chyba olbrzym:) A moze "pan" wzial by mame po sterylce na okres gojenia do domu? Quote
karolina_g_k Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Znając Pana to nie ma o czym marzyć... Jednego dnia ją weźmie, a drugiego wyrzuci. Ja je codziennie widuję i wygłaskuję ;) jak odwożę starszego syna do szkoły. Cudowne są. Gdyby tylko znalazł się dom dla małej to może jakoś udałoby się nam poszukać chwilowego schronienia dla duzej.. Czy ogłoszenia jeszcze gdzieś wiszą? Quote
Recommended Posts