Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='bela51']Tez chciałabym wiedziec jak idzie szukanie DT dla suni. Załozyciele watku nie rozpieszczaja nas wiadomosciami.[/QUOTE]

moze załozyciele watku ratuja inne psiaki w ogromnej potrzebie?
moze nie maja siły juz na neta?
Szika jest na razie bezpieczna a my skupiamy się na sprawach które nie mogą "poczekać"
czy to takie dziwne?
cały czas szukamy dt...po raz kolejny powtórzę,że chcemy dla niej domowy dt, hotel....broń boże kojec
jest ogłaszana non stop...na razie cisza
jezeli komuś to się nie podoba to proszę poszukać innych wątków

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='BUDRYSEK']oba szczeniaczki od Szili są już w swoich domkach :)

dla Szili takze szykuje się hotelik....ze szkoleniem[/QUOTE]
Super wiadomość! Wspaniale! Szczęśliwości maluchy:)

Posted

[quote name='BUDRYSEK']oba szczeniaczki od Szili są już w swoich domkach :)

dla Szili takze szykuje się hotelik....ze szkoleniem[/QUOTE]

Ale wiadomości na Nowy Rok !
Cudo :)

Posted

[quote name='BUDRYSEK']moze załozyciele watku ratuja inne psiaki w ogromnej potrzebie?
moze nie maja siły juz na neta?
Szika jest na razie bezpieczna a my skupiamy się na sprawach które nie mogą "poczekać"
czy to takie dziwne?
cały czas szukamy dt...po raz kolejny powtórzę,że chcemy dla niej domowy dt, hotel....broń boże kojec
jest ogłaszana non stop...na razie cisza
[B]jezeli komuś to się nie podoba to proszę poszukać innych wątków[/B][/QUOTE]
Ostatnie zdanie bardzo zacheca do pomocy na tym watku.
Budrysku, jak znalazlas czas, aby to napisac?
Niestety, tak jest, ze skoro zakłada sie watek nalezy o niego dbac. Inaczej trudno oczekiwac na nim wielkiej pomocy i zainteresowania.

Posted

[quote name='bela51']Ostatnie zdanie bardzo zacheca do pomocy na tym watku.
Budrysku, jak znalazlas czas, aby to napisac?[/QUOTE]

zrobiłam to specjalnie dla Ciebie, bo w nocy mi się sniłaś

Posted

[I]Oj Budrysku Budrysku - to dobre pytanie było - skąd wzięłaś na to czas?
Wiem... Może w ubikacji z laptopem siedzisz?

Dla rozumiejących sytuację i chcących nadal pomagać, chciałabym powiedzieć,że pytałam Gabi czy nie wzięliby pod swoje skrzydełko Szili, zaprosiłam Ją za wątek.
Mam nadzieję,że tu zerknie i coś niecoś Nam powie.
To byłoby świetne rozwiązanie jakby Szila mogła do Niech trafić.[/I]

Posted

[I]Nie wiem skąd tyle jadu...
Rozumię,że każdy chce coś wiedzieć,ale fakt,że się jest założycielem wątku, nie zobowiązuje do pisania od rana do wieczora.
Są fakty które są niezmienne SZILA PRZEBYWA W LECZNICY, DŁUG ROŚNIE, SZUKAMY HOTELU I STAŁYCH DEKLARACJI.
Tak bardzo nic nie robimy,że maluchy już wydane.
Mieliście święta ? Przedświąteczną gorączkę? Macie rodziny i własne życie? Macie sylwestra? Macie pracę i zwierzęta? Pomagacie FIZYCZNIE bezdomnym?
To dlaczego nie rozumiecie,że ktoś może nie mieć czasu?
Mój numer na pierwszej stronie - Budryska w podpisie - zawsze można zadzwonić - z przyjemnością porozmawiamy![/I]

Posted

[INDENT]znaleziono SH/AM

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/199160-Znaleziono-Młodą-SH-AM-na-śląsku!!!!?p=16012628#post16012628"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/1991...8#post16012628[/COLOR][/URL] [/INDENT]

Posted

[quote name='dominikabankert']ta historia Szili.......:placz::placz::placz::placz::placz: w tym lesie sama i te szczeniaczki...ile mniej wiecej jesteście na minusie dziewczyny?[/QUOTE]

1002 zł do 29.12

Posted

[quote name='dominikabankert']o matko......jak z tego wyjść[/QUOTE]

damy rade...musimy...
trzeba ruszyc z bazarkami...może ma ktoś jakieś zbędne fanty?

jestem pewna,ze zaraz pojawi się kolejna bida której tzreba bedzie pomóc...

u Klaudus__ jest sunia z punktu połamana....wczoraj ją wyciągnęła...tzreba zrobić diagnostykę...ale dopiero w pon....teraz ma mega biegunę :(
trzymajcie kciuki!

Posted

oki , postaram sie o kolejny wiazany bazarek , choc grosik skapnie na pieknotę :)

edit: oooops już dawno posty na dogo nie skakały oby na Nowy Rok znów zmian nie było

Posted

[quote name='dominikabankert']ja zaraz w przyszłym tygodniu wysle paczke z ubraniami mało noszonymi i firmowymi standardowe rozmiary M do Avilii.mam nadzieje ze chociaz w ten sposob pomoge Once:placz:[/QUOTE]

super , dziękujemy :)