BUDRYSEK Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 [quote name='bela51']Tez chciałabym wiedziec jak idzie szukanie DT dla suni. Załozyciele watku nie rozpieszczaja nas wiadomosciami.[/QUOTE] moze załozyciele watku ratuja inne psiaki w ogromnej potrzebie? moze nie maja siły juz na neta? Szika jest na razie bezpieczna a my skupiamy się na sprawach które nie mogą "poczekać" czy to takie dziwne? cały czas szukamy dt...po raz kolejny powtórzę,że chcemy dla niej domowy dt, hotel....broń boże kojec jest ogłaszana non stop...na razie cisza jezeli komuś to się nie podoba to proszę poszukać innych wątków Quote
BUDRYSEK Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 oba szczeniaczki od Szili są już w swoich domkach :) dla Szili takze szykuje się hotelik....ze szkoleniem Quote
Edi100 Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 [quote name='BUDRYSEK']oba szczeniaczki od Szili są już w swoich domkach :) dla Szili takze szykuje się hotelik....ze szkoleniem[/QUOTE] Super wiadomość! Wspaniale! Szczęśliwości maluchy:) Quote
Cantadorra Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 No to Szilka po tych ciężkich latach nareszcie ma lepszy czas :) Bardzo się cieszę :) Quote
Avilia Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 To ja tak nieśmiało przypomnę,że mamy bardzo niewiele deklaracji stałych na Szilkę;( Quote
ewa36 Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 [quote name='BUDRYSEK']oba szczeniaczki od Szili są już w swoich domkach :) dla Szili takze szykuje się hotelik....ze szkoleniem[/QUOTE] Ale wiadomości na Nowy Rok ! Cudo :) Quote
Nutusia Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Nareszcie dzielna mama będzie mogła pomyśleć... o sobie, skoro dzieci poszły w świat! :) Quote
bela51 Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 [quote name='BUDRYSEK']moze załozyciele watku ratuja inne psiaki w ogromnej potrzebie? moze nie maja siły juz na neta? Szika jest na razie bezpieczna a my skupiamy się na sprawach które nie mogą "poczekać" czy to takie dziwne? cały czas szukamy dt...po raz kolejny powtórzę,że chcemy dla niej domowy dt, hotel....broń boże kojec jest ogłaszana non stop...na razie cisza [B]jezeli komuś to się nie podoba to proszę poszukać innych wątków[/B][/QUOTE] Ostatnie zdanie bardzo zacheca do pomocy na tym watku. Budrysku, jak znalazlas czas, aby to napisac? Niestety, tak jest, ze skoro zakłada sie watek nalezy o niego dbac. Inaczej trudno oczekiwac na nim wielkiej pomocy i zainteresowania. Quote
dominikabankert Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 wyśle fajne ciuszki i bedzie bazarek dla Szilki:) Quote
BUDRYSEK Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 [quote name='bela51']Ostatnie zdanie bardzo zacheca do pomocy na tym watku. Budrysku, jak znalazlas czas, aby to napisac?[/QUOTE] zrobiłam to specjalnie dla Ciebie, bo w nocy mi się sniłaś Quote
BUDRYSEK Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 [quote name='dominikabankert']wyśle fajne ciuszki i bedzie bazarek dla Szilki:)[/QUOTE] do Avili? ;) dzięki wielkie Quote
dominikabankert Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 No oczywiście a do kogo innego ona robi the best bazarki.:)[quote name='BUDRYSEK']do Avili? ;) dzięki wielkie[/QUOTE] Quote
bela51 Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 [quote name='BUDRYSEK']zrobiłam to specjalnie dla Ciebie, bo w nocy mi się sniłaś[/QUOTE] Skoro tak, to zapewne ucieszy Cie fakt, gdy stad znikne... Było miło. Quote
Klaudus__ Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 [I]Oj Budrysku Budrysku - to dobre pytanie było - skąd wzięłaś na to czas? Wiem... Może w ubikacji z laptopem siedzisz? Dla rozumiejących sytuację i chcących nadal pomagać, chciałabym powiedzieć,że pytałam Gabi czy nie wzięliby pod swoje skrzydełko Szili, zaprosiłam Ją za wątek. Mam nadzieję,że tu zerknie i coś niecoś Nam powie. To byłoby świetne rozwiązanie jakby Szila mogła do Niech trafić.[/I] Quote
Klaudus__ Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 [I]Nie wiem skąd tyle jadu... Rozumię,że każdy chce coś wiedzieć,ale fakt,że się jest założycielem wątku, nie zobowiązuje do pisania od rana do wieczora. Są fakty które są niezmienne SZILA PRZEBYWA W LECZNICY, DŁUG ROŚNIE, SZUKAMY HOTELU I STAŁYCH DEKLARACJI. Tak bardzo nic nie robimy,że maluchy już wydane. Mieliście święta ? Przedświąteczną gorączkę? Macie rodziny i własne życie? Macie sylwestra? Macie pracę i zwierzęta? Pomagacie FIZYCZNIE bezdomnym? To dlaczego nie rozumiecie,że ktoś może nie mieć czasu? Mój numer na pierwszej stronie - Budryska w podpisie - zawsze można zadzwonić - z przyjemnością porozmawiamy![/I] Quote
BUDRYSEK Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 [INDENT]znaleziono SH/AM [URL="http://www.dogomania.pl/threads/199160-Znaleziono-Młodą-SH-AM-na-śląsku!!!!?p=16012628#post16012628"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/1991...8#post16012628[/COLOR][/URL] [/INDENT] Quote
dominikabankert Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 ta historia Szili.......:placz::placz::placz::placz::placz: w tym lesie sama i te szczeniaczki...ile mniej wiecej jesteście na minusie dziewczyny? Quote
BUDRYSEK Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 [quote name='dominikabankert']ta historia Szili.......:placz::placz::placz::placz::placz: w tym lesie sama i te szczeniaczki...ile mniej wiecej jesteście na minusie dziewczyny?[/QUOTE] 1002 zł do 29.12 Quote
dominikabankert Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 o matko......jak z tego wyjść Quote
BUDRYSEK Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 [quote name='dominikabankert']o matko......jak z tego wyjść[/QUOTE] damy rade...musimy... trzeba ruszyc z bazarkami...może ma ktoś jakieś zbędne fanty? jestem pewna,ze zaraz pojawi się kolejna bida której tzreba bedzie pomóc... u Klaudus__ jest sunia z punktu połamana....wczoraj ją wyciągnęła...tzreba zrobić diagnostykę...ale dopiero w pon....teraz ma mega biegunę :( trzymajcie kciuki! Quote
dominikabankert Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 ja zaraz w przyszłym tygodniu wysle paczke z ubraniami mało noszonymi i firmowymi standardowe rozmiary M do Avilii.mam nadzieje ze chociaz w ten sposob pomoge Once:placz: Quote
bros Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 mam stóweczkę z bazarku dla Szilki, proszę o konto żebym mogła przelać pieniążki. Quote
bros Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 oki , postaram sie o kolejny wiazany bazarek , choc grosik skapnie na pieknotę :) edit: oooops już dawno posty na dogo nie skakały oby na Nowy Rok znów zmian nie było Quote
BUDRYSEK Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 [quote name='bros']mam stóweczkę z bazarku dla Szilki, proszę o konto żebym mogła przelać pieniążki.[/QUOTE] z nieba nam spadłaś :) wyślę nr konta lecznicy na pw Quote
BUDRYSEK Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 [quote name='dominikabankert']ja zaraz w przyszłym tygodniu wysle paczke z ubraniami mało noszonymi i firmowymi standardowe rozmiary M do Avilii.mam nadzieje ze chociaz w ten sposob pomoge Once:placz:[/QUOTE] super , dziękujemy :) Quote
Recommended Posts