Jump to content
Dogomania

Bez imienia, bez domu, bez szans - DS w Świebodzinie,udało się po 8 miesiącach

Recommended Posts

• Replies 409
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest monia3a
Posted

Oj tam u nas też paskudnie. Na następny wekeend zapowiadają poprawę i tego się trzymajmy ;)

Borys już pomału zaczyna się pakować :D

Guest monia3a
Posted

Dom z oooogromnym ponad 3 hektarowym ogrodem, syn 13 letni, dwa koty i trzy psy do towarzystwa. Wszystkie psy z przeszłością, dwa to staruszki, staruszki a trzeci 8 letni.
Co jeszcze chcesz wiedzieć ??

Guest monia3a
Posted

Borys do psów jest OK ale nie do każdego, w okolicy mieszka jeden samiec nie kastrowany, olbrzymi i z nim są problemy, jak się spotkają to różnie bywa. Borys nie wszczyna bójek, u Pani są również pokojowo nastawione psy więc nie powinno być problemów. Pani ma dwie suki i psa. Jeden mieszka w domu a dwa w kojcu, ponieważ nie chcą mieszkać w domu, zimą mieszkają w przedsionku ze względu na to, że nie chcą wchodzić do domu.

Guest monia3a
Posted

Pani adoptowała dwa starsze już psy ze schroniska, jeden z łatką agresywny i taki na początku był, pracowali z psem i po agresji w tej chwili nie ma śladu. Informacje sprawdziłam w schronisku i okazały się prawdziwe. Także mam nadzieję, że jeśli będzie coś nie tak to będą pracować nad poprawą.

Guest monia3a
Posted

Borysek już u mnie, wykapany, wyczesany i czeka na podróż życia :)
Cudo nie pies, nawet mojemu mężowi się spodobał :)

Relacja i zdjęcia jak wrócę czyli za kilka dni :D

Posted

Potwierdzam Borysek to cudny i grzeczny psiak :loveu:

Zabiegi pielęgnacyjne zniósł rewelacyjnie nie bał się suszenia,czesania czy kąpania,stał spokojnie i czasem tylko swą szanowna poopkę posadził :lol:
Na moje futra nawet nie zwrócił uwagi choć Iwuś coś tam burczał :mad: no i Lolce też coś się wymsknęło przy kąpieli Borysa :mad: a Borysek jak by nigdy nic nie słuchał towarzystwa i poddawał się moim masażom kąpielowym ;)
Po wszystkim zszedł ze stołu walną się i spał nawet nie myślał by dyla dać z salonu :eviltong: taki klient to marzenie groomera :D

Szczęścia w nowym domku życzę chłopakowi

Guest monia3a
Posted

Borysek w nowym domku :multi:

Ludzie bardzo sympatyczni, w moim wieku, duży dom, ogórd z dojściem do jeziora :roll:
Borys już pierwszego dnia poczuł się jak u siebie, był wyluzowany i spokojny. Drugiego dnia przyjechałyśmy podpisać umowę adopcyjną i Borys był już ich, kupiony i wpatrzony w Państwa. Będzie miał dobrze, jestem o niego spokojna.
Został mi, że tak powiem na gowie i sumieniu Garet, który też już powinien sobie jechać i będę spać spokojnie ;)