kaszanka Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Zgadza się - tylko ostatnio nad morzem pogoda szwankuje :/ Quote
Guest monia3a Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Oj tam u nas też paskudnie. Na następny wekeend zapowiadają poprawę i tego się trzymajmy ;) Borys już pomału zaczyna się pakować :D Quote
ifka Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 ja już będę się cieszyć, jak monia3a wróci zadowolona znad morza :) Quote
jaanna019 Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 A co to za domek, bo oprócz tego że chce psa i jest w Świebodzinie to nic nie wiadomo. Quote
Guest monia3a Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Dom z oooogromnym ponad 3 hektarowym ogrodem, syn 13 letni, dwa koty i trzy psy do towarzystwa. Wszystkie psy z przeszłością, dwa to staruszki, staruszki a trzeci 8 letni. Co jeszcze chcesz wiedzieć ?? Quote
jaanna019 Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 A te psy to psy czy suki? Jak Borys do samców? Quote
Guest monia3a Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Borys do psów jest OK ale nie do każdego, w okolicy mieszka jeden samiec nie kastrowany, olbrzymi i z nim są problemy, jak się spotkają to różnie bywa. Borys nie wszczyna bójek, u Pani są również pokojowo nastawione psy więc nie powinno być problemów. Pani ma dwie suki i psa. Jeden mieszka w domu a dwa w kojcu, ponieważ nie chcą mieszkać w domu, zimą mieszkają w przedsionku ze względu na to, że nie chcą wchodzić do domu. Quote
jaanna019 Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 No to oby się stado dogadało i Borys znalazł tam miejsce dla siebie. Trzymam kciuki. Quote
Guest monia3a Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Pani adoptowała dwa starsze już psy ze schroniska, jeden z łatką agresywny i taki na początku był, pracowali z psem i po agresji w tej chwili nie ma śladu. Informacje sprawdziłam w schronisku i okazały się prawdziwe. Także mam nadzieję, że jeśli będzie coś nie tak to będą pracować nad poprawą. Quote
Guest monia3a Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Borysek już u mnie, wykapany, wyczesany i czeka na podróż życia :) Cudo nie pies, nawet mojemu mężowi się spodobał :) Relacja i zdjęcia jak wrócę czyli za kilka dni :D Quote
jaanna019 Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Zrób zdjęcie wykąpanego i daj, nie bądź taka. Quote
psi Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Potwierdzam Borysek to cudny i grzeczny psiak :loveu: Zabiegi pielęgnacyjne zniósł rewelacyjnie nie bał się suszenia,czesania czy kąpania,stał spokojnie i czasem tylko swą szanowna poopkę posadził :lol: Na moje futra nawet nie zwrócił uwagi choć Iwuś coś tam burczał :mad: no i Lolce też coś się wymsknęło przy kąpieli Borysa :mad: a Borysek jak by nigdy nic nie słuchał towarzystwa i poddawał się moim masażom kąpielowym ;) Po wszystkim zszedł ze stołu walną się i spał nawet nie myślał by dyla dać z salonu :eviltong: taki klient to marzenie groomera :D Szczęścia w nowym domku życzę chłopakowi Quote
asika5 Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Ja też trzymam kciuki Borys niech ci się dobrze wiedzie:) Quote
ifka Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 czekam niecierpliwie na relację moni, trzymam kciuki!!!! Quote
joanna83 Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Borys jest już w nowym domu. Państwo zakochali się w nim od pierwszego wejrzenia i to z wzajemnością :) Quote
joanna83 Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 [quote name='jaanna019']Przecież on ich nie widzi ;)[/QUOTE] Diablico nie łap mnie za słówka! Od pierwszego niuchnięcia niech będzie ;) Quote
Guest monia3a Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Borysek w nowym domku :multi: Ludzie bardzo sympatyczni, w moim wieku, duży dom, ogórd z dojściem do jeziora :roll: Borys już pierwszego dnia poczuł się jak u siebie, był wyluzowany i spokojny. Drugiego dnia przyjechałyśmy podpisać umowę adopcyjną i Borys był już ich, kupiony i wpatrzony w Państwa. Będzie miał dobrze, jestem o niego spokojna. Został mi, że tak powiem na gowie i sumieniu Garet, który też już powinien sobie jechać i będę spać spokojnie ;) Quote
buniaaga Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 :laola:Super,super,super Borysek ma nowy świetny domek! Quote
Recommended Posts