adamo1974 Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Asior napisał(a):ludzie to naprawdę skurw...ny ... jak można??? jak można doprowadzić zwierzę do czegoś takiego :( święte słowa Quote
Edi100 Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 [quote name='adamo1974']kolejna biedula trafił do schroniska http://www.youtube.com/watch?v=RRYgeSbZPYM http://www.youtube.com/watch?v=JknomKrkVDM Brak słów:( Pozostawię bez komentarza:(:( Quote
Yorija Posted December 23, 2010 Author Posted December 23, 2010 nóż się w kieszeni otwiera ale młody wygłodzony jest michę wyczyścił.. jak Pumeks - tak mi się skojarzyło :-) Dałeś mu już jakieś imię? Nie żebym sugerowała Pumeks - jak subtelna sugestia :-) Na czym będzie polegała ingerencja veta z tą łapką? Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Szkoda słów- ja bym tak samo urządziła tego ... no właśnie kogo?Bo człowiekiem to on nie jest... :( moja Dee przyjechała do mnie w 3 razy gorszym stanie i jedyne co przychodziło to łzy do oczu... Przykra rzeczywistość:( Quote
adamo1974 Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Yorija napisał(a):nóż się w kieszeni otwiera ale młody wygłodzony jest michę wyczyścił.. jak Pumeks - tak mi się skojarzyło :-) Dałeś mu już jakieś imię? Nie żebym sugerowała Pumeks - jak subtelna sugestia :-) Na czym będzie polegała ingerencja veta z tą łapką? wiesz co imie wybrały mu dziewczyny z toz ma na imie bursztyn jak sie nie myle he he jest słodki wesoły mimo tego co go spotkło zadzwonie do cierbie w święta pozdro Quote
adamo1974 Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 nasza ukochana tineczka wczoraj z zaciekawieniem patrzyła na to jak ubieramy choinke tak sie zastanawiam czy w zeszłym roku ta sunia widziała choinke? I wiem jedno ,że w tym roku spedzi świeta w rodzinnym gronie wśród ludzi którzy ją kochaja Quote
fizia Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 Życzymy Wam cudownych Świąt pełnych dobrych słów i radości, a także zdrowia, uśmiechu i samych dobrych chwil w Nowym Roku Niech magia Świąt wypełnia ciepłem wszystkie mroźne dni, a blask gwiazd przypomina, że czasem wystarczy tylko wypowiedzieć życzenie !!! Ania oraz Pestka, Śrubka, Fizia i cała reszta Rodziny Quote
Yorija Posted December 26, 2010 Author Posted December 26, 2010 Grzesiek - i coś powiedziała mała Tina? zapewne żebyście sobie z głowy wybili szukanie domu dla niej a Wy pewnie już jej nie oddacie :-) i taki to los małej Tinki ale czego byście nie powiedzieli - w styczniu jedziemy na wizytę kontrolną :-) aż strach o jakiś filmik poprosić - Tinka w roli gwiazdorka albo aniołka na pewno wystąpiła - na pewno lepsze to niż bombka na choince Quote
ulvhedinn Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 A ja tu z małą prywatą: http://www.deitar.pl/Konkursy/Nadeslane_prace?p=548&k=2 Mozna wygrać superposłanko i chciałam dla mojej inwalidki- Da się głosować codziennie- bardzo prosze o głosy, niestety wciąż przegrywamy.... Quote
gonia66 Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 adamo1974 napisał(a):to stare zwichnięcie tak sie zrosło po nowym roku czeka go korekta łapki wet powiedział żę to jego nic nie boli ale dostał jakieś zastrzyki ale jest taki słodki masakra i ma około rokuJAk ten piesio ma ok roku to znaczy, ze większy nie będzie??JAk mu łapinkę zrobią i wykapia, to na pewno znajdzie domek, bo słodki jest bardzo i do kochania od zaraz..od juz!!:) Ma swoj wątek ten maluszek?? Quote
adamo1974 Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 gonia66 napisał(a):JAk ten piesio ma ok roku to znaczy, ze większy nie będzie??JAk mu łapinkę zrobią i wykapia, to na pewno znajdzie domek, bo słodki jest bardzo i do kochania od zaraz..od juz!!:) Ma swoj wątek ten maluszek?? jeszcze nie ma ja niemam głowy do tego może ktoś sie ulituje i zrobi bo bursztyn jest naprawde boski Quote
Edi100 Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Mam prośbę, jeśli trafi do Krotoszyna pies ze Żmigrodu, mogę liczyć że ktoś da mi znać? Quote
adamo1974 Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 [quote name='Edi100']Mam prośbę, jeśli trafi do Krotoszyna pies ze Żmigrodu, mogę liczyć że ktoś da mi znać? tak a jaki to pies jeśli masz fotki to wyślij mi na meila [email protected] Quote
Edi100 Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 [quote name='adamo1974']tak a jaki to pies jeśli masz fotki to wyślij mi na meila [email protected] Nie mam fot, bo mieli go odłowić. Sięga max do kolana, krótka sierść. Jasno brązowy. Ciemno szara kreska na grzbiecie i ogonek dość wyrazisty. Młody i pocieszny. Szłam na pkp nie miałam jak go złapać:( Quote
adamo1974 Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 [quote name='Edi100']Nie mam fot, bo mieli go odłowić. Sięga max do kolana, krótka sierść. Jasno brązowy. Ciemno szara kreska na grzbiecie i ogonek dość wyrazisty. Młody i pocieszny. Szłam na pkp nie miałam jak go złapać:( zapraszam na naszo strone tu są wszystkie psy strona jest prowadzona na bierząco jak pies trafi to po 24 godzinach jest na naszej stronie http://krotoszyn.schronisko.net/ Quote
Edi100 Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Dziękuję, bedę śledziła. Własnie jestem na stronie schroniska. Duuuuuuuuuuuzo tych biedusiów:(:( Quote
Edi100 Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 [quote name='Edi100']Dziękuję, bedę śledziła. Własnie jestem na stronie schroniska. Duuuuuuuuuuuzo tych biedusiów:(:( Ten ze Żmigrodu wygląda jak ten z Waszej strony http://krotoszyn.schronisko.net/adopcja-id-39033.html, tylko nie jest napisane kiedy trafił? Powinien byl wczoraj... Quote
adamo1974 Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 [quote name='Edi100']Ten ze Żmigrodu wygląda jak ten z Waszej strony http://krotoszyn.schronisko.net/adopcja-id-39033.html, tylko nie jest napisane kiedy trafił? Powinien byl wczoraj... ten jest od zeszłego roku ale bardzo sympatyczny i kochany piesek Quote
krakowianka.fr Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 http://www.deitar.pl/Konkursy/Nadeslane_prace?p=548&k=2 glos oddany! Quote
Yorija Posted January 1, 2011 Author Posted January 1, 2011 a jak mała zareagowała na strzały, wybuchy, petardy? Quote
adamo1974 Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 nie bała sie zbytnio dostała tabletke ale ona jest naprawde kochana Quote
Edi100 Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 adamo1974 napisał(a):nie bała sie zbytnio dostała tabletke ale ona jest naprawde kochana Zuch dziewczyna:):) Samych szczęśliwości i zdrówka na cały nowy rok! :) Quote
adamo1974 Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 kamilka jest juz poczatek nowego roku wiec odzywam sie z zapytaniem co dalej z tinką kiedy jedzie do Wrocławia bo jakos wszystko ucichło.Czyżby o tince juz nikt nie pamietał? pozdro Quote
Yorija Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 pewnie, że pamiętamy tylko jakoś tak się światecznie porobiło, że ja jeszcze nie mogę się umówić na jakiś konkretny termin w tym tygodniu wraca szefostwo, porobimy plany na nowy rok - będę wiedziała kiedy mogę wziąć wolne wówczas będziemy się umawiać i z Niedzielskim i z Wami Quote
Recommended Posts