Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nóż się w kieszeni otwiera
ale młody wygłodzony jest
michę wyczyścił.. jak Pumeks - tak mi się skojarzyło :-)
Dałeś mu już jakieś imię?
Nie żebym sugerowała Pumeks - jak subtelna sugestia :-)

Na czym będzie polegała ingerencja veta z tą łapką?

Posted

Szkoda słów- ja bym tak samo urządziła tego ... no właśnie kogo?Bo człowiekiem to on nie jest... :( moja Dee przyjechała do mnie w 3 razy gorszym stanie i jedyne co przychodziło to łzy do oczu... Przykra rzeczywistość:(

Posted

Yorija napisał(a):
nóż się w kieszeni otwiera
ale młody wygłodzony jest
michę wyczyścił.. jak Pumeks - tak mi się skojarzyło :-)
Dałeś mu już jakieś imię?
Nie żebym sugerowała Pumeks - jak subtelna sugestia :-)

Na czym będzie polegała ingerencja veta z tą łapką?

wiesz co imie wybrały mu dziewczyny z toz ma na imie bursztyn jak sie nie myle he he jest słodki wesoły mimo tego co go spotkło zadzwonie do cierbie w święta pozdro

Posted

nasza ukochana tineczka wczoraj z zaciekawieniem patrzyła na to jak ubieramy choinke tak sie zastanawiam czy w zeszłym roku ta sunia widziała choinke? I wiem jedno ,że w tym roku spedzi świeta w rodzinnym gronie wśród ludzi którzy ją kochaja

Posted

Życzymy Wam cudownych Świąt pełnych dobrych słów i radości, a także zdrowia, uśmiechu i samych dobrych chwil w Nowym Roku
Niech magia Świąt wypełnia ciepłem wszystkie mroźne dni,
a blask gwiazd przypomina,
że czasem wystarczy tylko wypowiedzieć życzenie !!!

Ania oraz Pestka, Śrubka, Fizia i cała reszta Rodziny

Posted

Grzesiek - i coś powiedziała mała Tina?
zapewne żebyście sobie z głowy wybili szukanie domu dla niej
a Wy pewnie już jej nie oddacie :-)
i taki to los małej Tinki
ale czego byście nie powiedzieli - w styczniu jedziemy na wizytę kontrolną :-)
aż strach o jakiś filmik poprosić - Tinka w roli gwiazdorka albo aniołka na pewno wystąpiła - na pewno lepsze to niż bombka na choince

Posted

adamo1974 napisał(a):
to stare zwichnięcie tak sie zrosło po nowym roku czeka go korekta łapki wet powiedział żę to jego nic nie boli ale dostał jakieś zastrzyki ale jest taki słodki masakra i ma około roku
JAk ten piesio ma ok roku to znaczy, ze większy nie będzie??JAk mu łapinkę zrobią i wykapia, to na pewno znajdzie domek, bo słodki jest bardzo i do kochania od zaraz..od juz!!:) Ma swoj wątek ten maluszek??

Posted

gonia66 napisał(a):
JAk ten piesio ma ok roku to znaczy, ze większy nie będzie??JAk mu łapinkę zrobią i wykapia, to na pewno znajdzie domek, bo słodki jest bardzo i do kochania od zaraz..od juz!!:) Ma swoj wątek ten maluszek??

jeszcze nie ma ja niemam głowy do tego może ktoś sie ulituje i zrobi bo bursztyn jest naprawde boski

Posted

[quote name='adamo1974']tak a jaki to pies jeśli masz fotki to wyślij mi na meila [email protected]
Nie mam fot, bo mieli go odłowić. Sięga max do kolana, krótka sierść. Jasno brązowy. Ciemno szara kreska na grzbiecie i ogonek dość wyrazisty. Młody i pocieszny. Szłam na pkp nie miałam jak go złapać:(

Posted

[quote name='Edi100']Nie mam fot, bo mieli go odłowić. Sięga max do kolana, krótka sierść. Jasno brązowy. Ciemno szara kreska na grzbiecie i ogonek dość wyrazisty. Młody i pocieszny. Szłam na pkp nie miałam jak go złapać:(

zapraszam na naszo strone tu są wszystkie psy strona jest prowadzona na bierząco jak pies trafi to po 24 godzinach jest na naszej stronie http://krotoszyn.schronisko.net/

Posted

adamo1974 napisał(a):
nie bała sie zbytnio dostała tabletke ale ona jest naprawde kochana

Zuch dziewczyna:):) Samych szczęśliwości i zdrówka na cały nowy rok! :)

Posted

kamilka jest juz poczatek nowego roku wiec odzywam sie z zapytaniem co dalej z tinką kiedy jedzie do Wrocławia bo jakos wszystko ucichło.Czyżby o tince juz nikt nie pamietał? pozdro

Posted

pewnie, że pamiętamy
tylko jakoś tak się światecznie porobiło, że ja jeszcze nie mogę się umówić na jakiś konkretny termin
w tym tygodniu wraca szefostwo, porobimy plany na nowy rok - będę wiedziała kiedy mogę wziąć wolne
wówczas będziemy się umawiać i z Niedzielskim i z Wami