Jump to content
Dogomania

Karolek- cudowna malizna do pokochania od zaraz- już w domku !!!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 151
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[IMG]http://hyy.pl/images/68odkurzaaaaaaaaaanie.jpg[/IMG]

[COLOR=Blue][B][I][FONT=Garamond][SIZE=5]Strategiczne wycofanie się na z góry upatrzoną pozycję z powodu odkurzania dużego pokoju. [/SIZE][/FONT][/I][/B][/COLOR]

Posted

[SIZE=6][U][COLOR=RoyalBlue][B][I]Zapraszam do lektury, jeżeli ktoś nie kupił gazety:[/I][/B][/COLOR][/U][/SIZE]

[url]http://lodz.gazeta.pl/lodz/1,35153,8765573,Ciezko_chora_lodzianka_poszukuje_nowego_domu_dla_psa.html[/url]

Posted

Cześć karolku :) cioteczka dawno Cię nie odwiedzała i postanowiła nadrobić zaległości. Czy nadal cisza w sprawie Karola? Czy ktoś był zainteresowany psiakiem? A co z tą Panią, która oferowała pomoc przy wyprowadzaniu psiaka na spacery? Czy to nadal aktualne?

Posted

[FONT=Arial Narrow]Witam wszystkich serdecznie, proszę o wybaczenie :oops: ale sprawy osobiste nie pozwalały mi na zdawanie codziennych relacji z życia Karolka.

Powiem tylko tak:
sytuacja rozwija się pomyślnie i trzeba troszkę poczekać na finał sprawy. Nie chcę mówić więcej aby nie zapeszyć.Dlatego proszę 3mać mocno kciuki!!!!!!

Przede wszystkim Karolek miewa się dobrze
:lol:
Staramy się by trafił w takie ręce by miał jak w raju..dobre warunki..adekwatne towarzystwo by się mu nie nudziło i kochającą rodzinę, bo to podstawa[/FONT]

Posted

Prosimy o odrobinkę więcej cierpliwości, zarówno ja, jak i Karolek :cool1:

Karolek miewa się dobrze.

[FONT=Arial]Oczywiście wszyscy zainteresowani Karolka sprawą zostaną od razu poinformowani najszybciej jak tylko będzie to możliwe. [/FONT]

Posted

Witam serdecznie,

Ladies
& Gentlemen, Panowie i Panie !!!

Dziś nastąpiła wiekopomna chwila!!!

Mianowicie dnia 18.12.2010r. została sfinalizowana i podpisana umowa adopcyjna Karolka.

Karolek trafił do nowej rodziny!!!!

Ma wspaniałe warunki: domek jednorodzinny, super warunki na spacerki, towarzystwo
w postaci bardzo zgrabnej i powabnej suni a przede wszystkim kochającą rodzinę (4 osobową).

Domek jest ogrodzony toteż Karol i jego koleżanka mogą swobodnie wychodzić gdy mają takową potrzebę.
Karolek vel Zymgunt bo takowe imiona posiada, zaakceptował nowe warunki i nową towarzyszkę życia.
Oboje miewają się doskonalę zdradzę tylko iż dziś spali razem na kocyku.

[FONT=Arial Narrow]A teraz chciałabym podziękować WSZYSTKIM a mianowicie:[/FONT]

- Pani Ewelinie, która znalazła psiaka i przygarnęła go po czym poinformowała nas o małym, biednym urwisie. Bez Ciebie Ewelinko, Karolek nadal byłby jednym z setki tysięcy bezdomnych psiaków błąkających się po Łodzi.

- Pani Kasi z Fundacji „Niechciane i Zapomniane”

Fundacja Niechciane i Zapomniane - SOS dla Zwierząt powstała w 2006 roku w Łodzi. Zajmuje się leczeniem oraz organizowaniem adopcji dla bezdomnych, porzuconych zwierząt.
Fundacja wspiera wszelkie działania w zakresie zwalczania bezdomności zwierząt, między innymi poprzez realizowanie programu kastracji i sterylizacji.

Kochana Kasiu bez Ciebie nie dali byśmy sobie rady, masz wielkie serce i kłaniamy Ci się nisko dziękując po stokroć za okazane nam serce oraz pomoc materialną i wsparcie duchowe.
P.S.Dodam tylko, że możesz na nas liczyć w każdej sprawie. Masz mój numer toteż dzwoń i pisz niezależnie od pory dnia.

http://www.niechcianeizapomniane.org/

- Pani doktor Annie Kumanowskiej i drugiej pani doktor, które to ratowały Karolka by doszedł do sił i zdrowia.

Gabinet Weterynaryjny "Trop" Anna Kumanowska
92-431 Łódź, ul. Ketlinga 29
tel: 42 670 00 98

oraz

Łódź, ul. Strażacka 11
tel. 42 646 07 02

gabinet-trop.pl

- Pani Joannie, która na łamach gazety WYBORCZEJ opisała historie Karolka.

Pani Joanno, to właśnie za sprawą Pani znalazł się nowy właściciel Karolka, toteż serdecznie dziękujemy za interwencje w naszej sprawie. Nie każdy był zainteresowany historią biednego psiaka poszukującego kochającego domu. Ściskamy i całujemy Panią wyjątkowo mocno.

http://lodz.gazeta.pl/lodz/1,35153,8765573,Ciezko_chora_lodzianka_poszukuje_nowego_domu_dla_psa.html

- Dziękujemy wszystkim, którzy trzymali kciuki za powodzenie naszej sprawy.

Pokochaliśmy- i nadal kochamy- Karolka dlatego z bólem serca ale wiedząc iż trafia w dobre ręce i będzie miał doskonałe warunki dawaliśmy go nowemu Panu Właścicielowi.
Widać było, że to Karolek samo sobie wybrał Pana bo od razu rzucił mu się w ramiona i zachęcał do wspólnej zabawy w postaci baraszkowania po dywanie.

Życzymy wszystkim Wesołych Świąt i cieszymy się, że nasza i Karolka sprawa zakończyła się tak pomyślnie.

[FONT=Georgia]Pozdrawiamy wszystkich serdecznie i raz jeszcze dziękujemy Ewelina i Jacek[/FONT]

Posted

Boże!!!!!
To dla mnie najpiękniejszy prezent na święta!!!!
To ja Wam bardzo, bardzo dziękuję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Przecież gdyby nie Wy to nie wiem co stałoby się z Karolkiem...
Cudownie!!!!!!! JESZCZE RAZ DZIĘKI WIELKIE!!!!
I wszystkiego naj... naj... naj... NAJLEPSZEGO!!!!! :* :* :*

Posted

[FONT=Franklin Gothic Medium]Pierwsza fotka z nowego domu :cool1:

Początkowe relacje w nowym domu z koleżanką były trudne ale po tygodniu doszło do wymiany kocyków a dziś nawet spali wspólnie na jednym posłaniu :loveu:[/FONT]

Posted

Super wieści!!!!!! Trzymam teraz kciuki za nowe stadko Karolka!!!!! Ja Tobie dziękuję Ewi, że nie poddałaś się i jednak maluch nie trafił do schroniska :happy1: :sweetCyb:

Czyli Święta w swoim domku! Super!