Jump to content
Dogomania

Karolek- cudowna malizna do pokochania od zaraz- już w domku !!!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 151
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie da sobie rady tym bardziej, że podobno musi być na specjalnej karmie, bo ma problemy zdrowotne. Jest alergikiem i przyjmuje na bieżąco jakieś leki dodawane do karmy. W schronisku nie ma mowy o takiej specjalnej opiece dla jednego psa, dlatego pewnie jest skazany na ....... :(

Posted

Ewi czy mogłabyś napisać dokładnie co dolega Karolkowi i jakie leki przyjmuje i czy musi przyjmować stale? Co z jego biegunką? Rozmawiałyśmy dzisiaj przez telefon, ale niestety nie wszystko zapamiętałam....

Posted

rita60 napisał(a):
Zeby jakies DT........z tego co wyczytałam Fundacja NiZ zapewnia karme i opieke weterynaryjna......tylko gdzie szukac:-(

Rita nie wiem. Chyba musicie na cito hoteliku i deklaracje.

Posted

rita60 napisał(a):
Aniu sama wiesz jak ciezko jest z deklaracjami:shake:

wiem, ale oddanie go do schroniska to eutanazja, dodatkowo mało humanitarna.
No tak myślę. Dla małego,chorego psiaka tak jest.

Posted

minia7 napisał(a):
Dostałam wczoraj późnym wieczorem sms- decyzja o oddaniu Karolka do schroniska odroczona, ale nie wiemy na jak długo....

Bardzo mi ulżyło, ale sprawa DT na cito nadal.

Posted

Mam dzisiaj w gazecie ogłoszenie dla maleńkiego 5 letniego psiaka.Zainteresowanie jest spore więc chętnie będę przekierowywać ludzi po Karolka jeśli chcecie.
Proszę podajcie tylko jaki nr tel mam podawać

Posted

ciapuś napisał(a):
Mam dzisiaj w gazecie ogłoszenie dla maleńkiego 5 letniego psiaka.Zainteresowanie jest spore więc chętnie będę przekierowywać ludzi po Karolka jeśli chcecie.
Proszę podajcie tylko jaki nr tel mam podawać

Ewelina kom: 507 782 758
GG: 3974896, [email protected]

dzieki ciapuś.

Posted

Witam jeżeli ktokolwiek jest zainteresowany KAROLKIEM prosimy dzwonić pod podany numer.

Oto mój numer czyli domu tymczasowego 604-99-61-61

Jak do tej pory nie było żadnego info i odzewu, pod tym numerem ERY chętni i zainteresowani dostaną wszelakie informacje dotyczące psiaka.
Poprzedni numer był numerem osoby, która odnalazła psa ale miała go kilka godzin i od 27.10.2010r piesek przebywa u nas - na Widzewie.
Z chęcią odpowiem na każde pytania osób zainteresowanych lub też zaproszę do domu na wizytę w celu obejrzenia Karolka czy też pobawienia się z nim.

Podaję również swego e-maila jeśli ktoś w ten sposób byłby zainteresowany:

[email protected]

Zależy nam by Karol trafił do bardzo dobrego domu, ponieważ to szalenie ufny i dobry pies.

604-99-61-61 i [email protected] ---- zapraszam serdecznie każdego zainteresowanego.

P.S. kilka stron wcześniej zamieściłam kilka fotek jak Karol ma się u nas w domu

Dodam iż osoba, która znalazła Karola poinformowała mnie dziś w godzinach popołudniowych i jednym zainteresowanym mężczyźnie, który nagle z niewyjaśnionych przyczyn rezygnował.

Dlatego też podaję numer bezpośrednio do siebie.

604-99-61-61

Proszę dzwonić codziennie od 10:00 do 22:00

Pozdrawiam serdecznie

Ewi

Posted

[FONT=Verdana][FONT=georgia]"Psy kochają przyjaciół i gryzą wrogów, w odróżnieniu od ludzi, którzy niezdolni są do czystej miłości i zawsze muszą mieszać miłość z nienawiścią" - Zygmunt Freud

Numer tel.ws.info: [SIZE=6]604-99-61-61

[/FONT]
[/FONT]