brazowa1 Posted September 2, 2006 Author Posted September 2, 2006 Lthesse,wszystko bedzie OK<najwazniejsze jest to cos,co zobaczy sie w psie,reszta sie uklada sama.A co ja tam gadam-sama wiesz. Quote
brazowa1 Posted September 5, 2006 Author Posted September 5, 2006 Wigor "ofiarowal" kolejny dom.Wpierw przyszedl pan poznac Wigora i wyszedl z 7mioletnim Olkiem,potem Nasza Kochana lethesse poznala psa Akcje i sie zakochala. Tymczasem zadowolony z siebie Wigor szuka pana.halo! halo! Quote
lethesse Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 wigor do domu, wybacz, ze nie mojego Quote
lethesse Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Wigor jest osoba bardzo zywiolowa, jest w stanie samodzielnie wymieniac przepalone zarowki w zyrandolu na suficie i to odbijajac sie z zaledwie jednej nogi Quote
lethesse Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Wigor syn obraznika szuka domu z boiskiem do kosza Quote
lethesse Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 basen moze byc, ale jaccuzzi to obowiazkowo Quote
lethesse Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Wigor do domu w podskokach, aha trzeba w prezentacyjnych fotach pokazac go przy nodze, bo ja na allegro myslalam, ze on znacznie wiekszy a to malutki nieklopotliwy pieseczek; no moze troszeczke klopotliwy ;) Quote
lethesse Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 no to super, gabryjella jest rewelacyjna Quote
lethesse Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 no pewnie, ze jest taki a w dodatku nie bez kozery nazywa sie Wigor, trzeba to zaznaczyc Quote
lethesse Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 cholera moze trzeba odwiedzic prokom trefl sopot? te chlopaki pewnie skacz wyzej niz Wigorek. co jest z tymi ludzmi? za wysokie progi na ich nogi? Quote
brazowa1 Posted September 10, 2006 Author Posted September 10, 2006 Moze go wezma na reklamowke witamin Wigor?Kto je produkuje? Quote
lethesse Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 kurde Wigor jest dla ambitnego i troche ciezko takiego znalezc Quote
lethesse Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 brazowa1 wiecej szczegolow! jest ktos do kogo Wigor pasuje? Quote
brazowa1 Posted September 13, 2006 Author Posted September 13, 2006 Tak sobie marze...Swan wziela od nas w marcu suke,ktora spedzila w schronie 8 lat,suke zwana CZARNA,ma swoj watek na PwD.Ona lubi czarne psy,ale ma juz ich z kilka :) To raczej zart byl z mojej strony. Quote
lethesse Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 no to moze nawet nie zauwazy kolejnego czarnego kukulczego jaja? Quote
lethesse Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 no dokladnie, trzeba go tylko nauczyc miauczec a bystry jest, wiec no problem raczej Quote
lethesse Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 kurde no, wszystkimi sie interesuja a Wigorkiem nie wyrzut sumienia robi mi sie coraz wiekszy Quote
lethesse Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 kurde i z ta blizna na szyjce, dawaj chlopie do domu Quote
brazowa1 Posted September 15, 2006 Author Posted September 15, 2006 Lethesse,bez wyrzutow sumienia prosze!Serce nie sluga i do milosci nie mozna nikogo zmusic.Koniec,kropka. Wigor nie jest latwy do adopcj.Kazdemu,kto przychodzi bede uczciwie mowila o trudnosciach zwiazanych z posiadaniem psa wychowanego od malucha w schronie. Ech,Wigorku,jazda,szukaj szczescia. Quote
brazowa1 Posted September 17, 2006 Author Posted September 17, 2006 Wigor szalal na spacerze,to moja "ksiezniczka","Ptysiek" i "najmadrzejszy pies pod sloncem".Zaliczyl czesanie,zjadl dobra karme na obiad,bawil sie jak szalony.Badzo lubie tego psa i chcialabym,zeby jego przyszly wlasciciel lubil go conajmniej tak samo,jak ja.Wtedy bedzie dobrze! Quote
Recommended Posts