Jump to content
Dogomania

Wigor- wyrok 9 lat (od szczeniaka w schronisku) KONIEC WYROKU,POJECHAL DO DOMU- Za TM

Recommended Posts

• Replies 927
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Osowa byla piekna i kochana,,kiedy szla do kapieli a potem do strzyzenia usypiala czesto na plecach!!!i moglismy robic z nia co sie nam zywnie podoba nawet ogolic na zapalke,,ale po co skoro ona miala piekna szorstka siersc!!!!
Mala zolza tez byla ,,ale taka tylko ktora potrafila zrobic buu innym psom,,w koncu wielka feministka z niej byla!!!
Tak byla sobie kiedys Osowa,,,piekna mloda madra ,,lata lecialy,,leciaLY ,,LECIALY,,,,LECIALY,,,,,10 LAT POSZLO,,,,I ODESZLA!!!!!!
......................................................................................................
......................................................................................................
tAK MOZE SKACZYC,,ALASKA HEKTOR ,,HOP WIGOR,ZMURKA,BAKS,SULEK,I WIELE INNYCH PSOW!!!!!!!!WIEM ZNOW SMUTNE ALE MOZE BYC PRAWDZIWE JESLI NIE ZNAJDZIEMY DLA NICH DOMU!!!!!!!!!!!!!!

Posted

ja uwazam ze wigor wcale nie jest uciazliwym psem,,,,!!!!!
Mylse ze wielu ludzi moze sobie z nim poradzic,,,wg mnie najgorsze do poskromienia u psa jest agresja i niszczycielstwo,,,a to ze wigor skacze to kwestia tylko dobrego podejscia,,,,,on jest normalnym psem,,,,nie ma w nim ani krzty agresji ani sklonnosci do nadgryzania dorobku pana....
.........Prawdziwym klopotem moze byc np Sulek ...ale nie Wigor!!!!

Posted

A jednak ludzie widzac podskoki i zywotnosc Wigora-rezygnuja.Do tego,pies sie słucha mnie,a gdy oni usiłuja o cos go poprosic-pies ich ignoruje albo im to nie wychodzi.A Wigor działa na zasadach najprostszego PT.

Posted

w sumie nie ma sie co dziwic ze sie ich nie slucha,,w koncu ich nie zna,,a ty jestes z nim od lat i go kochasz!!!!on to czujei wie na czyje komendy ma reagowac!!!!,,,,,,,
,,,Jego zywotnosc moim zdaniem jest jak najbardziej do przeskoczenia,,,,,
Ja mimo wszystko bede uwazac ze to nie jest ciezki pies na domowe warunki!!!!!,,,,To bardzo inteligentny pies i jak bedzie mial mloda osobke do towarzystwa ktora go wymeczy polazi na dlugie spacery pobawi sie z nim ,,to bedzie to najwspanialszy pies!!!!,,,,oczywiscie nie mowie tu o dzieciach ,,,,ale o dojzalej mlodej osobce!!!!!

Posted

Witam, bardzo spodobał nam się ten piesek i jesteśmy nim zainteresowani, prosiłabym o informację gdzie dokładnie znajduje się ten piesek, jakie warunki należy spełnić aby go odebrać. Mieszkam w Szlichtyngowej , woj. lubuskie i jeśli ktoś mógłby mi pomóc w odpowiednim dla niego transporcie to również byłabym bardzo wdzięczna o każdą taką informację.

Posted

Gabiii,witamy na Dogo :)
Widzisz,to jest tak-jezeli wiem,ze piesek nie bedzie stwarzal wiekszych problemow nowemu wlascicielowi-to zdarza sie,ze pies od nas jedzie daleko.I "w ciemno".
Ale w przypadku tego psa nie moge tak postapic.Jego trzeba zobaczyc na zywo.Gdy byl daleko mlodszy oddały go 3 osoby -nie zniosły jego zywotnosci.Nie umiały sobie z nim poradzic,mimo,ze problemow z agresja nigdy nie miał.I w tym momencie ja moge go oddac tylko blisko-tak,zebym w razie czego mogla po niego pojechac.
Ciesze sie bardzo,ze myslisz nad psem ze schroniska i wiem,ze takiego tutaj na pewno znajdziesz.Serdecznie pozdrawiam.

Posted

Gabi a moze male wakacje nad morzem i od razu wizyta w schronisku....
Fakt jego trzeba zobaczyc osobiscie,,,wyjsc z nim zastanowic sie ,,,,wysluchac wszelkich waznych wskazuwek od jego panci schroniskowej,,,,,,,,,to swietny pies,,,,,ale trzeba przejsc wiele etapow!!!:diabloti: