Jump to content
Dogomania

Wigor- wyrok 9 lat (od szczeniaka w schronisku) KONIEC WYROKU,POJECHAL DO DOMU- Za TM

Recommended Posts

Posted

Gabi byla tendencyjna i juz.
A moze mała ankieta?
kto z Was (szczerze) mysli,ze Wigor pojdzie do domu w tym roku?
Ja mysle,ze nie.Raczej przejdzie "resocjalizacje poprzez uwiad starczy" i dopiero wtedy.

• Replies 927
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oby Chwycil Za Serce Kogos Teraz Teraz Teraz ,,,a Nie Za 5 Lat,,,
Szczezuj Czekal Zbyt Dlugo ,,,nie Pozwolmy Zeby I On (wigor)oraz Inne Mlodziaki,,musialy Siedziec Za Kratami Jeszcze Kilka Lat,,,
,,,,,,,,,to Nie Sluzy Psom!!!!oki Moze Mice I Zgadze To Oczekiwanie W Czyms Pomoglo ,,ale Wigor Nie Musi Pokorniec ,,,bo On J=n Ie Jest Zgresywny Czy Fochaty,,,,,,,a Ze Jest Energiczny!!!!to Chyba Tylko Wspaniale,,,,i Brazowa Wierz Mi On Na Prawde Nie Zrobi Wielkiej Demolki W Domu!!!!
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Posted

Dopiero teraz trafiłam na ten watek.Historia Wigora bardzo mnie wzruszyla.Bardzo mocno trzymam kciuki za to żeby psina w koncu znalazła kochający i dpowiedzialny domek.

Posted

[B][COLOR="Red"]Cioteczki!!! Odchudzić Wigora proszę, ja już 2 razy to zrobiłam.[/COLOR][/B]

Gabi, Kasia, Iwlajn, Kaerjot - oj mata roboty huk! :diabloti:

Posted

Brązowa:( ja ten semsetr miałam okropny na uczelni, nawet z pracy zrezygnowałam bo nie dałam rady. No a teraz magisterka, do wtorku muszę oddać a tak mi nie idzie... Ale wstawiłam psiaki w ogłoszenia. Choć tyle:(

Posted

Widziałam, że powstawiałaś nowe ale nawet nie wiem jakie bo jak wchodzę na Dogo to żeby Wigora podrzucić, no i teraz Hopa, Żmurkę, Bossa i Bajkę. Ale kiedyś nadrobię te zaległosci, obiecuję.