brazowa1 Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 Gabi byla tendencyjna i juz. A moze mała ankieta? kto z Was (szczerze) mysli,ze Wigor pojdzie do domu w tym roku? Ja mysle,ze nie.Raczej przejdzie "resocjalizacje poprzez uwiad starczy" i dopiero wtedy. Quote
Yona Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 No to może ja zacznę :) Jestem pewna, że Wigor jeszcze przed zimą trafi do nowego domu :) Quote
wiewiora1 Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Oby Chwycil Za Serce Kogos Teraz Teraz Teraz ,,,a Nie Za 5 Lat,,, Szczezuj Czekal Zbyt Dlugo ,,,nie Pozwolmy Zeby I On (wigor)oraz Inne Mlodziaki,,musialy Siedziec Za Kratami Jeszcze Kilka Lat,,, ,,,,,,,,,to Nie Sluzy Psom!!!!oki Moze Mice I Zgadze To Oczekiwanie W Czyms Pomoglo ,,ale Wigor Nie Musi Pokorniec ,,,bo On J=n Ie Jest Zgresywny Czy Fochaty,,,,,,,a Ze Jest Energiczny!!!!to Chyba Tylko Wspaniale,,,,i Brazowa Wierz Mi On Na Prawde Nie Zrobi Wielkiej Demolki W Domu!!!! ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Quote
dona20 Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Dopiero teraz trafiłam na ten watek.Historia Wigora bardzo mnie wzruszyla.Bardzo mocno trzymam kciuki za to żeby psina w koncu znalazła kochający i dpowiedzialny domek. Quote
deedee77 Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 No to grono nam się powiększa a to dobrze rokuje na znalezienie domku dla Wigora:) Quote
akucha Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 [B][COLOR="Red"]Cioteczki!!! Odchudzić Wigora proszę, ja już 2 razy to zrobiłam.[/COLOR][/B] Gabi, Kasia, Iwlajn, Kaerjot - oj mata roboty huk! :diabloti: Quote
iwlajn Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Odchudziłam Wigora!!!! Kaerjot- nie zazdroszczę Twojego odchudzania:) Quote
akucha Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 :evil_lol: Dziękujemy!!! Taaa, Kaerjot posiedzi u Wigora... Quote
iwlajn Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Gabi a czemu Warszawka będzie, Trójmiasto bliżej!! Quote
iwlajn Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Gabi, teraz ma być "potem":) Oskub wątek Wigorkowy, bo ludzie go czytać nie będą!!!! Quote
iwlajn Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 No pięknie, jak Kaerjot się weźmie do roboty to może 5 stron zostanie:diabloti: Quote
akucha Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Gabi to grzeczne dziecko. [COLOR="Wheat"]Choć czasami pyskate...[/COLOR] Wigor prosi o dom! Quote
brazowa1 Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 To Pepe,ale ciotka iwlajn nas teraz nie odwiedza,to i Pepe nie zna :-( Quote
iwlajn Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Brązowa:( ja ten semsetr miałam okropny na uczelni, nawet z pracy zrezygnowałam bo nie dałam rady. No a teraz magisterka, do wtorku muszę oddać a tak mi nie idzie... Ale wstawiłam psiaki w ogłoszenia. Choć tyle:( Quote
brazowa1 Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 Dziekuje iwlajn,jutro je wszystkie wysciskam od Ciebie. Quote
iwlajn Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Widziałam, że powstawiałaś nowe ale nawet nie wiem jakie bo jak wchodzę na Dogo to żeby Wigora podrzucić, no i teraz Hopa, Żmurkę, Bossa i Bajkę. Ale kiedyś nadrobię te zaległosci, obiecuję. Quote
deedee77 Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Oj znam ten ból (nie ja sama ale mój TZ męczy prace już rok) mogę tylko zagrzewać do walki z nią;) Powodzenia!!!! Quote
iwlajn Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 A dziękuję Deedee. Ale już nie mogę, już taka chodzę:shocked!: Quote
Kasia25 Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Wigorek jaki do Pepisia podobny, prawda?:diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
deedee77 Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Wczoraj brazowa prawie się na mnie obraziła bo właśnie Wigora z Pepe pomyliłam:evil_lol: a jednak się da-to czuje się rozgrzeszona:lol: Quote
Kasia25 Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 oczywiście, że się da! Chciałabym zobaczyć mine Brazowej, kiedy pomyliłaś jej "cycucha" Wigorzastego:evil_lol: Quote
Recommended Posts