Jump to content
Dogomania

Wigor- wyrok 9 lat (od szczeniaka w schronisku) KONIEC WYROKU,POJECHAL DO DOMU- Za TM

Recommended Posts

Posted

ej brazowa a ty tam lepiej troche porob treningu sagulcowi na tym spacerze na ktorym teraz jestes,,a nie czepiaj sie biednego wigora o lata,,,
9 jej sie zachcialo!!!!
toc to przeciez duchem i energia 3,4 latek,,,,,!!!!:angryy:
dobranoc niektorzy moze jutro wstana o 5,30 w koncu !!!!i nie podniosa glowy jak dzis z ,mysla o jeszcze 5 min i obudza sie o 12 !!!!!!

• Replies 927
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Te wszelkiej maści gapie dają przynajmniej nadzieję na to, że Wigor to pies, obok którego nie można przejść obojętnie :roll:

Właśnie przybył mu trzeci :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

Posted

Może, tak Brazowa, swojemu cycolkowi Wigorkowi wykolesz, coo?:diabloti:
Psa Pakera zostaw, on się nie zgadza na żadne zabiegi okulistyczne, gadałam z nim wczoraj:p

Posted

Brązowa to wciska ludziom chomiki, ptaki , pieski.......
A sama ma jedną, jedniusieńką Sage:razz:
Może czas to zmienić.
W sumie ona dobrze rokuje, nie:evil_lol: To kogo dla niej wybieramy?

Posted

A teraz zabawimy sie trochę w aptekę :loveu:
Wigor ma na allegro 1648 wyświetleń i trzech obserwatorów :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

Ogłaszam go też na: psy.pl, kupiepsa.pl, ale.gratka.pl, gumtree.pl, animalia.pl, kupiszpsa.pl

Jutro dodam go gdzieś jeszcze :loveu:

Posted

Kolejny schroniskowy spacer Wigora,kolejne lato schroniskowe.Bedzie kolejna kapiel-chyba jutro.
Szkoda Wigora...podejrzewam,ze gdy na zupełna starosc stanie sie psem spokojniutenkim-wtedy dopiero zwieksza sie jego szanse na adopcje :(
Mam dwa wyjscia-znalezc dla Wigora dobry dom albo bogatego meza :diabloti:

Posted

A fuj, fuj...
Wigor nie chce mieć męża :diabloti:
Wybiera dom... albo dom z ciocią brązową i jej mężem :evil_lol:
Wg mnie na pewno poprosi o to ostatnie - poprosi o mix :loveu:

Ciocie, to może zamiast szukać Wigorowi domu, poszukamy cioci brązowej tego męża. Będzie dużo łatwiej i szybciej :diabloti:

Posted

oj kochana brazowa,,,, ciocia wiewiora bedzie cie chronic przed swatkami@!!!!
nie oddamy cie tak szybko najpierw bedzie kontrola,,,a potem zobaczymy jak przejdzie gosciu test to moze moze,,,,nawet ja go przepuszcze ,,wiec sie nie przejmuj,,bedzie dobrze!!!!:diabloti: