Jump to content
Dogomania

Wigor- wyrok 9 lat (od szczeniaka w schronisku) KONIEC WYROKU,POJECHAL DO DOMU- Za TM

Recommended Posts

• Replies 927
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Naprawdę serce się kroi gdy czyta się że taki wspaniały psiak już tyle czeka i nawet nie wie co to dom :-( boże jak mi go szkoda!!!!
Nie traćmy nadziei !!!
Buziaki dla Wigorka !!

Posted

Długi ten jego wątek...

Może zrobić mu jakieś ogłoszenia?...

Gdzie ma, albo gdzie nie ma?... Jakieś sugestie?...

Chętnie mu coś tam zrobię, bo lubię beznadziejne przypadki i jestem uparta jak osioł.

Posted

No to jest to allegro:

[URL]http://www.allegro.pl/item193568864_skazaniec_wigor_pies_ktory_odsiaduje_dozywocie.html[/URL]

Potem powklejam Wigora też na inne stronki.

Posted

niech ktos zerknie jeszcze raz na zdjatka z pierwszej strony albo z innej ,,,czy on wyglada na 8 lat????dla mnie ona zawsze bedzie 4 latkiem takim energicznym ulozonym i kochanym,,,,,
Ja nie moge uwierzyc ze on nie moze znalesc domu,,nie moge nie potrafie co jest nie tak,,,,,nie moge znalesc slow na okreslenie tego wszystkiego,,,,
to ze on jest skoczny ,,,,oj oj,,,to madry pies i szybko sie nauczy ze szafa nie dla niego,,wierzcie mi,,,to jest taki karny i pojety pies ,,,,ma wspaniala nauczycielke wiec nie obawiajcie sie bedzie grzeczny w domciu

Posted

wiewióra: dla mnie to on wygląda nawet na dwulatka, widac że to kochany i uroczy pies, napewno komuś umiliłby życie , też nie rozumiem czemu jeszcze nikt go nie zauważył :shake: