Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nic nie farbuje,serio.
Chomik Kasi naprawde paskudek;różowo-rudy z takimi szarymi przeswitami.

Chomicze bieganie w kółku zawsze mnie przeraża,taka bezmyslna stereotypia ruchowa,was nie?
[IMG]http://www.gifygg.com/gifs/gifs/120120.gif[/IMG]

Posted

Tu na Dogo jest specjalistka jeszcze jedna od elektryki-a to wszystko przez Bulwiątka-miłość do Nich-:loveu::loveu::loveu:
KarOla-nie dziwię się-jakby na mnie w nocy spadło chomiczątko to chyba cała ulica by o tym wiedziała-:diabloti:

Posted

Ja się panicznie boję myszy i szczurów, ale do chomika już się przyzwyczaiłam - ucieczka to był jego życiowy cel. Kiedyś go upolował mój jamnior, chomik na szczęście przeżył. Pimpciu [*] przyniósł go trzymając go w przednich zębach, a chomik zesztywniał ze strachu i to go uratowało. A jeden z moich chomików był bardzo pododny do Twojego Kasiu chomika z ZOO i był piękny.

Posted

Kiedys sie bałam,az do momentu,gdy zamieszkalam w budynku starym,na starowce pewnego europejskiego,zabytkowego miasta i w jedna noc łapało mi sie 5 myszy do zywołapki,drugie tyle wynosilam w worku na smieci (do tej pory ostroznie wyjmuje z kosza)
byly tak bezczelne,ze po rzucie kapciem,uciekaly tylko z 2 metry.

Posted

A u mnie chomiki latały po całym domu, kopały sobie w doniczkach które stały na ziemi, do czasu aż któryś cichcem dostał się do łóżka i pogryzł wszystkie poszewki.:diabloti:

Posted

[quote name='akucha']Moja kotka przyniosła mi latem ryjówkę na poduszkę. Odwróciłam się przez sen na drugi bok i policzkiem w :diabloti: Ale szybko wstałam, ale się darłam!!!![/QUOTE]

Brrrr.:roll:

Posted

Kasiu :placz:, nie ma capki kruca, próbowałam zrobić, ale nie wyszło nic, a nic (tolka bibułkową od razu zeżarła)... Ja wsiowa, czapek niet. Gabryjella musi robić sztuczki na fotkach i już...

Posted

[quote name='Kasia25']Akucha, a takie czapki z waciaka, u mnie po dwa zety som:cool3:
Kudłate właśnie w takiej sesje miały[/QUOTE]

Kasiu, Ty chyba nie masz wyobrażenia, gdzie ja mieszkam :roll: Zrobię zdjęcia, to zrozumiesz, że są w naszym kraju miejsca, gdzie czapki waciakowe nie dotarły jeszcze. Tu dalej obowiązują walonki i waciakowe kaftany :diabloti: Mikołaj to cywilizacja jest...

Posted

[quote name='Kasia25']Akuszko, wykorzystaj uczni swych........
A co tyle dzieci w szkole, niech kombinują:evil_lol:[/QUOTE]

Uczniowie to gimnazjaliści, chcesz, żeby mnie rodzice do kuratorium podkablowali, że dzieci wykorzystuje do prywaty??? Kasiu, demokracja, prawa ucznia...
Nasza szkoła opiekuje się cmentarzem poniemieckim, dyrektor wysłał mnie z uczennicami klas drugich do uporzadkowania grobów, bo miała przyjechać delegacja niemiecka. Dziewczyny nawet mioteł i grabi nie potrafiły trzymać. Zwróciłam uwagę jednej leniwej, że głupio to wyglada, że inni udają, że coś robią, a ona paznokcie oglada. Odpaliła mi:
"W demokratycznym kraju żyję, nie muszę sprzatać!!!"

Kochana moja...