akucha Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 :-o a co Ci będą wymieniać, ze takie drogie? Quote
Celina12 Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: ...to ja poproszę o kocyki dla jamników...i posłanko-jedno zostało pozbawione tzw. odzienia...gąbka sie wydostaje.....:diabloti: Quote
brazowa1 Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 chwila,chwila.Akucha,pies Twoj,wiec mikser kup sama.Celinko,jamniki Twoje,wiec legowisko kupujesz sama,Betbet kolanko (czy co tam do wymiany) Twoje,wiec takoż. Psy schroniskowe was potrzebuja.Ne dacie kasiory,nie wyjda na spacer,przemyslcie to dobrze...ja radze. AAAAAAAAA i strzyzenie!!! Quote
akucha Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Celinko, to musimy chyba wątki założyć :evil_lol: A co, my gorsze? Jamnikji nie moga spać w jakiejś gąbce, to takie nieestetyczne! Quote
Celina12 Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Straszliwie nieestetyczne...:shake:....będę sprzedawała na bazarku cosik..nie wiem co..pomyślę...Akuszko zakładamy razem co???? Wiolka ale ja mam w umowach adopcyjnych ,że jak nie będę dbała-to mi zabiorą....więc....mus to mus.... Quote
akucha Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Brązowa, no przestań... może czas wreszcie wyjawić nasza tajemnicę, walnąc prawdę miedzu oczy: [B]Pynia to tymczas jest! [/B] Celinki jamniki też :evil_lol: Cha cha cha... lalalalalalaaaaa.... Quote
Celina12 Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 :crazyeye:.....fakt Dumcia dla mojego TZ-ta była tymczasowo....kiedyś mnie spytał-Selin a szukasz Jej domku??? Popatrzyłam na Niego i mówię ...nie , a mógłbyś Ja oddać??? Na to mój Pan i Władac..-ja nie ale nie wiem jak TY....zrozum tu facia :shake:. Po co nas wydałaś Akuszko????:mad: Quote
brazowa1 Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 mam pomysła Akucha.Zrobmy tak:Ty masz miejsce,ale tak glupio sie samej reklamowac,prawda? ja Ci naraje chetnych,wezmiesz 2 psy z Dogo,cena 20 zl za dobe,za dwa kundle bedziesz miala pensyjke.Bez placenia podatkow- na czysto,bo to przeciez Płatny Domowy Hotelik lub jak kto woli Płatny Tymczas.A ja Ci klake robic bede i piac,jak cudownie w domowych warunkach piesek sie czuje.Napiszesz pare razy jak go kochasz... wet pewnie tanio u was wezmie na sterylke,napisze,ze 500 zeta kosztowala,cena jak w Trojmiescie,a kto sprawdzi,ze na wiosce mniej bedzie? powiemy,ze wsiowy wet to faktur nie wypisuje lub daleko masz do niego.Głowka pracuje,prawda? Quote
akucha Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Noooo... miejsca mam dużo, bo my właśnie park ogrodziliśmu, tam z 10 kojców by wlazło. Bedę na kojce zbierać. Rachunki za sterylki to se u swojego weta załatwię, on prawie tyle bierze :roll: Na wsi weta niet! O kurde, ze ja na to wcześniej nie wpadłam, po co mam się w tej szkole stresować :multi: 20 zeta to za mało, ja mam wybieg ze stawem rekreacyjnym, no i wiesz, koszta rosna, bo wszedzie dojechać trzeba :oops: Kochać będę ogromnie te moje pieski, ogromnie!!!!! Quote
brazowa1 Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 a w kleszcze okolica urodzajna?To ważne.Jakby co-to dodatowa kase mozna wydoic lub wiarygodność swoja podniesc,ze sie własnie o zycie psa walczy.Nie zapominaj podrzucic czasem 15 kilo mogdalow! Quote
akucha Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Aż tyle??? Zbankrutuje cholera... Kleszcze musisz mi przysłać w bezpiecznej kopercie... ja w tym roku jeszcze nie widziałam, tam koszone jest. Quote
brazowa1 Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 a schodzac na powazne tematy...ja za groma nie wiem,dlaczego przetrzymywanie za pieniadze (za pieniadze ludzi o dobrym sercu) skrzywdzonych przez los,bezdomnych psow nazywa sie :"płatny dom tymczasowy" lub "płatny domowy hotelik". Jaki hotelik,skoro to niezalegalizowane,podatkow opiekunowie nie płaca?zadnych norm spełnic nie musi... jaki Dom tymczasowy,przeciez w domu sie za pobyt nie płaci... Oglaszam konkurs na nazwanie tej patologicznej lewizny Dogo. Quote
akucha Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 A jaka nagroda będzie? Bardzo trafnie to ujęłaś, pomyślę nad nazwą. Najgorsze jest to, że ta patologia osiągnęła gigantyczne rozmiary. Śmiać mi się chce, gdy czytam deklaracje miłości do zwierząt, troski o ich los i podobne bzdury... a za chwilę nawoływania o kasę, kasę, kasę. Litości, to wirtualny swiat, napisac można wszystko, nawet wyreżyserowane fotki wkleić. A może desperacja i potrzeby są tak wielkie, że przykład Daga_27 i kilku innych niczego dogomanii nie nauczył?! Quote
Betbet Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 a w doope jak my sie ebdziemy takimi rzeczami przejmowac to oszalejemy... ja mam na DT dwa koty i dwa psy. wiec sie zbazarkuje totalnie i nawet, nawet za to co uzbieram doloze Celince do materacyku bo wiem jak to jest z gąbkami...mam gąbkorwacza jednego... robię stronę akcji [CENTER] [B]STOP Płatnym Domom Tymczasowym! Za Dom się nie płaci![/B][/CENTER] Quote
akucha Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Betbet, Jakie psy masz, bo rozumiem, że kociaki to te sliczności, tak? Widzisz, jednak sama się też przejmujesz. A gdzie taką strone chcesz zamieścić? To super pomysł. My nie oszalejemy, spokojnie, ani nam to w głowie :lol: Quote
Kasia25 Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Taaaaaa, na miksery, operacje, liftingi a mi za tymczas chomala to maleńkiej praluni nie kupiły:roll: Quote
Kasia25 Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='brazowa1'] Z pieniedzy krzyczkowych dziewczeta oplaciły sobie w drodze kanapki i kawe,hmmmm to ja poprosze o fundowanie do schroniska wody mineralnej,goraco ,pic sie chce.[/quote] Takie rzeczy wogóle nie powinny znaleść się na fakturze, bo księgowe dostają spazmów:evil_lol: [COLOR=paleturquoise]...moze kasjer d...a i nie wyodrębnił....[/COLOR] Quote
Betbet Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 nie no ze stroną zartowałam... ale wątek to bym z chęcią założyła. bo jakos tak ostatnio nie mam czasu rozgladac sie po dogomanii, a dzis chwile powertowałam watki i mama mijaaa tego faktycznie ejt coraz więcej... Quote
Maupa4 Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [I]... Akucha - Ty nie "filozofuj" ... [/I] [I][IMG]http://images32.fotosik.pl/343/01e3d1f2419430e4.jpg[/IMG][/I] [I]... od rana gapię się w monitor ...[/I] [IMG]http://images31.fotosik.pl/350/e4dad2ca4acf13f7.jpg[/IMG] [I]...a zdjęc dziewczyn jak nie widziałem tak nie widzę ...[/I] [IMG]http://images30.fotosik.pl/264/aa61f8efcdf862ee.jpg[/IMG] To gadał Muchomorek nie ja - więc pretensje poproszę miec do niego a nie do mnie ;) Quote
akucha Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Maupo!!!!! No przepraszam, nie wiedziałam, że dzieci czytaja, buchachachachacha. A kiedy spać idą te słodziaki, bo mam wybitnie refleksyjny nastrój dzisiaj? Ale Muchomorek mnie spojrzeniem podsumował :oops: Quote
Maupa4 Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='akucha'] A kiedy spać idą te słodziaki, bo mam wybitnie refleksyjny nastrój dzisiaj? [/quote] Spią wlasciwie cały dzień bo u nas pada ... Ja też podłapałam refleksyjny nastój - smaruję filozoficznie u siebie - nie wiem tylko czy to "wina" pogody czy wieku - mojego wieku :roll: Quote
akucha Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Maupo, pogody rzecz jasna!!!!!!!!!!!!!! Wieku... powariowały te laski chyba! Wiecie, mój refleksyjny nastrój przekształca się w chęć działania :roll: Rewolucyjnie do życia nastawiona jestem... Gabi, Ty nie smutaj, to pierwsza praca :evil_lol: Ty dzieciak nasz jesteś, pierwsze koty za płoty, a potem będzie lepiej. Quote
brazowa1 Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 Gabi,mamy nowego asta,cieszysz sie?:cool3: Quote
Recommended Posts