Betbet Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 wiewiora łączę się w bólu, komputer rodziców i net ledwo zipie.zanim wejde na jakis wątek to juz prawie płaczę... ale te foty boskieee:D nie no karaluchy...wez nastepnym razem dawaj takie karaluchy na foto konkurs bewetu.jak dla mnie wygrywają! hahahahah a co kociakom jest to wet nie wie. wymiotowaly, krew w koo a ten mowi ze moze karme podawac taka sama jak na poczaktu. zoabczym,y co powie jutro. jak narazie przeforsowalam hasło że zostaja Quote
brazowa1 Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 alez ten wiewior ładny a te biale jak sobie kupry mocza,hihihihihihihi Quote
Betbet Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 dzieki waszwej pomocy wygralam wz tym zdjeciem w bewecie. do ASTów już dzwoniłam i im przekazuję 20 kg karmy. a dla Sopotu robię zakupy za 100 zł. wiola co kupić? karmę czy jakieś preparaty?zajrzyj jak najszybciej w ofertę bewetu i podaj co jest dla Sopotu najbardziej potrzebne... a no i adres na jaki to ma [pojsc czy lepiej bezposrednio do schronu czu do Ciebie np.czy gdzie... Quote
akucha Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Betbeciku :lol: :multi::multi::multi: GRATULACJE!!!! :Rose: Ale super!!! Ciesze się, że pomagasz też astom, bo ciotki z fundacji super działają. Słyszałam, że maja puste kojce, bo nie maja czym karmić psów. Jak kociambry śliczne? Quote
Betbet Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Kociambry dziś pierwszy raz sama powiozłam samochodem do weta:oops:bo od 3 dni jezdze juz powolutku sama i dzierżę prawo jazdy w portfelu. Zmieniły imiona na takie jakie nam sie z ich zachowaniem kojarzą lub stanem fizyczno-psychicznym. ciemny to Bubel, jasny-Sajgon. Radzą sobie nieźle, ale Sajgon ma problemy z brzuchem. Nie załatwiał się cały dzień i miał taki pękaty brzuch więc je lotem do weta. Lewatywa...olej do pyszczka i troche pomogło, ale boje sie że jutro będzie to samo:/ Nie wiadomo od czego to. Masuję mu brzuszek jak mam chwilę wolną w pracy. Bardzo to lubi, nie wiem może sprawia mu to ulge. Świetnie dogadują się z psem weteranem. Psu wet usunął 8 zębów więc nawet gdyby chciał to by ich nie zjadł... Jesli pozwolisz to może za kilka dni gdy znajdę siły wrzucę słodkie zdjęcia śpiochów. Pozdrawiam pyrkawki;)tzn bulwiaczki Quote
brazowa1 Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 Betbeciku,dla Sopotu to puszki!!!!Chcemy duzo puszek! Quote
brazowa1 Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 OGROMNA prosba do ciotek: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=112710&page=26[/URL] tutaj trzeba zaglosowac na Oktawie na miss Dogomanii (bez logowania sie :diabloti:,tylko na PM do moderatora matusza) w sumie to nawet nie musicie wchodzic,tylko od razu wyslijcie PM do moda Matusza ,ze oddajecie glos na nr 24 ,na Oktawie6. Mozecie tak zrobic? Quote
Betbet Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 jasne. puszki i oktawie mozemy wykonac:) adres Schronu w Sopocie do wysyłki puszek?napiszesz mi dokaldnie? Quote
akucha Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Proszę, oto adresik: [url]http://www.schronisko.sopot.pl/[/url] Quote
Betbet Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 a no jest ,a zagladalam wczeniej i przegapilam.przepraszam:oops: a tam w tym glosowaniu to jakies jaja wyszly widze... a szczerze po przejrzeniu kandydatek to...niektorym gratuluje odwagi;) innym braku samokrytycyzmu. ja bym sie za skarby nie zglosila... no i porazaja niektore zdjecia...tzn juz nie chodzi o osoby na nich:evil_lol:ale o sposob zrobienia zdjecia...o wybór zdjęć, ujęć...matko:D:D:D: Quote
brazowa1 Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 właśnie,ale Liszke to usuneli!!! Betbet,dzieki wielkie za puszki! Gromit na pewno z nich skorzysta:) Quote
brazowa1 Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 to-to poszlo 4 dni temu do domu,a ja zapomnialam WAs poinformowac. [URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images24.fotosik.pl/231/0f14bd5d4bb6aeb2.jpg[/IMG][/URL] Quote
akucha Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Jakie to? :cool3: To nasz Prążek, jak się cieszę, że ten płaczek w domu :multi::multi::multi: On ma przeciez wątek na dogo. Betbet, jakie jaja z głosowaniem? Jak kociaki się czuja? Quote
akucha Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Gabi :placz::placz::placz: On tak płakał, jaka Ty niedobra... Quote
brazowa1 Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 Akuszko,zrob cos z Gabi,przyszla i dokucza...:placz: Quote
brazowa1 Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 [quote name='akucha']Ja Cię lubię!!!! Nigdzie nie idź!!!![/quote] tak? to wobec tego ja ide....:grab: Quote
Celina12 Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Przychodzą...odchodzą....co jest????:diabloti: Ja nie śpię..Atosik się zakochał..Ukochana odjechała a ON cierpiiiiiiii... Quote
Kasia25 Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 A no znikło, dlaczego?:roll: Zostań Gabi, bedzie miło:lol: Akuszka Twój TZ wygrał po prostu z tym szurnięciem komórki w kosz:megagrin: Quote
brazowa1 Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 Zniknęło!!!!!!!!!!! WSzyscy swiecimy na zielono!!!!!!! o matko boska... Quote
brazowa1 Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 tak! i nawet Ci lewa pierś widac :megagrin::roflt::roflt: Quote
ponka1 Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Teraz ta opcja tylko w płatnym abonamencie/pozbądz się reklam itd./ Quote
Recommended Posts