Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wiewiora łączę się w bólu, komputer rodziców i net ledwo zipie.zanim wejde na jakis wątek to juz prawie płaczę...

ale te foty boskieee:D nie no karaluchy...wez nastepnym razem dawaj takie karaluchy na foto konkurs bewetu.jak dla mnie wygrywają! hahahahah

a co kociakom jest to wet nie wie. wymiotowaly, krew w koo a ten mowi ze moze karme podawac taka sama jak na poczaktu. zoabczym,y co powie jutro. jak narazie przeforsowalam hasło że zostaja

Posted

dzieki waszwej pomocy wygralam wz tym zdjeciem w bewecie. do ASTów już dzwoniłam i im przekazuję 20 kg karmy.
a dla Sopotu robię zakupy za 100 zł. wiola co kupić? karmę czy jakieś preparaty?zajrzyj jak najszybciej w ofertę bewetu i podaj co jest dla Sopotu najbardziej potrzebne...

a no i adres na jaki to ma [pojsc czy lepiej bezposrednio do schronu czu do Ciebie np.czy gdzie...

Posted

Betbeciku :lol: :multi::multi::multi: GRATULACJE!!!! :Rose:
Ale super!!!
Ciesze się, że pomagasz też astom, bo ciotki z fundacji super działają. Słyszałam, że maja puste kojce, bo nie maja czym karmić psów.

Jak kociambry śliczne?

Posted

Kociambry dziś pierwszy raz sama powiozłam samochodem do weta:oops:bo od 3 dni jezdze juz powolutku sama i dzierżę prawo jazdy w portfelu.

Zmieniły imiona na takie jakie nam sie z ich zachowaniem kojarzą lub stanem fizyczno-psychicznym. ciemny to Bubel, jasny-Sajgon. Radzą sobie nieźle, ale Sajgon ma problemy z brzuchem. Nie załatwiał się cały dzień i miał taki pękaty brzuch więc je lotem do weta. Lewatywa...olej do pyszczka i troche pomogło, ale boje sie że jutro będzie to samo:/ Nie wiadomo od czego to. Masuję mu brzuszek jak mam chwilę wolną w pracy. Bardzo to lubi, nie wiem może sprawia mu to ulge.
Świetnie dogadują się z psem weteranem. Psu wet usunął 8 zębów więc nawet gdyby chciał to by ich nie zjadł...
Jesli pozwolisz to może za kilka dni gdy znajdę siły wrzucę słodkie zdjęcia śpiochów.
Pozdrawiam pyrkawki;)tzn bulwiaczki

Posted

OGROMNA prosba do ciotek:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=112710&page=26[/URL]
tutaj trzeba zaglosowac na Oktawie na miss Dogomanii (bez logowania sie :diabloti:,tylko na PM do moderatora matusza) w sumie to nawet nie musicie wchodzic,tylko od razu wyslijcie PM do moda Matusza ,ze oddajecie glos na nr 24 ,na Oktawie6.
Mozecie tak zrobic?

Posted

a no jest ,a zagladalam wczeniej i przegapilam.przepraszam:oops:

a tam w tym glosowaniu to jakies jaja wyszly widze...
a szczerze po przejrzeniu kandydatek to...niektorym gratuluje odwagi;) innym braku samokrytycyzmu. ja bym sie za skarby nie zglosila...

no i porazaja niektore zdjecia...tzn juz nie chodzi o osoby na nich:evil_lol:ale o sposob zrobienia zdjecia...o wybór zdjęć, ujęć...matko:D:D:D:

Posted

to-to poszlo 4 dni temu do domu,a ja zapomnialam WAs poinformowac.

[URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images24.fotosik.pl/231/0f14bd5d4bb6aeb2.jpg[/IMG][/URL]

Posted

Jakie to? :cool3:
To nasz Prążek, jak się cieszę, że ten płaczek w domu :multi::multi::multi:
On ma przeciez wątek na dogo.

Betbet, jakie jaja z głosowaniem?

Jak kociaki się czuja?