akucha Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Myślisz, że w schronach nie ma bulw? Mieliśmy bulwka w Sopocie zimą ubiegłego roku. One mają to szczęscie, że póki co, długo nie siedzą. Teraz w schronach wszystko jest :shake: Quote
Betbet Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 ej faktycznie...no bo mnie akucha zwyzywała na bazareku od czarownic...to się stało.zaczarowałam nieświadomie Quote
Celina12 Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Kocham to cudne pysio Pyni...to miny i pozy Bulwiątek.:loveu::loveu: Quote
kaerjot Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Tak, bulwy są super, jak będę stara i zgorzkniała, to se taką sprawię i od razu będę stara i wesoła. Quote
akucha Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Prosiaki wysmarowały się w żywicy, a potem w piachu :shake: Co z tym zrobić, bo nie złazi? Skorupa jak cement, do samej skóry. Belka z boku, ale Tola całe dupsko... Wystrzyc we wzorki, a co z tyłem tolkowym? Tylko Pynia grzeczna, czysta, bezproblemowa. Quote
Kasia25 Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 O rany no to nie wiem, moze samo odpadnie, kiedyś........ Quote
Maupa4 Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='akucha']Prosiaki wysmarowały się w żywicy, a potem w piachu :shake: [/quote] No proszę a śmiała się ze mnie że Motyl kominy czyści ... :diabloti: Ja nie mam pomysłu na odżywiczenie psa ... poszusowałam 5 raz w dniu dzisiejszym na mopie i umarlam ... Quote
akucha Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 :evil_lol: Ja też nie mam, jestem zła, niech tak chodzą, bo nie bedę golić! 5 razy na mopie????? :-o Czyściocha!!!!!!!!!! Quote
Zosia4 Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 O rany, to chyba ocierały się o sosny, które były ponacinane w tym celu. Zgadłam ? Quote
akucha Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Prawie :lol: Budują nam altanę, pozrzucali belki i dechy, myslę, ze to od tego. Bo sosenka nasza mała, jeszcze nie puszcza żywicy. Ja zauwazyłam, gdy do domu wrócilismy, myslałam, że wysmarowane jak zawsze, a to jakiś klajster, który teraz wysechł na amen. Zastanawiam się tylko, jak Tolka zadek wysmarowała, że dziurka nie zalepiona jest? Quote
akucha Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Zosiu, Zosiu! A ty nie widziałaś jeszcze naszej dzidzi, zakochasz się 100%: [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110168[/url] Quote
brazowa1 Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 niedlugo bedzie dzien otwarty schroniska,kiero prosil o wymyslenie jakiejs innej nazwy dla tej imprezy,byle sie tylko nie nazywalo:dzien otwarty.Pomozecie? Quote
Zosia4 Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Akucha - ja nawet nie wiem co powiedzieć, bo zobaczyłam dzidzię. Zatkało mnie i o !!!!! Brązowa - przychodzą mi na myśl same slogany. Pomyślę w nocy, bo ostatnio spać coś nie mogę. A kiera znam osobiście, bo i osobiście miałam z nim kontakt na okoliczność Misia. Pomyślę - obiecuję. Quote
brazowa1 Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 moga byc slogany! cokolwiek,burza mozgow. bo ja wymyslilam same glupoty,do niczego sie nie nadaja,ale usmialam sie. Quote
brazowa1 Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 ciotki,teraz dawajcie,nie ma w sumie czasu,a ja obiecalam...na JUTRO! :placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Zosia4 Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Brązowa - myślałam: 1) Przyjdź do schroniska (data), 2) Przytul zwierzaka, schronisko zaprasza (data), 3) Odwiedź nas, schronisko (data), 4) Znajdź przyjaciela, schronisko (data). Tylko coś w tym stylu przyszło mi do głowy. Slogany, bo slogany ale jak ma być na dziś to jest. [SIZE=1]Ciacho mi się dziś śniło :eviltong:.[/SIZE] Quote
akucha Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Schronisko niepotrzebnych uczuć - otwieramy drzwi!!!! Sopot ... 2008 Quote
kaerjot Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Brązowa, a może by tak przed północą gonić nas do pracy umysłowej? 1. Dzień wietrzenia klatek. 2. Amnestja? Ty zdecyduj! 3. Przyjdź, poznaj, pomóż. 4. Sprawdź nas!!! Może jest u nas Twój przyjaciel!!! 5. Dzień otwartych serc. Quote
akucha Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Wolontariuszka Wiola zaprasza - schronisko Sopot! :evil_lol: Daję głowe uciąć, ze tłumy przybędą. To najpopularniejsza postać na trójmiejskich! Wiem, bo maile dostaję! Quote
Betbet Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 To fakt, bo ja jako kropelka na trojmiejskich dosaje tez maile wszyscy myslą, że ejstem wiolą. Większosć jest pozytywna raz miałam pogróżki. Quote
kaerjot Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Chcesz poznać wolontariuszkę Wiolę? Przyjdź do schroniska, dnia............. [COLOR=silver]Do każdego zaadoptowanego psa, buziak od Wioli gratis.[/COLOR] :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
akucha Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Widzisz Kaerjociku, fiknęło moja odpowiedź przed Twój wpis. GRZESZYMY pewnie :cool1: Quote
kaerjot Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Tak właśnie zauważyłam, że ostatnio rozmowy na dogo wymagają większej inteligencji, jakieś zaburzenia czaso-przestrzeni lub horyzontu zdarzeń tu występują. Quote
Recommended Posts