Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jade ja zawiezc...juz jedzie po mnie samochod...

ale...telefon od znajomej Pani ...wroce z kotem do adopcji...nie doslownie ale jest kot, ktorego wzieli Panstwo z ulicy jednak dziecko ma straszliwe uczulenie i musza go oddac. cały biały, oswojony, 3-letni kastrat. DT i DS potrzebne. mysle ze niebawem beda foty...wariatkowooo

biały to pojdzie...nie?

kurczeee ale dostałam fajnych rzeczy na bazarki...filmy, ksiazki i 2 alkohole...m.in Jacka Danielsa litrowego je je je

Posted

:crazyeye: Betbet, siedź w domu i nie ruszaj się!!!!

I co z tym kotem????

Brązowa mówiła mi, że ten piesek do domu poszedł. Ostania "lutowa nowość":lol:

[URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images32.fotosik.pl/130/76042335f6e8c711.jpg[/IMG][/URL]

Posted

kot ma się swietnie, dzowniła Pani do mnie po 19 zaraz po karmieniu. koteczka przyszła, dała się wymiziać, Pani zajrzala na brzuszek wszystko pod kontrolą

Posted

Super!!!! :lol:
Bedziemy pisać bajke?

Mam pomysł na historię pomnika, z którego zaczęły odpadać kawałki brązu i zamieniały się czekoladę. Naiwne psy ją ufnie jadły i przenosiły się do fantastycznej krainy...

Czy to z Pana Kleksa? Było już?

Posted

[quote name='akucha']
Mam pomysł na historię pomnika, z którego zaczęły odpadać kawałki brązu i zamieniały się czekoladę. Naiwne psy ją ufnie jadły i przenosiły się do fantastycznej krainy...

[/quote]
czemu mi sie skojarzylo,ze one za TM sie przenosiły...:roll:
a czekolada jest dla psow trujaca

Posted

[quote name='brazowa1']
a czekolada jest dla psow trujaca[/quote]

i podobno efekty daje dopiero po miesiącu - tak mi wet powiedział - najpierw wszystko "cacy, cacy" a potem nagle "szast, prast" i po zawodach ... i nie wiadomo dlaczego, bo nikt już nie pamięta o czekoladzie :shake:

Posted

[quote name='Maupa4']i podobno efekty daje dopiero po miesiącu - tak mi wet powiedział - najpierw wszystko "cacy, cacy" a potem nagle "szast, prast" i po zawodach ... i nie wiadomo dlaczego, bo nikt już nie pamięta o czekoladzie :shake:[/quote]

Nikt nie pamięta, bo ona słodka i mami... ale do czasu!

Kaerjot, Ty zawsze czepialska, no... Wspólpracuj konstruktywnie.

Posted

Ja chcę o czekoladzie białej-takiej z chripsami-takie cós- i maluśkimi orzeszkami :diabloti:...szkodliwa dla psów-to niech one właścicielom przynoszą...:evil_lol:...a my na bazarek...

Posted

Kar0la, a co to jest? :oops:

Napisałam zajawkę bajki, a wyszło, ze to koniec historii... Taka słodycz bywa początkiem marnego końca. Kto ma jakis pomysł na ciąg dalszy?

Posted

A mógłby ten pomnik wydawać ptasie mleczko? To my byśmy czekoladkę objadły, a psiaki piankę ze środka (u nas tak to zawsze wygląda i jeszcze Yoda na mnie szczeka, żebym się pospieszała).