Celina12 Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Pyniu-kocham Cię za te śpiewy....pewnie dogadała się z Belunią..zresztą Onamądra i wie,że Belunia z takim abażurem niewiele może zdziałać-więc komitywa. Beluniu-proszę nie bić Toli :shake:...a oczko według mnie o wiele lepiej wygląda... Wiewiór-piękna jest..ten kolor :loveu: Quote
Kar0la Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Belunia bidulka nudzi się to i focha może strzelić. A pozostałe rozrabiary nie próżnują. Hihi. Quote
Betbet Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 o matko za to oczuchno to jej wszystko wolno.taka bidulka az patrzec nie moge:-(:-(:-( wlasnie wrocilam ze schronu:placz:obsługa lekko zdziwiona że wparowałam i : o Miecia, o Gromit, o Killer, ojeju Berek!o lutowy niby boksio;) długo sie nie kręciłam żeby kłopotu nie robić..ale tak na te które widziałam w najbliższych boksach dookoła biura to... jeju Killera bym zabrała i Berka Quote
akucha Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Wiedziałam! Zakochałaś się i teraz będzie rozpacz, bo to trudne do adopcji psy... Quote
Celina12 Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Dlatego tak bardzo boję się wchodzić do schronisk...jak ostatnio byłam-doszłam do drugiego boksu i...z płaczem uciekłam :-( Quote
Betbet Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 tylko nie wiem czmeu akurat te. gromitam widziałam z daleka, taki dostojy lezal sobie...wygladaj jak król..a mimo to no...Berek i Killer wooooooooooow. staralam sie tam naprawde nie krecic, dosłownie pół minuty ogarniałąm wzrokiem boksy...i tak strasznie chciałam podejść do Berka, szybko go zabracui uciekać z nim do domuuuuuuuuuuu. tak..no..a potem akuszka oprócz belkowego oka miałaby betbetowe wyeksmitowane dupsko u siebie;)ale ten temat mamy juz opracowany:evil_lol: Quote
akucha Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Tak jest!!! Nie bój nic, pod pachę i do mnie :diabloti: Quote
Betbet Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 z trójmiejskich "wkurzaczy": [B] suczka Husky szuka kawalera:) [/B] prawie dwuletnia suczka Siberian Husky szuka kawalera tej samej rasy (moze byc bez rodowodu) wlasnie zamierzam napedzic gosciowi niezłego stracha,najpierw podpucha jak zwykle a potem główny atak...z Urzedem skarbowym w tle... Quote
akucha Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 :klacz::klacz::klacz:Brawo!!! ide poczytać, jak mnie wnerwi, to tez coś skrobnę :lol: Quote
deedee77 Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Betbet wiem że nasze bidy smutno oglądać na żywo za kratami, ale jak sobie pomyślę jak mają inne, te w Krzyczkach zwłaszcza to nasze Sopociaki żyją jak pączki w maśle.... Serce się kraje po prostu i pomóc nie ma jak bo daleko, a pieniędzy nie prześlę bo wiadomo... Quote
akucha Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Deedee, wszystkim nie pomożemy, to niemożliwe jest :shake: Dlatego trzeba wspierac akcje, które mają na celu walkę z bezdomnością, rozmnażaniem i okrucieństwem w schronikach. Zwalczajmy przyczyny, a nie skutki. Zobacz, dlaczego w Sopocie psy mogą być bezpieczne, zadbane, kochane?! Mimo swej bezdomności pyski mają roześmiane, wywijają ogonami na widok pracowników i wolontariuszy i są rzeczywiście "pączuszki" :evil_lol: A nie ma tam pięknych pomieszczeń, trawników, pomalowanych na biało krawężników. Maja wokół siebie troskliwych Ludzi, niby tak niewiele... a jednak... Quote
deedee77 Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 No właśnie tylko czemu tam mimo wielu apeli, wystąpień w telewizji nic się nie zmienia? Nie ma osoby która by się tam przebiła i zadbała o to wszystko, bo wierzę że są w okolicy wolontariusze którzy by pomogli tylko trzeba by było ich dopuścić i zrobić tam porządek bo nie pieniądze są najważniejsze tylko serce i chęci.... Quote
Betbet Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 odskakujac od teamtu chcialam powiedziec, że wystosowałam maile do wszystkich kapitalnych ogłoszeń z trójmiasta.odpowiedzi: 1.pan chce rozmnożyć swoją suczkę husky by zaspokoić jej instynkt macierzyński, nie dla pieniążków, ależ skądże. 2.pan sprzedający biednego boksera 2-letniego,odebranego ze strasznych warunków(aprzedaje,nie odaje za 200 zł!!),7-mies boksera i amstaffa(duzo ich coś nie?) odpisal mi:nie Twoja sprawa. no to mu narobiłam dymu troche... 3.odpowiedź the best. pani oferuje swojego samca nierodowodowego chow chow. przyprowadzam sunie,place 500 zl i szczeniaczki są moje. prawdopodobnie bym ją zabiła gdybym spotkała... Quote
akucha Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Czytałam te ogłoszenia :angryy: Dobrze, że chociaż im podokuczasz, może przynajmniej jedno z nich się zastanowi. Debile to sa, wisi tam tyle schroniskowych ogłoszeń, z Gdańska same rasowce, a oni dalej swoje. Wciąż dla znaczącej częsci właścicieli ich podopieczni to przedmioty. Deedee, Krzyczki mają chyba ze 3 wątki. Trudno coś ruszyć, bo polscy decydenci sa obojętni na los zwierząt, a po drugie - w Krzyczkach panuje układ towarzyski o mocno szemranym charakterze. To trudne sprawy. Quote
Betbet Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 tylko zmiana prawa może coś pomóc.bo mentalności ludzi sie nie zmieni.niektorych mozna jedynie uświadomic jesli robią coś bez pomyslenia... beton no beton!!!!!!!!!!!!!!napisalam babce ze takie rozmnazanie dla 500 zl to bez sensu!!! ze powieksza liczbe bezdomnych a ona na to: Jak się Pani upiera może być 1500zł :P Jeżeli Pani suczka nie chce skorzystać to trudno mam inne klientki :) AAAAAAAAAAAA!!!osiwieje Quote
akucha Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Zobacz betbet, psa boksera oddaje, bo suczki szuka: 133 Reda pomorskie 1 zł. 2008-01-25 Treść: przyjme albo kupie tanio psa boxerke najlepiej suczke!reda 508252373 Kontakt: tel. 508-25-23-73 e-mail: [email][email protected][/email] To rozmnazacz jest! Mieszka w Redzie. 10 tygodniowego amstafka sprzedaje. Quote
deedee77 Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Nic nie kuma ja pier..... Masakra po prostu!!!! Quote
akucha Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Betbet, mam nr gg i komórki kreatury pt. [email][email protected][/email], nie mam jeszcze numeru buta. Jesli chcesz, mogę Ci przesłać. Zaraz poszukam czegoś o tej mądrali za 1500 na żądanie. Quote
Betbet Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 ta za 1500 zł to nie ten tylko bardzo pewna siebie osoba, młoda, ktora sobie dorabia tym sposobem. mam jej imie i nazwisko i juz ja znalazlam na naszej klasie. bede probowala prosic jutro na zeraniu Strazy zebysmy jej narobili przykrosci i stresu Co roku ma wczasy w egipcie...no prosze...ciekawe czy za kase ze szczeniakow... Quote
akucha Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 No o tę dziewczynę mi chodziło Anna D., studentka ostatniego roku pedagogiki i terapii pedagogicznej :cool1: mam kompletne dane, adres, telefon, handluje też na allegro Quote
Betbet Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 aaacha...wow...a mozesz mi poslac pw z danymi? spytam czy mozemy w imieniu organizacji podac ja do urzedu np... Quote
Kasia25 Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Poczytałam ciśnienie mi wzrosło no ale... Uwielbiam foty na tym wątku! Zawsze mnie powalą:evil_lol: Pynia mnie rozwaliła, najpierw Panu dydu dydu ogonem pod nosem a potem koncert. Muzykalna widać ale wiadomo z kim przystajesz takim się stajesz:megagrin::megagrin::megagrin: U Tolki to z pysia miłość do telewizora na kilometr bije:evil_lol: A te oczko to mi się wydaje, czy ono na prawde trochę lepiej wygląda? Biedna Belka herszt bandy uziemiony. A kot to kot, Pani HRABINA:lol: Quote
akucha Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Kasiu, wiesz co Tolka z telewizorem robi? [COLOR="Wheat"]Liże go!!!!! [/COLOR]:placz: ja zawału kiedyś dostanę... Skąd wiedziałaś, że razem śpiewali?! Pynia już nie chce na spacery, w doopke wieje, leje w domu i Belka też. I co z nimi zrobić? Quote
Celina12 Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 No jak ma nie lizać skoro jej na nim kości chowają...:evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts