brazowa1 Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 Pani Gabi ja sie Ciebie boje...te miesiste szczeki :-o ta zadusic moze.... Quote
Neris Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Ja to sie troszku boje tego wielgachnego ozora.... a swoją drogą raz liźnie i peeling twarzy gotowy co??? Pani maksymalnie dziewięciokrotnie zdominowana to pani Aga. Quote
akucha Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Czytałam, że asty, to psy-niańki. Teraz wiem, dlaczego Gabi spi spokojnie :lol: A te szczękowe mięśnie, to one od pyskowania takie mają... Quote
brazowa1 Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 taaaaaaa,kto da swoje psinki do poniańczenia? Akuszka pierwsza? Quote
Celina12 Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Wnoszę o zaprzestanie wyrażania takich opinii...Bulwy som do kochania Akuszki-to co ,że czasem popyskujom??? Poperfumujom siem??? Pobijom o wymemlaną kość...no co????:diabloti: Quote
akucha Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [quote name='brazowa1']taaaaaaa,kto da swoje psinki do poniańczenia? Akuszka pierwsza?[/QUOTE] Nie mogę tego Gabi zrobić! Ona moja cioteczka mafijna... Celinko :loveu:Durne, ale moje. Quote
Celina12 Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Jakie tam durne??? Co WAM dzis Wszystkim-nic tylko obgadujom swoje pociechy....hihihi.....ja chyba tyż...:oops: Quote
brazowa1 Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 Akuszka wierzy w swoje pysie-misie. Quote
akucha Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Ojjjjjjjjjjjjjj, Gabiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!! Widziałaś jakie one mięsnie policzkowe mają? :diabloti: Quote
akucha Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Jak to pełen? A kieł dolny? U nas sztuk 3. Wszystkie bojowe! Quote
Celina12 Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Ja tyz widze ubytek w paszczęce....prawa góra....:evil_lol::evil_lol: Quote
Celina12 Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Mój Antonio ni mo w lewej dolnej szczęce ani jednego.a Przystojniacha z Niego i jak sobie dzielnie radzi....:loveu: Quote
deedee77 Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 U nas trochę starte i wystrzępione, kilku chyba brak:roll: ale wszystko działa jak trzeba:multi: tylko ten odorek:evil_lol: Quote
Kasia25 Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 a co to za wylicznka stanu uzębienia?:cool1: Quote
brazowa1 Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 A co Kasiu,masz cos do ukrycia? No pochwal sie :diabloti: Quote
Neris Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 A moja WSZYSTKOZĘBNA Ofka kończy we wtorek 12 lat!!!!!! Quote
kaerjot Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Łoooooo rety Gabi, a coś Ty za lekturę wynalazła? A z kotem wolno spać? Bo tak zupełnie bez futer to drogo wychodzi, ogrzewania trza by załączyć. Quote
akucha Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [B][COLOR="DarkGreen"]Coteczki, czy Wy wiecie, ze Pynia ma dzisiaj U -RODZINKI???????[/COLOR][/B] Właśnie nam strzelił [B]PIERWSZY WSPÓLNY ROCZEK [/B] :BIG::BIG::BIG: I oby ich jak najwięcej było!!! Kochamy ją tak mocno, tak pieknie się wszystko ułożyło, jestem szczęśliwa i ona chyba też!!! Brązowa, dziękuję Ci, że mi zaufałaś :buzi: Zebrało mi się dziś na wspominki i poczytałam sobie wątek, znalazłam takie słowa Wioli: [I]Patrzylam wczoraj na Pynie w schronie,rozmawiam z ludzmi od pol roku,reklamuje ja ,gdzie tylko moge.[B]Wszedzie-wiek,wiek,wiek,stara,za stara,a ile ma lat?Stara.[/B] Koniec,dosyc,mlodsza sie juz nie zrobi,a tylko starsza.[/I] :D:D:D Nooooo, jaka to starucha jest... [COLOR="Red"][B]Pynię szturchnął AMOR [/B][/COLOR] Długo wypatrywała.... [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images28.fotosik.pl/99/9d82f0b2fa062179.jpg[/IMG][/URL] Aż zjawił się ON, litościwy sąsiad Misiek... [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images29.fotosik.pl/99/a400cd8196cd5b2b.jpg[/IMG][/URL] Ale niestety, błyskawicznie zareagowała na to straż przednia, której kontrowersyjne oblicze skutecznie wyleczyło kawalera z wszelki amorów :placz: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images26.fotosik.pl/99/da50c0e209634085.jpg[/IMG][/URL] Pyniątko pogrążyło się w jednym smuteczku... [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images26.fotosik.pl/99/9f2d9817fd86802f.jpg[/IMG][/URL] Potem w drugim [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images24.fotosik.pl/99/2316c8cd0b36a1b8.jpg[/IMG][/URL] No niestety, realną pozostała tylko namiętność do kości, ech... Quote
Celina12 Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Akuszko i Pyniu-życzymy WAM wiele dalszych, wspólnych latek...niech trwają wiecznie....:loveu::loveu: Tyle miłości, troskliwości, zabaw, czułości....STO LAT :BIG::BIG:..:tort::tort: Oj co to za zaloty były...nawet róże były...:diabloti: Quote
Celina12 Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 AA i jeszcze jedno...że Pynia jest Szczęśliwa to widać-to ciągle roześmiane Pysio, harce z Bulwkami, te oczka pełne zachwytu-wpatrzone w aparat-bo za nim kto jest???? Najukochańsza pod Słońcem Pańcia-Mamcia.:loveu::loveu: Nie mogła trafić lepiej-a że WY Ją kochacie to też widać....:multi::multi: Quote
olenka_f Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 :new-bday::new-bday::new-bday::BIG::BIG::BIG: Kochane moje , życzę aby zawsze było tak cudownie Pyniątko śliczne i młodziutkie :loveu:, my i psy mamy tyle lat na ile wyglądamy:eviltong: Quote
Kasia25 Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [COLOR=red][I]Patrzylam wczoraj na Pynie w schronie,rozmawiam z ludzmi od pol roku,reklamuje ja ,gdzie tylko moge.[B]Wszedzie-wiek,wiek,wiek,stara,za stara,a ile ma lat?Stara.[/B][/I][/COLOR] [I][COLOR=red]Koniec,dosyc,mlodsza sie juz nie zrobi,a tylko starsza.[/COLOR][/I] [COLOR=black]A jednak Brązowa się myliła!!!!! Odmłodziliście Ją Akuszkowie, no i Bulwy pewnie w tym łapki maczały:lol:[/COLOR] Pamiętam jak się o Pyńke bałam i wtedy Akucha się przyznała, że wsiedli w auto , pojechali i zabrali. Pynia bezpieczna, kochana, ależ to szczęście wtedy było!!!!!!!! Dużo wspólnych lat jeszcze przed Wami wspaniałych zabaw i chwil płynących w miłości!!!!!!!!! Podglądając Wasze "życia" skrawki nawet zimowy wieczór może się przemienić w wiosenny poranek, tyle ciepła i szczęścia, że zawsze gdy tu zaglądam uśmiech mi z twarzy nie schodzi! Sto lat!!!!!!!! Kocham Was Akuchowa rodzinko!!!!!!!!! Quote
Neris Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 STOOOOOOO LAAAAAAAAAT STOOOOOOO LAAAAAAAAAAT!!!!!!!!!!!! Tyle już ten Pyniulec z Wami wytrzymal, no no... Quote
Recommended Posts