Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

to ja też chce dla Nuśki na dobrego wet:stupid:dla Maro na jeszcze lepszego wet:stupid: dla Figi na buciki a dla fafli na zabawki, prosze o wpłaty

może za miesiąc pójde wreszcie na urlop:cool1:

Posted

Nie na AFN - no co Ty. U Celinki nad oknem zawisnie.
Maupo, miałam napisać, że Ty taki WYJĄTEK na dogo, ale pomyslałam, że może nie wypada ;)
Ale ja wsiowa, to wiesz, postawa roszczeniowa jak najbardziej na miejscu...

Posted

:evil_lol::evil_lol:-skarpetę zaczęłam już dziergać...drugą dla Maupy, potem Oleńka..potem ja...u mnie nad oknem ma zawisnąć??? A nad którym Akuszko????:diabloti:

Wieicie mam problem-odchodzam Admirała...On nie chce suchego-kupiłam Ekanubę Light...:-(...wiecie jaki płacz jak za zamkniętymi drzwiami karmię Atosika i Dumcię???:placz::placz::placz: Sama jak to pisze płaczę...On potem wpada do kuchni i liże miski..i liże..chociaż zaraz myję,żeby nie kusiły:shake:

Posted

Dziekuję Celinko, tylko dużą skarpete prosze!!!!!!!!!!!!!!

Ojjj, moja Belka Ekanuby nie lubi!!!!!!!!!!!!! Fuja to jest, ale zdrowa, no cóż Hektorek musi to przejść dla zdrowotności! :evil_lol:

Posted

z zakupy eukanube tylko ja sie cieszyłam, Figa była ze mną nie gadała aż jej dałam kurczaka z ryżem i warzywami moja wet mówi że to najlepiej podawać i choć sama sprzedaje chyba royala to poleca właśnie kuraka, a i Admirał też go poleca:evil_lol:

Posted

A ja mam sposoba na mojego niejadka: gotuję mięsko np.pierś z kurczaka lub boczuś w wodzie bez przypraw i zalewam tą pachnącą wodą suchą karmę-wcina aż jej się uszka trzęsą!!!!:)

Posted

Billie zeżarła 2 kg mąki - jedna razowa - 4,55 zł, druga tortowa - 1,77. Paczka włoskiego makaronu- 2,88
3 świeczniczki rozbite prez Billie - 3 x 8,90
3 rozbite przez Polo - 3x8,90

3 paczki wacików do twarzy - lekko licząc 12
kostka masła - 2,50
4 udka z kurczaka ukradzione z piekarnika - 6 zł

Proszę o dofinansowanie...

Posted

Dziekuję Szefowo nasza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zakładaj Sadze wateczek, tak, tak, tak, zbieramy na piłki!!! :multi:

Nerisowa, tylko nam tu Dofi nie podliczaj, bo do opieki społecznej bedziemy musiały pójść... :splat: