Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak Pyni do twarzy w tej obróżce...no ale Pięknemu we wszystkim ślicznie.:loveu:

I znowu nalatują na moje Dziewczynki...:angryy:....zaczynam sie wkurzać ostrzegam..wściekłe Biedronki okropne som....

Posted

:loveu: chwalipieta!

ciagle sie ciesze,ze spotkalam sie z Gabi :multi: :multi: :multi: bo to starsznie fajne poznac autorke tych [SIZE=1]niezapomnianych[/SIZE] tekstow z Dogomanii.
[SIZE=2][/SIZE]
-i kleszcza wyciagałam psu spacerowiczow,ktorzy po pomoc przyszli do schronu.Panienka i chłopaczek z miniaturowym husky.[SIZE=1]Cholera,ja za usługe zapomnialam im zaproponowac datku do skrzynki schroniskowej o ja glupia!:watpliwy: [/SIZE]
[SIZE=1]kleszcz machał do nas łapkami.Fachowo usuniety.:diabloti: [/SIZE]

Posted

Ale mam się czym pochwalić, co?????????? :diabloti:

Zazdroszczę Ci spotkania z naszymi dziewczynami... Zobaczcie jak do sopockiego schroniska naród wali :lol:

No jak już do schroniska po pomoc przychodzą, to powinni coś do skarbonki wrzucić, nie? Wiolu, a jak fachowo usuwasz? Bo ja kręcę w odwrotną stronę... a łapki póóźniej opalam zapalniczką :diabloti: No już za to cholerstwo to mnie chyba Ulv nie ścignie...

Biedroneczko, ja tylko obiektywnie do sprawy podchodzę :)

Posted

Z jaką to miłościa i zadowoleniem napisała Cioteczka Brązowa...:diabloti:

A kleszcz-Fuj..ja mam na tym punkcie obsesję-codziennie przeglądam-teraz już całą czwórkę...:shake:..boję się tej zarazy strasznie.

Posted

:evil_lol: I dobrze, nalezało mu się - krwiopijcy przebrzydłemu!
Mój teść kiedyś siekierą zarąbał gada, na moich oczach! :diabloti:
Ma oko, co? Trzy dni umierałam ze śmiechu...

Posted

[quote name='brazowa1']Karola masz az tak złe zdanie o inteligencji bulw??![/QUOTE]

Eeeee tam zaraz złe. Tylko Tolcia ma na tym zdjęciu taką minę, że można dopisać sobie wszystko. :evil_lol:

Posted

Pynia ślicznie wygląda w obróżce. Prosiaki pewnie jej zazdroszczą:)
Ale Ci fajnie Brązowa, że widziałaś się z Gabi!! Kurcze, Ty chyba te wszystkie super ciotki poznałaś osobiście, co?? A Gabi wpadła do schronu po pieska?

Posted

Prosiaki kradną jej obróżkę, a ona piiilnujeee!!!! Nosi ją, nie wolno zdejmować!

Inteligncja bulw:
Wczoraj Tolce coś się stało w łapkę - w poduszkę lewej tylnej. Napuchła zrobiła się różowa, gorąca i dwa paluszki dziwnie sterczały. Tola łapulca lizała, skubała - coś się działo. Oglądałam, nic nie zauważyłam, nie wiedziałam - osa czy może palce wybiła?! Obłożyłam lodem, który prosiula z lubością zlizała (3 kosteczki) i na koniec zawinęłam w bandaż zrobiony z uciętego prześcieradła :evil_lol: Tola taaaka chora była, leżała grzecznie i odsypiała stres.
Oglądam sobie naszych siatkarzy i słyszę płacz Toli. Wolam do siebie to nieszczęście. Przyszła skamląca, z maślanym wzrokiem i rozwiniętym opatrunkiem w pyszczku - spadł jej - niedobry taki. Zawinęłam jeszcze raz, prosiątko zrobiło wielkie ochchch, pufff, ech - przytuliło się i zachrapało smacznie :lol:
Wieczorem już ganiała ile pary w grubej doopce!
Hipochondryczka, nie?

Posted

No jaka hipochondryczka? Dowód rzeczowy w postaci spuchniętej opuszki był? A to, że [B]akucha [/B]zaczarowała i łapka wyzdrowiała to już inna rzecz. Ale czemu ten prosiak tak ganiał? Z radości, że Brazylia wygrała:mad:?

Posted

Nie dali różowej obrózki to i zachorować musiała..a bandaż miała tylko Ona Jedna...:evil_lol::evil_lol:..Boziulku i jak tu nie kochać....

Jak prosiaki kradną obróżkę???? :diabloti: Pynia ma widać wielką manię własności..Jej jest wsio..dobrze,że sie Pańcią dzieli.:loveu::loveu:

Posted

Wtaj Tobisiu i Mateuszu :loveu: Wpadnę do Was dzisiaj, zawsze Was podglądam ;)

Iwlajn, ta figurka to była skarbonka-paskudka. Od kogoś dostalam i nie wiedziałam, co z nią zrobić. Wyniosłam więc do ogrodu. Farba zlazła, porosła trochę mchem i nabrała szlachetności :evil_lol: Pilnuje teraz naszej sosny.

A wiesz, wczoraj bylismy w Szczytnie ;) Ale tam hałas, o matko!!! Tylu turystów, wszędzie gwar i muzyka. Najgorsi są ci na ryczących motorach. Nie do wytrzymania w mieście i na wąskich ulicach. Tolka była w szoku, bała się wyjść na dwór. Wsiowe toto, to uszy ma wrażliwe.

Posted

Miałaś na chwilę jechać!!!!!!!!! Ja wydzwaniałam i wydzwaniałam, pogawędzić miałam potrzebę...

Taka to Akuszność rozjazdowa się zrobiła no...

Posted

No szkoda, widzisz...
Wyjechaliśmy o 15.30, wróciliśmy o 23.
I pierwszy raz od początku wakacji wyjechałam z domu, a Ty mówisz, ze ja rozjazdowa :evil_lol:

Posted

[quote name='brazowa1']Matus5 ,a jak tak sie kladziesz na ulicy przed jamnikiem,to uwag nie słyszysz? :lol:[/quote]

nie słyszę bo wystarczy ukucnąć :diabloti::diabloti:a jak i trzeba to się położę, ludzie jakoś dziwnie patrzą nieraz ale ja mam to gdzieś :evil_lol::evil_lol: