Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A tam durnowaty zaraz....:shake:...:diabloti:..ale rzeczywiście widać inną barwę jęzorka..Biedulka-nie fciała przecież...moje tyż trawę żrom:evil_lol::evil_lol:

A ogród piękny-wcale nie widać zniszczeń po wichurze....:loveu::loveu:

Posted

IWLAJN GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:Rose: :Rose: :Rose:

Już wiadomo dla kogo Akucha paznokcie maluje, smakowało widocznie!

Kocham prosiaki, kocham, byłam specjalnie u kolegi zobaczyć filmiki:evil_lol:
Pynia dumna jak PAW.

Posted

Dziękuję kochani!!! :lol:
Kasiu, Ty masz niesamowitą bystrość widzenia :evil_lol:, każdy detal zauważy. Trza się strzec!

Bedę czasami kręcić dla Was filmy :p

Pynia mnie dzisiaj znowu dziabnęła przy powitaniu. Jej miłość bolesna bywa :evil_lol: Ale jest taka kochana, że nie wiem, jak to opisać. Wdzięczna, czarująca, żartownisia, łobuziara; same zalety - CUDOWNA!!!

I nasza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: Kochamy ją na amen!!!!!

Posted

Dlaczego strzec, nie rozumiem:roll: :evil_lol:

Chemy filmiki, chcemy chcemy, duuuuuużo filmików:multi: :multi: :multi:
Że kochacie to widać w każdym detalu i Pyniową i Prosiaki I pana KOTA!

[COLOR=mediumturquoise]i fajowe było to " co tam Prosiaki mają, co? PYNIU.[/COLOR]
;)

Posted

Kochane cioteczki :loveu:i wujkowie:loveu:
dziękuję Wam serdecznie. Wybacz Akuszka, że na Twoim wątku:p no ale tak- dziś miałam obronę i wszystko się udało:lol: Poszło błyskawicznie, a tak się stresowałam. Mam już zaświadczenie, że niby magistrem jestem ale tak dziwnie, że to koniec już. Kurcze, podobało mi się studiowanie, chyba pomyślę o doktoracie:)
Gabi, teraz za Ciebie trzymam kciuki. Będzie dobrze:multi:

A prosiaki jak zwykle cuda.:loveu: No uwielbiam je po prostu (i Pynię rzecz jasna:p)

Posted

Kręcę, ale muszę zmienić plener, bo one cały czas w wodzie i nudne to.

Taka głośna jest tylko Bela, ale cały czas :evil_lol: Ja juz tego nie złyszę, serio. Przywykłam przez te kilka lat.

Posted

Ty wiesz jak długo musiałabym ją szorować, żeby Twoje bystre oczko czegoś nie znalazło... Kobieto :diabloti:
One w kuchni grzeczne. Nic tam się nie dzieje poza odgłosami.

Posted

Hihih-mafijny BHP-owiec :diabloti::diabloti::diabloti:

U Was też tak duszno jak u nas???? Okropieństwo dziś-jamniki latają jeszcze niżej niż zwykle :evil_lol::evil_lol:

Posted

Mój Wiewiór-Tinka wróciła dziś do domu z uszkodzonymi tylnymi łapkami. na jednej ma ranę, jakby po ugryzieniu... druga wygląda na złamaną :-( Cierpi; płacze, powarkuje dziwnie, leży z otwartymi ślipeczkami. Zjadła trochę... i zaszyła się w szafie.
Jutro rano jadę z nią do Olsztyna. Martwię się.