Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No, dzieciak w domu, to i roboty huk. NA fotach widać, że to mały szaleniec:lol:. A Tola cierpliwa. A luminalu ile teraz bierzecie? Tolka super wygląda:loveu:

Posted

Luminal podaję Toli 2 x dziennie. Rano 25 mg i wieczorem 50. Wychodzi 75 mg na dobę.
Tolka normalnieje, ale mocno tyje. Nie przekarmiam jej, zmieniłam karmę na lżejszą, żadnych przysmaków. Wiecej teraz śpi i mniej gania, bo taka pora roku, może dlatego?

Posted

akucha napisał(a):
:evil_lol: Nie opowiadaj, widziałam jego fotkę u Maupy. Futro zimowe ma.

Niech będzie, że futro:evil_lol::evil_lol:. JAk wracaliśmy od weta w sobotę, wsiadamy do autobusu z grubasem, a tam słyszę okrzyk takiej babci: "O jaki piesek!. Moja sąsiadka miała podobnego, ale był jeszcze grubszy niż ten":diabloti:

Posted

Betbet napisał(a):
Hehehe jeszcze grubszy?;)

Akucha matko, jak ta Zu wyrosła:O !!!! Ja to chyba dawno zdjęć nie oglądałam...

Ona będzie mała. Rośnie jej tylko szyja i głowa. Dziwny etap ma. Niejadek, karmię z ręki.

Posted

A Wam to trudno dogodzić :diabloti:

ta niejadek a ten wsiojadek... każda ze stron i tak będzie obstawać przy swoim, tak Wy jak i Wasze zwierzaki - inaczej nudno by było ;)

Posted

Bila - marudzenie marudzeniem a japienie japieniem... a mulenie muleniem :diabloti:

idę sobie zanim Akucha mnie wygoni za bleblanie bez sensu ;)

A co do rozrabiania Zu... zobaczymy jak wyrośnie i będzie stateczną, leniwą wiecznie drzemiącą, chrapiącą bulwą... i kto Cię Akucho wtedy będzie rozweselać i doprowadzać do szału?

• 3 weeks later...
Posted

Moja dzidzia ma cieczkę :placz: jestem tym wstrząśnieta. Ma dopiero 7 miesięcy, szczeniaczek to jeszcze jest. Żadna z moich bulw nie miała tak wcześnie. Bela 10 miesiecy miała, Tola 11.
I co? Ona juz nie urośnie? Zostanie wielkości kota?
Jeszcze wszystko gryzie, załatwia się w domu, a tu takie sprawy wyszły, no...

Posted

A Pynia chyba wiosnę czuła, bo żarła śnieg, jak wielbłąd wodę (wiem, że wielbłąd wodę pije hahahah). Myślałam, że ona zapasy robi na cały rok, ale potem, w domu, wszystko wylała :p

Śnieg chyba ba wątrobę nie szkodzi, co?

Posted

A tera UWAGA! Pokazuję Wam moja siostrzenicę, Hanię :lol:

Pulpecik ważył przeszło 4 i pół kilograma;

Teraz ma już 3 miesiące, bez 3 dni.

Wyobraźcie sobie, że to biedne dziecko ma 9 kotów i ani jednego pieska!!!
Już się ciotka postara, żeby ją na dogomaniaczkę wychować :eviltong: