Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
Świetnie,że sunia może zostać u Ciebie chociaż do poniedziałku. ;-) A to dość spore psisko. :D kurcze DT potrzebny.

tylko na zdjęciu wydaje się taka duża. ona jest mniejsza od mojej Pajdy, a Paździoch sięga mi do kolana.
Sunia na pewno będzie szeroka jak przytyje ;) pysio ma drobniutki, a reszta jak beczułka :) tylko musi jednak przytyć, bo boki ma lekko zapadnięte :(

• Replies 631
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ups,już poprawiłam i wysłałam Ci mailem :) Szkoda, że kartek nie można wysłać mailem :| Może jednak uda się znaleźć jej domek, może ktoś zobaczy ogłoszenie i zmięknie mu serce :)

Posted

Estrella napisał(a):
ale kiedy właściciel dowie się, że jego pies spowodował wypadek, to mnie się wydaje, że raczej się nie zgłosi. Ze strachu.

Popieram...
chyba lepiej , żeby trafiła do schronu, że żeby zabił ja samochód lub trwale okaleczył, tak sądzę, chociaż nie wiem, jaki to schron...:(

Posted

sunia i tak na razie jest bezpieczna u mnie. tylko ja nie chcę skazywać jej na schronisko :cry: ONA TAM NIE PRZEŻYJE !! JEJ SERDUSZKO NIE WYTRZYMA !

malutka, nie spadaj :(

Posted

Polla napisał(a):
a co z nią dalej będzie? ogłaszać ją jako poszukującą DS?

tak, będę bardzo wdzięczna !

była chwila grozy, bo sunia uciekła. mam ją i teraz siedzi w domu.
biedna wyje strasznie :( ale przy tym machała ogonem :O

i strasznie dużo pije. co to może oznaczać? gorączka ?

Posted

kinia098 napisał(a):
gratis.. wyczułam, że sunia ma na grzbiecie jakby guza :(

spokojnie - to moze być tylko nieszkodliwy tłuszczak. Mimo to byloby dobrze, żeby ją wet jakiś zobaczył, tak ogólnie.