Romka Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Rudzik jest w schronisku od niedawna .Psiaka,ktoś podrzucił do schroniska i odjechał,biegającego Rudzika znalezli pracownicy schroniska ,którzy przyszli do pracy.Rudzik prawdopodobnie mieszkał w domu,jest bowiem ślicznym,zadbanym psiakiem.Schronisko to dla Rudzika trauma,w kontaktach z ludżmi przywiera do ziemi z przerażenia.Psiak ma około roku.SZUKAMY DOMU DLA RUDZIKA! Quote
Romka Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 Rudzik zajął miejsce Astonka,w boksie studni,podobno świetnie przeskakuje wszystkie ogrodzenia,taka mała Hera z naszego Rudzika...;) Quote
kajkoowa Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 No, to młodziak ten nasz Rudzik :cool3: Ale jest ślicznym kudłaczem, pewnie szybko znajdzie domek ;) Quote
Romka Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 Ale śliczny,szybko znajdzie domek jak tylko będą ogłoszenia Quote
kajkoowa Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Rudzik, na pierwszą! Jesteś bardzo ładny, więc zaraz Cię ktoś wypatrzy! Quote
Romka Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 Rudzik siedzi w boksie razem z Pianką i Amikiem... Quote
mamanabank Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Że też na to wcześniej nie wpadłam! Rudzik to przecież miniaturowy golden retriver, co nie? :-D I tak go trzeba reklamować! Quote
Romka Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 A ja miałam napisac tekst do ogłoszeń i nie napisałam bo nie ma kiedy...poprawię się... Quote
Romka Posted December 5, 2010 Author Posted December 5, 2010 Rudzik siedzi w boksie Lobo,Serwusa i Arktika,jest najmniejszym psiakiem w boksie...powinien siedzieć z maluchami a nie ma miejsca...trochę się boi...jak pójdzie do domu jakis maluch to poproszę p.Marka o przesadzenie Rudzika... Quote
Paula03 Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 [quote name='Romka']Rudzik siedzi w boksie Lobo,Serwusa i Arktika,jest najmniejszym psiakiem w boksie...powinien siedzieć z maluchami a nie ma miejsca...trochę się boi...jak pójdzie do domu jakis maluch to poproszę p.Marka o przesadzenie Rudzika...[/QUOTE] A ja się właśnie miałam pytać, gdzie on jest, bo go nie widziałam wczoraj! Quote
Romka Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 Jak tylko Spinka pójdzie do domu tymczasowego,p.Marek obiecał,że przesadzi Rudzika na swoje dawne miejsce do Amika i Pianki. Quote
mamanabank Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 czyli dwie pieczenie na jednym ogniu :-) Quote
Recommended Posts