Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agaga21 napisał(a):
powinien zmieścić ci się tez drugi

Toc mam dwa :oops:

Mam propozycje transportu dla Igorka od uzytkownika Psi Ratownicy. Terminy bardzo elastyczne (od wtorku kazdy dzien maja do dyspozycji), a koszt to 400zl za cala trase.

Posted

blacky764 napisał(a):
Masz jeden :) Tylko o bazarku. 400 zł, kurde to dużo :( U mariamc to 2 miesiące hotelowania... A jak z miejscami u mariamc ?

Kurcze ja widze dwa - TTB i bazarek, w kodzie to samo :crazyeye:

U Danusi miejsc brak :( Jak tylko dostaniemy potwierdzenie, ze miejsce na niego wciaz czeka, Igor jedzie do Bogatyni...

Posted

wlasnie nie wiem, MonikaS z forum podjela sie tego- wg inf umieszczonych na forum wlasnie jest w trakcie dogadywania zapisow umowy pomiedzy nia a Sandra. Mozna by ja podpytac jak zaplanowany jest transport dla Bastera.

Posted

Hotel kosztuje 400 zł za miesiąc, prowadzony jest przez szkoleniowca.
Od dawna trzymamy tam psy należące do BB - jesteśmy zachwycone opieką, a przede wszystkim profesjonalną oceną psów - wiemy, do jakiego domu może trafić, przyszły dom dostaje szereg rad i wskazówek co postępowania z psem.

Posted

sluchajcie, my wieziemy sunie ze zgorzelca od ZuziM w pomorskie. przyszly wekend kierowcy nie pasuje, by jechac. jesli wiec jedziemy w ten wekend, kierowca podjedzie z pomorskiego do szczecina po Waszego psiura i zabierze w dolnoslaskie. zalatwcie mu tutaj gdzies ten tydzien dt. albo w kojcu po naszej suni u ZuziM na tydzien, zanim sie zwolni miejsce w bogatyni.

musicie to dograc dzisiaj do 22.giej

lub szukajcie mu dt jakies we wrocku, gdziekolwiek. tydzien to niewiele. a za tydz psiratownicy nie moze jechac nigdzie... wiec Wam psiaka nie zabierze. jesli pojedziecie teraz z nami, to kolo 320zl wyjdzie za transport

Posted

[quote name='kora78']sluchajcie, my wieziemy sunie ze zgorzelca od ZuziM w pomorskie. przyszly wekend kierowcy nie pasuje, by jechac. jesli wiec jedziemy w ten wekend, kierowca podjedzie z pomorskiego do szczecina po Waszego psiura i zabierze w dolnoslaskie. zalatwcie mu tutaj gdzies ten tydzien dt. albo w kojcu po naszej suni u ZuziM na tydzien, zanim sie zwolni miejsce w bogatyni.

musicie to dograc dzisiaj do 22.giej

lub szukajcie mu dt jakies we wrocku, gdziekolwiek. tydzien to niewiele. a za tydz psiratownicy nie moze jechac nigdzie... wiec Wam psiaka nie zabierze. jesli pojedziecie teraz z nami, to kolo 320zl wyjdzie za transport
kora78 dzieki za informacje, lece gadac z agnieszka32...

Posted

Jak mógłby zostać na ten tydzień u ZuziM to bardzo polecam ten Hotelik. Są to co prawda budy ale bardzo solidnie ocieplone i "zimowo" zaopatrzone :lol:. Mamy tam kilka naszych tyszaków i mają sie świetnie :lol:

Posted

agnieszka32 napisał(a):
Nie jest wykastrowany, w schronisku sterylizuje się tylko suczki.
A dlaczego nie może jechać niewykastrowany?
aga, dlatego, że u marka nie ma szans na kastrację. on ma kiepskiego weta i nie chce ryzykować, że tamten spartoli zabieg.

Posted

[quote name='magdola']W shronisku kastrują na życzenie, przynajmniej jeszcze niedawno tak było, jeśli zażyczył sobie [B]nowy właściciel[/B] , więc nie wiem jak by to teraz wyglądało...[/QUOTE]
mam nadzieję, że to nie wygląda tak, że kastrują i wrzucają zaraz do zimnego kojca...

Posted

[quote name='agaga21']mam nadzieję, że to nie wygląda tak, że kastrują i wrzucają zaraz do zimnego kojca...[/QUOTE]

Dokładnie tak wygląda. I tego się obawiam przy tych mrozach.
Igor może być już przeziębiony, to betonowy boks, psy często nie mają tam nawet kołderki wyłożonej, śpią na betonie - tak było z moją Marusią, kiedy zaniosłam jej koc, zobaczyłam, że śpi po prostu na betonie, nie ma nawet szmaty położonej, bo przecież "psom jest ciepło, bo mają sierść" :shake: