ageralion Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 blaky dziekujemy za piekny banerek :) Jak tylko skonczy sie bazarek z mojego podpisu, ukradne go szybciutko :) Quote
agaga21 Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 ageralion napisał(a):blaky dziekujemy za piekny banerek :) Jak tylko skonczy sie bazarek z mojego podpisu, ukradne go szybciutko :) powinien zmieścić ci się tez drugi Quote
ageralion Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 agaga21 napisał(a):powinien zmieścić ci się tez drugi Toc mam dwa :oops: Mam propozycje transportu dla Igorka od uzytkownika Psi Ratownicy. Terminy bardzo elastyczne (od wtorku kazdy dzien maja do dyspozycji), a koszt to 400zl za cala trase. Quote
blacky. Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Masz jeden :) Tylko o bazarku. 400 zł, kurde to dużo :( U mariamc to 2 miesiące hotelowania... A jak z miejscami u mariamc ? Quote
ageralion Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 blacky764 napisał(a):Masz jeden :) Tylko o bazarku. 400 zł, kurde to dużo :( U mariamc to 2 miesiące hotelowania... A jak z miejscami u mariamc ? Kurcze ja widze dwa - TTB i bazarek, w kodzie to samo :crazyeye: U Danusi miejsc brak :( Jak tylko dostaniemy potwierdzenie, ze miejsce na niego wciaz czeka, Igor jedzie do Bogatyni... Quote
some Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 i Baster ma jechac do Bogatyni.... tak przed chwila wyczytalam na forum ProEquo Quote
ageralion Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 some napisał(a):i Baster ma jechac do Bogatyni.... tak przed chwila wyczytalam na forum ProEquo O prosze.... mam nadzieje, ze p. Marek okielzna drania :) Ciekawe jak z transpotem... Quote
some Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 wlasnie nie wiem, MonikaS z forum podjela sie tego- wg inf umieszczonych na forum wlasnie jest w trakcie dogadywania zapisow umowy pomiedzy nia a Sandra. Mozna by ja podpytac jak zaplanowany jest transport dla Bastera. Quote
kamilqax95x Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 ageralion napisał(a):O prosze.... mam nadzieje, ze p. Marek okielzna drania :) Ciekawe jak z transpotem... a to Baster z Igorem nie mogli by jechać razem ??? Quote
blacky. Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 nie widać banerku TTB, a jaka jest cena hotelowania miesięcznego ? po nowym roku z rzeczy które zostaną wystawię kolejny bazarek na TTBS Quote
agnieszka32 Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 Hotel kosztuje 400 zł za miesiąc, prowadzony jest przez szkoleniowca. Od dawna trzymamy tam psy należące do BB - jesteśmy zachwycone opieką, a przede wszystkim profesjonalną oceną psów - wiemy, do jakiego domu może trafić, przyszły dom dostaje szereg rad i wskazówek co postępowania z psem. Quote
blacky. Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 W sumie to lepsze niż hotel w Gryfinie za ponad 700 zł... No to trzeba robić bazarki ;) Mam nadzieję że uzbieramy z nich trochę pieniędzy... Quote
ageralion Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Miejsce dla Igora w Bogatyni, bedzie prawdopodobnie pod koniec przyszlego tygodnia... Quote
kora78 Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 sluchajcie, my wieziemy sunie ze zgorzelca od ZuziM w pomorskie. przyszly wekend kierowcy nie pasuje, by jechac. jesli wiec jedziemy w ten wekend, kierowca podjedzie z pomorskiego do szczecina po Waszego psiura i zabierze w dolnoslaskie. zalatwcie mu tutaj gdzies ten tydzien dt. albo w kojcu po naszej suni u ZuziM na tydzien, zanim sie zwolni miejsce w bogatyni. musicie to dograc dzisiaj do 22.giej lub szukajcie mu dt jakies we wrocku, gdziekolwiek. tydzien to niewiele. a za tydz psiratownicy nie moze jechac nigdzie... wiec Wam psiaka nie zabierze. jesli pojedziecie teraz z nami, to kolo 320zl wyjdzie za transport Quote
ageralion Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 [quote name='kora78']sluchajcie, my wieziemy sunie ze zgorzelca od ZuziM w pomorskie. przyszly wekend kierowcy nie pasuje, by jechac. jesli wiec jedziemy w ten wekend, kierowca podjedzie z pomorskiego do szczecina po Waszego psiura i zabierze w dolnoslaskie. zalatwcie mu tutaj gdzies ten tydzien dt. albo w kojcu po naszej suni u ZuziM na tydzien, zanim sie zwolni miejsce w bogatyni. musicie to dograc dzisiaj do 22.giej lub szukajcie mu dt jakies we wrocku, gdziekolwiek. tydzien to niewiele. a za tydz psiratownicy nie moze jechac nigdzie... wiec Wam psiaka nie zabierze. jesli pojedziecie teraz z nami, to kolo 320zl wyjdzie za transport kora78 dzieki za informacje, lece gadac z agnieszka32... Quote
AlfaLS Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Jak mógłby zostać na ten tydzień u ZuziM to bardzo polecam ten Hotelik. Są to co prawda budy ale bardzo solidnie ocieplone i "zimowo" zaopatrzone :lol:. Mamy tam kilka naszych tyszaków i mają sie świetnie :lol: Quote
ageralion Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Niestety miejsce w Bogatyni nie jest pewne na 100%, co bedzie jak Igor bedzie musial dluzej zabawic u ZuziM? Kurcze, znow sie wszystko komplikuje :( Quote
agaga21 Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 czy igor jest już wykastrowany?? bez kastracji nie może jechać do bogatyni. Quote
agnieszka32 Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 Nie jest wykastrowany, w schronisku sterylizuje się tylko suczki. A dlaczego nie może jechać niewykastrowany? Quote
kamilqax95x Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 agnieszka32 napisał(a):Nie jest wykastrowany, w schronisku sterylizuje się tylko suczki. Ale jak się poprosi to wykastrują psa chyba .... Quote
agaga21 Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 agnieszka32 napisał(a):Nie jest wykastrowany, w schronisku sterylizuje się tylko suczki. A dlaczego nie może jechać niewykastrowany?aga, dlatego, że u marka nie ma szans na kastrację. on ma kiepskiego weta i nie chce ryzykować, że tamten spartoli zabieg. Quote
agnieszka32 Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 Agatka, ja wiem, ale ze schroniska w Szczecinie i tak byłby adoptowany niewykastrowany... Quote
magdola Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 W shronisku kastrują na życzenie, przynajmniej jeszcze niedawno tak było, jeśli zażyczył sobie nowy właściciel , więc nie wiem jak by to teraz wyglądało... Quote
agaga21 Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 [quote name='magdola']W shronisku kastrują na życzenie, przynajmniej jeszcze niedawno tak było, jeśli zażyczył sobie [B]nowy właściciel[/B] , więc nie wiem jak by to teraz wyglądało...[/QUOTE] mam nadzieję, że to nie wygląda tak, że kastrują i wrzucają zaraz do zimnego kojca... Quote
agnieszka32 Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 [quote name='agaga21']mam nadzieję, że to nie wygląda tak, że kastrują i wrzucają zaraz do zimnego kojca...[/QUOTE] Dokładnie tak wygląda. I tego się obawiam przy tych mrozach. Igor może być już przeziębiony, to betonowy boks, psy często nie mają tam nawet kołderki wyłożonej, śpią na betonie - tak było z moją Marusią, kiedy zaniosłam jej koc, zobaczyłam, że śpi po prostu na betonie, nie ma nawet szmaty położonej, bo przecież "psom jest ciepło, bo mają sierść" :shake: Quote
Recommended Posts