Jump to content
Dogomania

Zafafluniona Galeria czyli :Mercedes[*],Bonita,Dickens, ich dzieci oraz ONNI

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:razz:a boxie to chyba w sobotkę co....bo z zeszłego roku mam mętlik i pamiętam że przegapiłam boxie w spodku :-(a szlajałam się tam 2 dni / piątek i sobotę :razz:/[/I][/B]
[I][B]:loveu:jaki cudny ten korniczek:p[/B][/I]
[I][B][IMG]http://img443.imageshack.us/img443/5217/dscn8190qt5.jpg[/IMG][/B][/I]
[/quote]

[B][I]Kornik jak dostanie patyczek zaraz go na wiórki rozdrabnia[/I][/B]:evil_lol:

[B][I]Tak, Boksie w sobotę występują.[/I][/B]
[B][/B]

• Replies 10.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bonita'][B][I]Heloł Córuś![/I][/B]
[B][I]Właśnie dziś robiłam kotleciki sojowe[/I][/B]:cool3: [B][I], bo Ci pozazdrościłam i powiem że jadałam już lepsze rzeczy:lol: , ale Bono była zachwycona:loveu: , zjadła prawie całą pakę, Merol się obraził i chciał zakopywać:evil_lol: , a Dikiego nie było na poczęstunku :).[/I][/B][/quote]
Ja wiem, że są jeszcze lepsze rzeczy, ale ja na diecie jestem:placz: :placz: Choć powiem szczerze, że je uwielbiam:cool3: Mój Medorowaty stwór też je uwielbia, a seniorek Dinuś, jak widzi, że Medek je, to on wtedy też:icon_roc:

Posted

heheh, ja tez tak średnio za sojowmi jestem, ale da się przełknąć. Na diecie powinnam być, ale jakoś mi nie idzie:oops: Muszę od poniedziałku się zabrać za siebie, bo mam być świadkową w lutym i muszę sobie coś kupić. Najgorsze to, że slub cywilny i nie wiem co wymyślić.

Posted

[quote name='Kate I Luka']
Ale Dickensika zobaczę :multi: :multi: :multi:
Zazdraszczajcie mi wszystkie co to się o niego biły :eviltong: :eviltong: :eviltong:[/quote]

Oj zazdroszcze Ci strasznie:pissed:, ale chyba Dikiego odemnie wyściskasz....co?

Posted

[quote name='Imbir1'][B]bonita[/B], nie odpowiedziałaś na moje pytanie???????:cool3::evil_lol: Bedziecie w Łodzi w maju??????? Bo ja też chce Dikiego wymiziać:p[/QUOTE]

Prorokuje: nie będzie :eviltong: :eviltong: :eviltong:
Musisz do Katopwic przyjechać :p :p :p :p :p :p

Posted

[quote name='Imbir1'][B]bonita[/B], nie odpowiedziałaś na moje pytanie???????:cool3::evil_lol: Bedziecie w Łodzi w maju??????? Bo ja też chce Dikiego wymiziać:p[/quote]

[B][I]To zależy od mojego TZ-a:p , jak Go namówię , to pojadę.[/I][/B]
[B][I]Ja to najchętniej na każdą wystawę bym jechała:multi: , ale Jemu to się już nie chce:shake: , jak Diki zdobędzie swoje ostatnie CWC(potrzebne do tyt.Champ.) w Katowicach(w co wątpię), albo w Opolu, to do Łodzi pewno nie pojedziemy. Ale jeśli nie zdobędzie , to całkiem możliwe, że się tam zobaczymy :).[/I][/B]
[B][/B]

Posted

[quote name='majoka']Bonita przyjedzie do Jeleniej, bo inaczej:mad: 13 maj bodajze....[/quote]

[B][I]W Jeleniej to byłam ostatnio w 1997r na Klubówce:oops:. To jest daleko od nas , więc często tam nie zaglądamy.[/I][/B]
[B][/B]

Posted

[B][I]Znudzony[/I][/B]
[IMG]http://img358.imageshack.us/img358/7954/czerwonyim8.jpg[/IMG]

[img]http://img394.imageshack.us/img394/2788/dscn8109ig2.jpg[/img]

Posted

[quote name='bonita'][B][I]To zależy od mojego TZ-a:p , jak Go namówię , to pojadę.[/I][/B]
[B][I]Ja to najchętniej na każdą wystawę bym jechała:multi: , ale Jemu to się już nie chce:shake: , jak Diki zdobędzie swoje ostatnie CWC(potrzebne do tyt.Champ.) w Katowicach(w co wątpię), albo w Opolu, to do Łodzi pewno nie pojedziemy. Ale jeśli nie zdobędzie , to całkiem możliwe, że się tam zobaczymy :).[/I][/B]
[B][/B][/QUOTE]
Trzymam już kciuki. A wiesz coś o stawce? Kto będzie z Dikim w jednej klasie?

Posted

[quote name='Kate I Luka']Trzymam już kciuki. A wiesz coś o stawce? Kto będzie z Dikim w jednej klasie?[/quote]

[B][I]Jeszcze nie, stawka powinna być znana na początku marca.[/I][/B]
[B][/B]

Posted

[quote name='Kate I Luka']Bonita, czy on ma niebieskie tęczówki? Często na fotkach wychodzą mu niebieskie oczka... Jest to możliwe?
[IMG]http://img394.imageshack.us/img394/2788/dscn8109ig2.jpg[/IMG][/quote]

[B][I]Nie, to lampa. Ale nie świecę mu prosto w oczka, stoję trochę dalej i robię zbliżenie.[/I][/B]
[B][I]Podobno nie wolno robić psom fotków z lampą, to im szkodzi, dowiedziałam się ostatnio:cool3: .[/I][/B]

Posted

[quote name='bonita'][B][I]Nie, to lampa. Ale nie świecę mu prosto w oczka, stoję trochę dalej i robię zbliżenie.[/I][/B]
[B][I]Podobno nie wolno robić psom fotków z lampą, to im szkodzi, dowiedziałam się ostatnio:cool3: .[/I][/B][/quote]
a komu nie szkodzi :tard: :evil_lol: