e.v.a Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 haha a ja na roratach bylam moze raz w zyciu :eviltong: osobiscie nie lubilam wstawac tak wczesnie :evil_lol: czesc :multi: :multi: :multi: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 A ja miałam się fajnie, bo w moim kościele 'roratowali' wieczorem :evil_lol: Quote
bonita Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 [quote name='evaxon']haha a ja na roratach bylam moze raz w zyciu :eviltong: osobiscie nie lubilam wstawac tak wczesnie :evil_lol: czesc :multi: :multi: :multi:[/quote] [B][I]Evaxon widzisz, wszystko jeszcze przed Tobą:evil_lol: , będziesz miała dzieci to pochodzisz;) .[/I][/B] [B][I]A ja swoich rorat już nie pamiętam:p , widocznie również nie byłam na nich zbyt często:eviltong: .[/I][/B] [B][/B] Quote
bonita Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 [quote name='Kate I Luka']Julia... lampionów nie pamiętasz? Dzieci z lampionami chodzą do kościoła, jak jest ciemno , one są zapalone, w kościele gaśnie światło i jest fajny klimat [IMG]http://www.parafia-internetowa.pl/serwisy/1/fot/251-16.jpg[/IMG] [IMG]http://www.parafia-internetowa.pl/serwisy/1/fot/251-2.jpg[/IMG][/quote] [B][I]Ale śliczne:loveu: Takie ciepełko od nich bije:loveu: .[/I][/B] [B][I] A gdzie Ty porobiłaś takie foty:cool3: ?[/I][/B] Quote
bonita Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 [quote name='zuzolandia'][COLOR=indigo][I][B]HELLO HELLO ....zgodnie za rada zrobilismy se pauze w tym szalenstwie...;-) fajne lampioniki roratowe...jak byłam mała to tez taki miałam własnorecznie robiony eheh na ZPT ;-)[/B][/I][/COLOR] [I][B][COLOR=indigo]Buziaczki dla SLINIACZKóW ...a w mojej galeri za chwilke tez bedzie faflunek heeh ;-)[/COLOR][/B][/I] [/quote] [B][I]Buziaczki przekazane[/I][/B] [B][I]Zaraz idę sprawdzić, co za faflunek u Zuzków się pojawił :)[/I][/B] Quote
bonita Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']A ja miałam się fajnie, bo w moim kościele 'roratowali' wieczorem :evil_lol:[/quote] [B][I]A w którym kościele się roratowałaś[/I][/B]:cool3: ? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 [quote name='bonita'][B][I]A w którym kościele się roratowałaś[/I][/B]:cool3: ?[/quote] Hm... muszę sobie przypomnieć :evil_lol: W Aleksandrowicach było napewno na rano, a więc w Kamienicy - w kościele św. Małgorzaty :) Quote
bonita Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Hm... muszę sobie przypomnieć :evil_lol: W Aleksandrowicach było napewno na rano, a więc w Kamienicy - w kościele św. Małgorzaty :)[/quote] [B][I]My do Aleksandrowc należymy:cool3:[/I][/B] , [B][I]ale że tam są na rano , to chodzimy wieczorem do Starego Bielska. Więc mieszkamy bardzo blisko od siebie :).[/I][/B] Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 [quote name='bonita'][B][I]My do Aleksandrowc należymy:cool3:[/I][/B] , [B][I]ale że tam są na rano , to chodzimy wieczorem do Starego Bielska. Więc mieszkamy bardzo blisko od siebie :).[/I][/B][/quote] A w jakiej części BB mieszkacie? Bo my też parafia Aleksandrowice :multi: Quote
bonita Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']A w jakiej części BB mieszkacie? Bo my też parafia Aleksandrowice :multi:[/quote] [B][I]Os.Kopernika i Wojska Polskiego tak pomiędzy tym a tym się przemieszczamy:evil_lol: . A czasem jeszcze Wapienica ( moja Mama tam mieszka):cool3: .[/I][/B] Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 [quote name='bonita'][B][I]Os.Kopernika i Wojska Polskiego tak pomiędzy tym a tym się przemieszczamy:evil_lol: . A czasem jeszcze Wapienica ( moja Mama tam mieszka):cool3: .[/I][/B][/quote] No to sąsiadka kolejna, bo ja os.Beskidzkie ;) Co do Wapienicy, to uwielbiam tam spacerować(niekoniecznie z psem) zwłaszcza jesienią :) Jedna Dogomaniaczka (URIA z golednką) mieszkają na os. Kopernika, może się kiedyś spotkałyście :) A jak dam boksie? Śpią? :razz: Quote
bonita Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']No to sąsiadka kolejna, bo ja os.Beskidzkie ;) Co do Wapienicy, to uwielbiam tam spacerować(niekoniecznie z psem) zwłaszcza jesienią :) Jedna Dogomaniaczka (URIA z golednką) mieszkają na os. Kopernika, może się kiedyś spotkałyście :) A jak dam boksie? Śpią? :razz:[/quote] [B][I]Całkiem możliwe, jest tu kilka goldenów.[/I][/B] [B][/B] [B][I]Tak, damy spią w domu, a pan Dik jest teraz obok mnie :).[/I][/B] [B][I]Czeka aż wyciągnę aport z szuflady:evil_lol: , nie wiem, czy mu dać, czy nie:diabloti: .[/I][/B] [B][/B] Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 [quote name='bonita'][B][I]Całkiem możliwe, jest tu kilka goldenów.[/I][/B] [B][I]Tak, damy spią w domu, a pan Dik jest teraz obok mnie :).[/I][/B] [B][I]Czeka aż wyciągnę aport z szuflady:evil_lol: , nie wiem, czy mu dać, czy nie:diabloti: .[/I][/B] [/quote] Dobra pancia, da boksiowi aporcik.... prawda? :mad: :diabloti: Quote
bonita Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Dobra pancia, da boksiowi aporcik.... prawda? :mad: :diabloti:[/quote] [B][I]Pancia da, jak piesek sobie znajdzie:diabloti: , a pańcia chowa dobrze[/I][/B]:evil_lol: . Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 [quote name='bonita'][B][I]Pancia da, jak piesek sobie znajdzie:diabloti: , a pańcia chowa dobrze[/I][/B]:evil_lol: .[/quote] To źle :p Znalazł? :) Quote
bonita Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']To źle :p Znalazł? :)[/quote] [B][I]Tak:placz: i sobie poszli razem z Bonem, na ogródek- zniszczyć aport:diabloti: [/I][/B]. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 [quote name='bonita'][B][I]Tak:placz: i sobie poszli razem z Bonem, na ogródek- zniszczyć aport:diabloti: [/I][/B].[/quote] Ale ile radości przy tym :razz: Quote
Guffi Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Ale ile radości przy tym :razz:[/quote] Dużo;) . Ale ja też im chowam zabawki:p , ale Dicki zawsze znajdzie na mnie sposób:evil_lol:. Quote
Guffi Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 A tak w ogóle to chyba raczej wieczorek ;) Quote
Kate I Luka Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Cześć boksiowa rodzinko :) [quote name='bonita'][B][I]Ale śliczne:loveu: Takie ciepełko od nich bije:loveu: .[/I][/B] [B][I] A gdzie Ty porobiłaś takie foty:cool3: ?[/I][/B][/QUOTE] A fotki wyszukałam na necie, nie są robione przeze mnie :D Quote
mar....ka Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Helo, wpadłam sie przywitac, całusy dla śliczności....:loveu: Quote
zuzolandia Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 [COLOR=Indigo][I][B]Witanko ;-)...jak milutko popatrzec na te pomarscone mordusie ;-) Buziaczki [/B][/I][/COLOR] Quote
zuzolandia Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 [IMG]http://img206.imageshack.us/img206/1264/aporcikks1.jpg[/IMG] tez mielismy taka zabaweczke niestety Zuzia zeżrła ;-) Quote
Recommended Posts